şimdilik bir havuz gördük oradfa da kızda iş yok oğlan @Çiğdem- in parlakları gibi değilharikadır ilk bölümü izledikten sonra devamı gelecektir bırakacağını sanmıyorum
senin totoş dizilere benzemiyor bunda kalite var alison var var da var
şimdilik bir havuz gördük oradfa da kızda iş yok oğlan @Çiğdem- in parlakları gibi değilharikadır ilk bölümü izledikten sonra devamı gelecektir bırakacağını sanmıyorum
senin totoş dizilere benzemiyor bunda kalite var alison var var da var
sen devam et neler var neler o havuzu 10 dakika sonra unutursun )şimdilik bir havuz gördük oradfa da kızda iş yok oğlan @Çiğdem- in parlakları gibi değil
amca işi biitiremeden çocuk uyandısen devam et neler var neler o havuzu 10 dakika sonra unutursun )
ilk bölümü izledim @sürgünümsen devam et neler var neler o havuzu 10 dakika sonra unutursun )
Alison'u sende benim gibi sevmemişsin galiba.ilk bölümü izledim @sürgünümalison desterenin hayalindeki kadınlar gibi sürekli sevişiyi )) amcayla alison niye farklı anlttılar ki olayı
ilk bölüme point 6.5
sevilecek bir yanı yok seksi olmaya çalışıp olamayan sıradan biri gibi geldi banaAlison'u sende benim gibi sevmemişsin galiba.
izlemeye devam et dizi harikadır her bölümü muhteşemsevilecek bir yanı yok seksi olmaya çalışıp olamayan sıradan biri gibi geldi bana
affairden sonra 3 yeni dizi daha izlicem bakalım belki biri sararizlemeye devam et dizi harikadır her bölümü muhteşem
bugün uzun aradan sonra film izleyeyim dedim paramparça aşklar ve köpekler filmi harikaydıaffairden sonra 3 yeni dizi daha izlicem bakalım belki biri sarar
1x5
7.5/10noah'ın kayınpederine attığı triplerden bana bile gına geldi artık yeter. çek git uzaklara noah çek git son sahneye bakılırsa kaçacak gibiler ama behlül ve bihter bile yarı yoldan döndüyse noah ve ali hiç kaçamaz
yok artık kuru iftira .ss@xemrexxx çok sıkıda bir eski süpernatural fanıymış şimdi kötülediğine bakma cnm
S01B06 izledim
Noah'ın bölümü daha iyiydi en azından ilk kısımları eğlenceliydi. Alison'ın bölümü gözyaşları sel alıyor resmen
Alison'ın balık almaya geçen bölümlerde hiç dikkatimiz çekmemiş anlaşilan Sıradan bi olay gibi geçiştirmişiz
Dizide bi kopuklu var Şimdi;
Noah'ın bölümünde
Noah uyuşturucu işini öğrendiğinde Alison işten ayrılmıştı ama
Alison'ın bölümünde
Noah uyuşturucu işini Alison işten cıkmadan öğrenmiş oluyor. Alison işten çıkmadan öğrendiğine göre Oscar nasıl Alison'ın Noah'la işkisini öğrendi?
Bu sahnelerde bi kopukluk karişiklik varı ama anlamadım gece gece, kafada yoramıcam
7/10
İşte benim kopuk dediğim sahne de kırmızı yer.orda kopuluk olduğunu sanmıyorum noah ın anlatımında noah alison un evine kadar gelip uyuşturucu ihbarını haber veriyor alison un anlatımındada noah alisonun yanına gelip önce bayağı bir tartışıyorlar sonra sana söyleyeceğim başak bişey var diyip büyük ihtimalle oscar ın uyuşturucuyu ihbar ettiğini anlatıyor her iki anlatımdda alison a söyleyen noah ama mekan farklı
zaten bence asıl olay uyuşturucu ihbarını oscar ın yapması ve bunu alison a bir şekilde anlatması ama noah oscar ın telefon ettiğine işyerindemi şahit oldu gidip çiftlikte alison a haber verdi yoksa noah telefon konuşmasına başka yerdemi şahit olup gelip işyerinde alison a haber verdi orası farklı ?
senin dediğin kısımları anladım ama zaten tüm hikaye anlatılırken yerler farklılaşabiliyor iki anlatım arasında mekanlar farklı olsada olay değişmiyorİşte benim kopuk dediğim sahne de kırmızı yer.
Noah anlatımında;
Noah, Oscar'a bişeyler içelim dediğinde ve oturup içtiklerinde Alison iş yerinden çıkıyor.Oscar başlıyor "zamanında ben buna çaktmiştim" falan filan demeye Sonra Scotty geliyor parayı alıp gidiyor, Oscar'da telefon ihbarını yapıyor. Bunu duyan Noah çiftliğe Alison'a anlatıyor.
Alison anlatımında;
Alison çiftlikte Cole'un Noah'ın oğluyla zaman geçiriyor ALison duygulanıyor falan filan sonraki sahne de Aliosn'ın işten çıkışı gösteriliyor. Noah bırakmiş.
Şimdi asıl olay burda. Noah, Oscar'la içki içtiğinde Alison gidiyor ama Alison'ın anlatımında Scotty oraya gelmiş, Noah ihbarı duyup Alison'a anlatmak için not bırakıyor.
Alison'ın anlatımana göre bir de; Alison, Oscar ile Taxi denilen yerde tartiştiklarında Oscar ile Caleb denilen ezik birbirlerine giriyor ve Oscar diyor "birisi benim hakkımda dedikodu yapıyor" diyor. Sonra Caleb diyor "kız duymuş seni" diyor. Sonra Oscar "wowowowow" diyor olayı cakıyor.
Oscar'ın ordaki "wow"laması Alison'ın o an orda olmadiğini delalet bi ünlemdi
İnş okurken anlaşılıyordur Sahne sahne anlattım, dizideki sahnelere de bakarsan daha anlaşilir