Showtime The Affair - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
resurrection da uyuyorsun :) uyumazsan 4 bölüm rahat izlersinde uyuduğun için uzun sürecektir izlemesi :)
He ya The Affair'de de öyle iki diziyi izlerken bana bişey oluyor hemen içim geçiyor. Ve aynı bölümü tekrar baştan izlemek zorunda kalıyorum. Her türlü eziyet bitmedi gitti. :)

1x8

Uzun zamandır izlemediğimden mi ne pek sıkılmadım bu bölüm :D
Şu Ali'nin annesi ne berbat bir kadın ya. Anası öldü bismillah daha hemen gidiveriyor. SFU'da Brenda'nın annesine benziyor.ss
Coll ve Alison iyi ama Noah ve eşi hala atlamamış bu aldatma olayını
Müfettiş de bi şeyler peşinde (b)
7.5/10

1x8

Uzun zamandır izlemediğimden mi ne pek sıkılmadım bu bölüm :D
Şu Ali'nin annesi ne berbat bir kadın ya. Anası öldü bismillah daha hemen gidiveriyor. SFU'da Brenda'nın annesine benziyor.ss
Coll ve Alison iyi ama Noah ve eşi hala atlamamış bu aldatma olayını
Müfettiş de bi şeyler peşinde (b)
7.5/10
diyorum dizi sonlara doğru bir başka güzelleşiyor :) ama @sürgünüm kabul etmiyordu @OzaN dan sonra dizinin sonlara doğru güzelleştiğini sendende duyduk :) demekki bu dizi bitirilmeden yarıda bırakılacak dizilerden değil :)

1x7

Noah'lı birinci kısım fena değildi. Ancak dizinin süresi çok uzun bitmek bilmiyor. :X

Noah karısı Helen'e itifaf ederek doğru olanı yaptı. Oscar'a 10 bin dolar kaptırsa o kerkenez şantaja devam ederdi. Ayrıca karısı öğrenecek olsa daha büyük bir yıkıma sebebiyet verebilirdi. :)

Alison'a bu bölümde bir kez daha kızdım meğer kocası melek gibi adam imiş, onu niye aldatırsın. Allah'tan daha belanımı arıyorsun? Cole'nin olayı sineye çekmesine şaşırdım doğrusu kalıbının adamı değilmiş. :)
7/10

1x8

Beğenmedim bu bölümü hatta izlediğimiz bölümlerin içerisinde en kötüsüydü. :X

Bölümün özeti Noah ve Alison'un birbirine söyledikleri sözlerdi.
Noah: I love you
Alison: I love you too
56 dakika boyunca 1 dakikasını bile kaçırmadım ancak başka da bişey olmadı. :X

5/10

1x9

Alison'u baştan beri sevmiyordum Noah'tan da nefret ettirdiler.

Yuva yıkanın yuvası olmaz diye bir söz var. Bu tam olarak Alison'a uyuyor, gerizekalılık yaparak çocuğunun ölümüne sebep olmuş (orda kocasınında hatası var) kaynanası haklı Gabriel öleceğine keşke o ölseymiş. :bağır: İnsan da biraz gurur olur Hellen'in yatağına nasıl girebiliyor. Sütyenini de kendi bırakmadıysa bende bişey bilmiyorum. Noah'ın ki ise tam şerefsizlik. İnsan 4 çocuğunun annesine bunu nası yapar?

Alison'un Oscar'la yatmasının ise hiçbir açıklaması yok. Noah'ı da en kısa zamanda aldatacaktır. Ben mutlu olacaklarını düşünmüyorum. Umarım Hellen çocukların velayetini alıp Noah'a göstermez. Nasıl bir babaki kızı o yaşta hamile kalmış küçücük çocukları var evi terk edebiliyor, adamın tek derdi uçkuru. :)
5/10

Başka gün bu eziyeti çekemem diye aradan çıkarmak istedim tam 3 saatimi aldı. Dizinin yayınında ve yapımında emeği geçen, bana bu diziyi öneren ve izlemem için sürekli ileti gönderen herkesi kınıyorum. :)
daha final var finali izlememişsin :)

ayrıca 5 puan neyin nesi ? diziye yeni başlayacak genç affair neslinin şevkini kırıyorsun bu puanlarla :) en azından onları 7 ye çıkar :)

@sürgünüm helal olsun üç bölüm üst üste izlemişsin. Bence @destere bile dayanamazdı o kadarına. :):)
the affair de üstüste iki bölüm izleyemem ama the americans da her gün 5 bölüm izleyebiliyorum çok rahat çünkü her bölüm bitince diğerini merak ettiriyor acaba nolacak diye :) yani sen boşuna bıraktın diziyi :)

ayrıca 5 puan neyin nesi ? diziye yeni başlayacak genç affair neslinin şevkini kırıyorsun bu puanlarla :) en azından onları 7 ye çıkar :)

the affair de üstüste iki bölüm izleyemem ama the americans da her gün 5 bölüm izleyebiliyorum çok rahat çünkü her bölüm bitince diğerini merak ettiriyor acaba nolacak diye :) yani sen boşuna bıraktın diziyi :)
The Affair'ın satışını tamamladın The Americans'ı pazarlamaya başladın şimdi de. :D

The Affair'ın satışını tamamladın The Americans'ı pazarlamaya başladın şimdi de. :D
yeni sezon başlayacak acilen iki üç arkadaş bulmam lazım the americans a :))

aklıma gelmişken @yatutarsa senide bekliyorum the americans a muhteşem harika heyecan ve aksiyonun hiç düşmediği efsane bir dizi :) unutmadan @cevaa yıda etiketliyeyim :)

ben herhalde bir iki hafta kadar affair'in yüzüne bakmam :F
@sürgünüm insanın hevesini kırıyor yorumlarıyla:) bundan sonra puanı spoiler içinde yazsın bence :)

Çok bile verdim hayatımda bu kadar saçma dizi izlemedim. :)

1x10 (Sezon Finali)

Biraz kıpırdanma olsada dizinin hikayesi ve oyuncuları on para etmez. O yüzden ikinci sezonda izlemeyeceğim.

Bir tane düzgün insan olmazmı dizide arkadaş. Helen'i tutuyordum biraz o da gurursuz çıktı, Noah onu kaç defa aldatıp terk etmesine rağmen boşanmak istemediğini söyledi. 😱

Alison kocasıyla beraber sorumsuzlukları yüzünden oğlunun ölümüne sebep oldu. Kendi huzur ve mutluluğu kalmadığı gibi Noah'ın da yuvasını yıktı. :X

Noah uçkuru yüzünden evlatları kendisine düşman kesildi. Kızının başınıda o yaktı. Etme bulma dünyası elin evli karısıyla beraber olursan senin kızının başınada bunlar gelir, şikayet bile edemezsin. :X

Noah adam olasaydı kızı 18 yaşından küçük şikayet ederdi. Karısına da engel oldu. :X

Bence Scotty'i vuran Alison. Noah onu korumaya çalışıyor. :X
6/10