Hiç içimden gelmiyor, belki başka gün.elinizi çabuk tutun bu dizi bir an önce bitsinki yeni gelecek dizilere başlayalım
Hiç içimden gelmiyor, belki başka gün.elinizi çabuk tutun bu dizi bir an önce bitsinki yeni gelecek dizilere başlayalım
forever başlamış , resurrection başlamış , gotham ın eli kulağında başladı başlayacak ? ondan sonra diğer dizilerde gelirse hiç zaman bulamazsın bugünleri iyi değerlendirHiç içimden gelmiyor, belki başka gün.
Günde en az 4 bölüm izliyorum sıkıntı olmaz.forever başlamış , resurrection başlamış , gotham ın eli kulağında başladı başlayacak ? ondan sonra diğer dizilerde gelirse hiç zaman bulamazsın bugünleri iyi değerlendir
resurrection da uyuyorsun uyumazsan 4 bölüm rahat izlersinde uyuduğun için uzun sürecektir izlemesiGünde en az 4 bölüm izliyorum sıkıntı olmaz.
He ya The Affair'de de öyle iki diziyi izlerken bana bişey oluyor hemen içim geçiyor. Ve aynı bölümü tekrar baştan izlemek zorunda kalıyorum. Her türlü eziyet bitmedi gitti.resurrection da uyuyorsun uyumazsan 4 bölüm rahat izlersinde uyuduğun için uzun sürecektir izlemesi
diyorum dizi sonlara doğru bir başka güzelleşiyor ama @sürgünüm kabul etmiyordu @OzaN dan sonra dizinin sonlara doğru güzelleştiğini sendende duyduk demekki bu dizi bitirilmeden yarıda bırakılacak dizilerden değil1x8
Uzun zamandır izlemediğimden mi ne pek sıkılmadım bu bölüm
7.5/10Şu Ali'nin annesi ne berbat bir kadın ya. Anası öldü bismillah daha hemen gidiveriyor. SFU'da Brenda'nın annesine benziyor.ss
Coll ve Alison iyi ama Noah ve eşi hala atlamamış bu aldatma olayını
Müfettiş de bi şeyler peşinde
Başka gün bu eziyeti çekemem diye aradan çıkarmak istedim tam 3 saatimi aldı. Dizinin yayınında ve yapımında emeği geçen, bana bu diziyi öneren ve izlemem için sürekli ileti gönderen herkesi kınıyorum.
daha final var finali izlememişsinBaşka gün bu eziyeti çekemem diye aradan çıkarmak istedim tam 3 saatimi aldı. Dizinin yayınında ve yapımında emeği geçen, bana bu diziyi öneren ve izlemem için sürekli ileti gönderen herkesi kınıyorum.
the affair de üstüste iki bölüm izleyemem ama the americans da her gün 5 bölüm izleyebiliyorum çok rahat çünkü her bölüm bitince diğerini merak ettiriyor acaba nolacak diye yani sen boşuna bıraktın diziyi
The Affair'ın satışını tamamladın The Americans'ı pazarlamaya başladın şimdi de.daha final var finali izlememişsin
ayrıca 5 puan neyin nesi ? diziye yeni başlayacak genç affair neslinin şevkini kırıyorsun bu puanlarla en azından onları 7 ye çıkar
the affair de üstüste iki bölüm izleyemem ama the americans da her gün 5 bölüm izleyebiliyorum çok rahat çünkü her bölüm bitince diğerini merak ettiriyor acaba nolacak diye yani sen boşuna bıraktın diziyi
yeni sezon başlayacak acilen iki üç arkadaş bulmam lazım the americans a )The Affair'ın satışını tamamladın The Americans'ı pazarlamaya başladın şimdi de.
@sürgünüm insanın hevesini kırıyor yorumlarıyla bundan sonra puanı spoiler içinde yazsın benceben herhalde bir iki hafta kadar affair'in yüzüne bakmam
Çok bile verdim hayatımda bu kadar saçma dizi izlemedim.daha final var finali izlememişsin
ayrıca 5 puan neyin nesi ? diziye yeni başlayacak genç affair neslinin şevkini kırıyorsun bu puanlarla en azından onları 7 ye çıkar
sonuna kadar izledik bari harcadığın emeğe acı şu puanları yukarı çıkarÇok bile verdim hayatımda bu kadar saçma dizi izlemedim.