Showtime The Affair - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1x8. bölüm

güzel bir bölümdü zaten bu dizinin sevmediğim bölümü yok çok istikrarlı gidiyor hafif moralim bozulsa alison u görüyorum herşey düzeliyor :)
ilk başta noahla yine diziye başladılar , noah ve helen in psikoloğdaki sohbetleri çok iyiydi bu konuşmaları izledikçe noah a hak verdim tekrar.. adam resmen evin kölesi olmuş durumda, kadın diyor ben niye seni seçtim işte pısırıktır kimseye bakamaz alırım bunu istediğim gibi boynuna ipi takar ömür boyu peşimden sürüklerim dedim ama noah bana ihanet ettin olamaz falan filan...... ??? ,
umarım noah helen e bir kazık değil bin kazık atar :)
noah ın anlatımında alisonla karşılaşmaları yine tesadüf eseriydi bu konuda alison un anlatımıda aynı gib,iydi anlatımlarda ufak tefek farklar var mekanlar aynı mesela noah alison un anne annesinin ölüm anını doğal ölüm olarak anlattı oysa aynı yer alisonda ötenazi sonucuyla gerçekleşiyordu
bir başka şey öğrendik noah ın kayınpederi bruce da yasak aşk yaşamış zamanında ve bu konuda noah ı haklı buldu hatta cesaretlendirdi diyebilirim :) ve birde akıl verdi bu gibi olumsuzlukları yaşarken romanına olumlu katkısı olacaktır yaşadıklarını romanlaştır dedi sanırım noah kayınpederini dinledi başından geçen hikayeyi romana döktü ve başarılıda olmuş en çok satanlar listesindeydi ödül alıyordu :)
dedektifin scotty araştırmasında bir ilerleme yok oscar ı göremedik scotty i kimin öldüreceğine dair bir ipucuda yakalayamadık ...

1x8

Uzun zamandır bu kadar kötü bir dizi bölümü izlemedim herhalde. O kadar kötü yazılmış ki her sahnede ayrı sinir oldum ama kararlıyım sezon finalini izleyeceğim. :):)

4/10
zaten şunun şurasında sezon finaline ne kaldıki :)

@Forumdash @sürgünüm @yatutarsa

1x9. bölüm

muhteşemdi

dakika bir gol bir şeklinde başladı sahne :)

alison un anlatımını başa almışlardı bir 10 dakikalık sevişme bölümünden sonra noah karısından ayrılacağını falan söyledi, alison çöp kutusunda hamilelik testi bulunca sanırım bunu helen in hamile oluşuna yordu ve noah ın kendisini kandırdığını düşünmeye başladı ,birde üstüne üstelik noah gidip sıradan bodrum katı bir ev gösterince alison a alison un şüpheleri dahada arttı noah ın karısından boşanmayacağını kendisini oyalayacağını sanarak son hızla gidip oscar a atladı oskarla bir iki çift daliş iki ters derken onunlada halvete girdikten sonra oscardan çiftliğin satılamayacağını öğrendi çiftlikten kalan payla dünya turu yapmayı planlayan kafasına göre bir hayat planlayan alison hayal kırıklığı içinde kaynanasına koşturdu derken kaynana çocuğun ölümünden alison u sorumlu tuttu acı ve ıstırap içindeki alison uyluk kemiğini kaplayan epidel dokusuna bıçak sokarak kendisini acıyla cezalandırdı hatta gidip okyanusta ateşini södürmeye çalıştı :) intihara zaten niyeti yoktu kadınında çocuğun seslenmesi bahane oldu :)
noah lı kısıma geçiş yine yatakta başladı evrile çevrile helen in yatağında güreş tutan muhteşem ikilimiz iş bittikten sonra üstlerini giyiniyorlardıki alison un anlatımından farklı olarak bu sefer hamilelik testini noah çöpte buldu noah helenden şüphelendi ama whitney e ait çıktı meğersem whitney babası alisonla oynaşırken boş durmamış o da helen in kayınçosuyla iş bitiriyormuş :)
bu arada bu scotty nin ölümü konusunda noah dahamı şüpheli durumda şimdi acaba gerçekten whitney yüzünden öldürülmüş olabilirmi ??
gidip max le konuşan noah orda canlı intihar sahnesiyle karşılaştı max in ne kadar ''boşanma eşinden , eşini borsa gibi düşün yatırımını ordan çekip helak etme'' uyarılarına rağmen, noah kararlı bir şekilde gidip helen e boşanmak istediğini anlatıverdi tabi helen önce normal karşılasada sonunda noahın eşyalarını nerdeyse noaha döşeyecekti :) bu arada kırmızı don çekmecede çıktı helen daha bir kudurdu noah ı ***etti evden ..derken noah tren yolculuğunda tamda ineceği vakit alison ve cole ile karşılaştı alison ikisini geride bırakıp terene atlayıverdi sanırım bu sahnenin devamında noah la cole alison u kaçırmanın verdiği ıstırabı birbirleriyle gidereceklerdir :))

@Forumdash @sürgünüm @OzaN

1x9. bölüm

muhteşemdi

alison un anlatımını başa almışlardı bir 10 dakikalık sevişme bölümünden sonra paul karısından ayrılacağını falan söyledi alison çöp kutusunda hamilelik testi bulunca sanırım bunu helen in hamile oluşuna yordu ve noah ın kendisini kandırdığını düşünmeye başladı birde üstüne üstelik noah gidip sıradan bodrum katı bir ev gösterince alison a alison un şüpheleri dahada arttı noah ın karısından boşanmayacağını kendisini oyalayacağını sanarak son hızla gidip oscar a atladı oskarla bir iki çift daliş iki ters derken onunlada halvete girdikten sonra oscardan çiftliğin satılamayacağını öğrendi çiftlikten kalan payla dünya turu yapmayı planlayan kafasına göre bir hayat planlayan alison hayal kırıklığı içinde kaynanasına koşturdu derken kaynana çocuğun ölümünden alison u sorumlu tuttu acı ve ıstırap içindeki alison uyluk kemiğini kaplayan epidel dokusuna bıçak sokarak kendisini acıyla cezalandırdı hatta gidip okyanusta ateşini södürmeye alıştı :) intihara zaten niyeti yoktu kadınında çocuğun seslenmesi bahane oldu :9
noah lı kısıma geçişyine yatakta başladı evrile çevrile helen in yatağında güreş tutan muhteşem ikilimiz iş bittikten sonra üstlerini giyiniyorlardıki alison un anlatımından farklı olarak bu sefer hamilelik testini noah çöpte buldu noah helenden şüphelendi ama whitney e ait çıktı meğersem whitney babası alisonla oynaşırken boş durmamış o da helen in kayınçosuyla iş bitiriyormuş :)
bu arada bu scotty nin ölümü konusunda noah dahamı şüphli durumda şimdi acaba gerçekten whitney yüzünden öldürülmüş olabilirmi ??
gidip max le konuşan noah orda canlı intihar sahnesiyle karşılaştı max in boşanma eşini borsa gibi düşün yatırımını ordan çekip helak etme dediysede noah kararlı bir şekilde gidip helen e boşanmak istediğini anlatıverdi tabi helen önce normal karşılasada sonunda noahın eşyalarını nerdeyse noaha döşeyecekti :) bu arada kırmızı don çekmecede çıktı helen daha bir kudurdu noah ı ***etti evden ..derken noah tren yolculuğunda tamda ineceği vakit alison ve cole ile karşılaştı alison ikisini geride bırakıp terene atlayıverdi sanırım bu sahnenin devamında noah la cole alison u kaçırmanın verdiği ıstırabı birbirleriyle gidereceklerdir :))

Hikayesini sevemedim bir türlü ayrıca kendime yakın bulduğum bir oyuncuda yok bu zaman kadar tahammül gösterdim ama kararlıyım artık izlemeyeceğim. :)

1x9. bölüm

muhteşemdi

alison un anlatımını başa almışlardı bir 10 dakikalık sevişme bölümünden sonra paul karısından ayrılacağını falan söyledi alison çöp kutusunda hamilelik testi bulunca sanırım bunu helen in hamile oluşuna yordu ve noah ın kendisini kandırdığını düşünmeye başladı birde üstüne üstelik noah gidip sıradan bodrum katı bir ev gösterince alison a alison un şüpheleri dahada arttı noah ın karısından boşanmayacağını kendisini oyalayacağını sanarak son hızla gidip oscar a atladı oskarla bir iki çift daliş iki ters derken onunlada halvete girdikten sonra oscardan çiftliğin satılamayacağını öğrendi çiftlikten kalan payla dünya turu yapmayı planlayan kafasına göre bir hayat planlayan alison hayal kırıklığı içinde kaynanasına koşturdu derken kaynana çocuğun ölümünden alison u sorumlu tuttu acı ve ıstırap içindeki alison uyluk kemiğini kaplayan epidel dokusuna bıçak sokarak kendisini acıyla cezalandırdı hatta gidip okyanusta ateşini södürmeye alıştı :) intihara zaten niyeti yoktu kadınında çocuğun seslenmesi bahane oldu :)
noah lı kısıma geçişyine yatakta başladı evrile çevrile helen in yatağında güreş tutan muhteşem ikilimiz iş bittikten sonra üstlerini giyiniyorlardıki alison un anlatımından farklı olarak bu sefer hamilelik testini noah çöpte buldu noah helenden şüphelendi ama whitney e ait çıktı meğersem whitney babası alisonla oynaşırken boş durmamış o da helen in kayınçosuyla iş bitiriyormuş :)
bu arada bu scotty nin ölümü konusunda noah dahamı şüphli durumda şimdi acaba gerçekten whitney yüzünden öldürülmüş olabilirmi ??
gidip max le konuşan noah orda canlı intihar sahnesiyle karşılaştı max in ne kadar boşanma eşinden , eşini borsa gibi düşün yatırımını ordan çekip helak etme uyarılarına rağmen, noah kararlı bir şekilde gidip helen e boşanmak istediğini anlatıverdi tabi helen önce normal karşılasada sonunda noahın eşyalarını nerdeyse noaha döşeyecekti :) bu arada kırmızı don çekmecede çıktı helen daha bir kudurdu noah ı ***etti evden ..derken noah tren yolculuğunda tamda ineceği vakit alison ve cole ile karşılaştı alison ikisini geride bırakıp terene atlayıverdi sanırım bu sahnenin devamında noah la cole alison u kaçırmanın verdiği ıstırabı birbirleriyle gidereceklerdir :))

spoileri açayım dedim bir de ne göreyim çiğdemin dedikoduları daha kısa sürüyor be 😱

Hikayesini sevemedim bir türlü ayrıca kendime yakın bulduğum bir oyuncuda yok bu zaman kadar tahammül gösterdim ama kararlıyım artık izlemeyeceğim. :)
gittikçe dizide aksiyon artıyor kaçırma derim hele önümüzdeki haftanın fragmanını izledim muhteşem gözüküyor herşeyin altüst olacağı bölüm gibi duruyor :)

spoileri açayım dedim bir de ne göreyim çiğdemin dedikoduları daha kısa sürüyor be 😱
tam teşeküllü anlatım yapayım dedim :) izlemeyenlerde izlemiş gibi olsun :)
ama o güreş tutulan sahneleri canlı kanlı anlatmak zahmetli iş :)

Yok dönmem o diziye sen benim izlediğim bölümleri de beğenmiştin o nedenle uyuşmamız zor. :):)
ilk başlarda hep olumlu başlarım dizilere ki ısınıncaya kadar tahammül edeyim diye yani ilk bölümleri öylesine beğenmişimdir ama asıl kaliteli bölümler devamında geldi yani ilk bölümü ikiye katlayacak hem konu kalitesi hem görüntü kalitesi hemde aksiyon ve heyecan üç beş misline çıktı :)

ilk başlarda hep olumlu başlarım dizilere ki ısınıncaya kadar tahammül edeyim diye yani ilk bölümleri öylesine beğenmişimdir ama asıl kaliteli bölümler devamında geldi yani ilk bölümü ikiye katlayacak hem konu kalitesi hem görüntü kalitesi hemde aksiyon ve heyecan üç beş misline çıktı :)
Karakterleri sevmedikten sonra gerisi boş. Ben iki başrolü de sevmedim o iki başrol etrafında ne kadar güzel görüntüler ne kadar muhteşem senaryo olursa olsun diziyi sevmem çok zor. :):)

1x9

Yine kötü bölümdü. Son beş dakika haricinde nasıl sıkılacağımı şaşırdım. Olayların gidişatı da hiç hoşuma gitmiyor.

Çöp karıştırılınca aha dedim kesin hamilelik testi çıkacak ve yanılmadım.

Olaylar hiç ilgimi çekmiyor. Helen Noah'ı evden sepetleyerek iyi yaptı daha da beter etseymiş keşke. İlk bölümlerde Noah'ı seviyordum ama şimdi hem Noah'dan hem de Alison'dan nefret ediyorum. Neyse ki son bölüm kaldı ve artık ikisine de katlanmak zorunda kalmayacağım. :)

5/10

1x9

Yine kötü bölümdü. Son beş dakika haricinde nasıl sıkılacağımı şaşırdım. Olayların gidişatı da hiç hoşuma gitmiyor.

Çöp karıştırılınca aha dedim kesin hamilelik testi çıkacak ve yanılmadım.

Olaylar hiç ilgimi çekmiyor. Helen Noah'ı evden sepetleyerek iyi yaptı daha da beter etseymiş keşke. İlk bölümlerde Noah'ı seviyordum ama şimdi hem Noah'dan hem de Alison'dan nefret ediyorum. Neyse ki son bölüm kaldı ve artık ikisine de katlanmak zorunda kalmayacağım. :)

5/10
finalde bir atak bekliyoruz :) onca zamandır bir şeyler bekliyoruz ama daha büyük atak gerçekleşmedi sanırım herşeyi finale sakladılar

ama bu bölümde önemli bir gelişme vardı whitney alison un kayınbiraderinden hamile kalmış demekki o scotty denen vatandaşın ölümünden noah da sorumlu olabilir:) bayağı heyacanlandım :)

finalde bir atak bekliyoruz :) onca zamandır bir şeyler bekliyoruz ama daha büyük atak gerçekleşmedi sanırım herşeyi finale sakladılar

ama bu bölümde önemli bir gelişme vardı whitney alison un kayınbiraderinden hamile kalmış demekki o scotty denen vatandaşın ölümünden noah da sorumlu olabilir:) bayağı heyacanlandım :)
Valla dizi o kadar sıkıcı geçiyor ki o konu hakkında da hiçbir merakım kalmadı. :):) İsterse Helen vurmuş olsun. :D

1x10 Bölüm sezon finali

harikaydı sezon finali beklememize değdi müthişti @OzaN

3. dakikada noah bir kızı yakalayıp güreşe başladı:) sonra bir üç dakika sonra başka bir kızı devirdi bir beş dakika geçince başka bir kızı devirdi hatta arkadaşı harry le konuşurken dedim şimdi noah onada aynı tarifeyi uygulayacak :)) adamıda yatıracak zannettim ama ucuz kurtuldu harry :)
noah işini seriye takmışken okuldaki öğretmenide hemde okulda halletmeye çalışırken göze battı sanırım şikayet ettiler bu nedenle bir aylık falan kamusal ceza verdiler noah için bu bulunmaz bir fırsata dönüştü kadınlardan fırsat bulup kitabını yazamıyordu :) ceza nedeniyle zaptolan! noah kitabını bitirmeyi başardı hemde övgüler alan güzel bir roman ortaya çıkardı sanırım onca maceradan sonra kim olsa destan yazar...?
adam çok ballı karısıyla konuşmaya gitti karısı daha önce defol dediği noahı yatağa attı aniden o da vazgeçmemiş :))
sonra whitney krizi başgösterdi? whitney tekrar kaçıp cole ile alison un evine gidince mecburen karı koca, noah ve helende onu almak için gitmek zorunda kaldılar.. yalnız noah ın anlatımında o sahne noah scotty i döverken cole ün silah çekmesiyle noktalandı.. halbuki alison aynı sahneyi anlatırken durum farklıydı ortada scoty yoktu cole direk silahı noah a doğrulttu...
olayın gidişatıyla ilgili ise noah ın jake denen vatandaşa para teklif etmesi jake in ise bunu kabul etmesine rağmen ses kaydını alıp dedektife teslim edişi gerçekleşti.. ve böylece noah için geri sayım başladı, son sahnede ise zaten noah ile alison u aynı evde gördük artık bir çocuk sahibi olmuşlar işler tıkırında giderken kapıyı dedektif ve polisler tıklatıp içeri dalıyor ve noah ı tutuklarken görüyoruz .. sonrası önümüzdeki sezona ?.. bu heyecanlı sondan sonra @OzaN artık önümüzdeki sezonda diziye asılacaktır :))

@Forumdash hala izliyormu diziyi haberimiz yok ? @sürgünüm ü ise etiketleyeyim belki bir gün fikrini değiştirip devam eder :)
@xemrexxx bir ara başlamıştı ama sonra totoş dizilerine geri dönüş yaptı sanırım :)

1x10 (Sezon Finali)

Açıkçası iyice bir nefret edeyim diziden de rahat rahat bırakayım diye düşünerek başladım bölüme ama hiç fena değildi. İlk iki bölümden sonraki en iyi bölümdü.

Noah'lı kısım neredeyse komple iyiydi. Özellikle Noah'lı kısımın sonu heyecanla bitti. Fakat gel gelelim Alison'un kısmı yine saç baş yoldurttu. Baya sıkıcıydı son dakikalarına gelinceye kadar.

En sonunda zaman atlaması mı oldu ne oldu da Noah ile Alison birlikte yaşamaya başladı orasını anlayamadım.

Sonu ilgi çekiciydi fakat diziyi bırakmamam için yeterli değil. Sonuçta karakterleri sevmiyorum ve dizinin gelecek sezon sıkıcılığından ödün vereceğini de pek düşünmüyorum. :)

7/10

Son düzenleme:
1x12 (Sezon Finali)

Açıkçası iyice bir nefret edeyim diziden de rahat rahat bırakayım diye düşünerek başladım bölüme ama hiç fena değildi. İlk iki bölümden sonraki en iyi bölümdü.

Noah'lı kısım neredeyse komple iyiydi. Özellikle Noah'lı kısımın sonu heyecanla bitti. Fakat gel gelelim Alison'un kısmı yine saç baş yoldurttu. Baya sıkıcıydı son dakikalarına gelinceye kadar.

En sonunda zaman atlaması mı oldu ne oldu da Noah ile Alison birlikte yaşamaya başladı orasını anlayamadım.

Sonu ilgi çekiciydi fakat diziyi bırakmamam için yeterli değil. Sonuçta karakterleri sevmiyorum ve dizinin gelecek sezon sıkıcılığından ödün vereceğini de pek düşünmüyorum. :)

7/10
sevindim bu işe? demekki önümüzdeki sezon yalnız değilim yine birlikte devam ederiz diziye :) hem sen kararsız durumdasın ama önümüzdeki sezona kadar ben amansız etiketlemelerle ikna ederim seni :)