Showtime The Affair - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
harikadır ilk bölümü izledikten sonra devamı gelecektir bırakacağını sanmıyorum
senin totoş dizilere benzemiyor bunda kalite var alison var :) var da var :)
şimdilik bir havuz gördük oradfa da kızda iş yok oğlan @Çiğdem- in parlakları gibi değil :X

1x5
noah'ın kayınpederine attığı triplerden bana bile gına geldi artık yeter. :T: çek git uzaklara noah çek git :F son sahneye bakılırsa kaçacak gibiler ama behlül ve bihter bile yarı yoldan döndüyse noah ve ali hiç kaçamaz :F
7.5/10

1x5
noah'ın kayınpederine attığı triplerden bana bile gına geldi artık yeter. :T: çek git uzaklara noah çek git :F son sahneye bakılırsa kaçacak gibiler ama behlül ve bihter bile yarı yoldan döndüyse noah ve ali hiç kaçamaz :F
7.5/10
noah kaçarsa haklı bence :)
adamı şamaroğlanına çevirmişler hem karısı hem kayınpeder sağ gösterip sol vuruyor:)

1x5

Bu sezon iyi bir dizi yakaladık sonunda diye düşünmüştüm başlarken ama dizi daha 5. bölümden çok sıkıcı olmaya ve iyiden iyiye yük olmaya başladı.

Tempo zaten aşırı düşük ama diyaloglar falan da hiç doyurucu değil. Diziyi izlemeyen en ufak bir şey kaybetmez. Oyunculuklar iyi ama nereye kadar.

Cinselliği de aşırı fazla kullanıyorlar gereksiz yere.

İte kaka sezonu tamamlayacağız artık ama ikinci sezonda ne olur bilmiyorum.

Ölen çoğumuzun tahmin ettiği gibi Scotty çıkıtı. O tarafa yoğunlaşırlarsa biraz daha iyi olur.

6 ile 7 arasında kalmak suretiyle:

7/10

1x6

Sanırım ilk ben izlemişim bu sefer. :)

Beklenen konu değişimi bu bölümde gerçekleşti...

Fakat bu konu değişimini sevmedim.

Sorgulama kısmı bitti artık geçmişte cinayetin işlenme sürecine doğru gideceğiz herhalde.

Alison'un uyuşturucu işinin içinde olması sürpriz oldu ve böyle bir anda ortaya çıkarılması da saçma geldi bana.

Dizideki diyaloglar falan da baya boş geliyor bana.

Noah ve Alison ayrılığı da bir şeyler değiştirir gibi?

Diziyi izlerken hiç zevk almıyorum son birkaç bölümdür. Çok büyük ihtimalle bu sezonu bitirip gelecek sezonu izlemeyeceğim. Yani NBC'nin A to Z'ye yaptığını yapıyorum iptal ettim diziyi kafada ama kalan bölümleri yayınlamaya (izlemeye) devam ediyorum. :):)

6/10

S01B06 izledim

Noah'ın bölümü daha iyiydi en azından ilk kısımları eğlenceliydi. Alison'ın bölümü gözyaşları sel alıyor resmen :F

Alison'ın balık almaya geçen bölümlerde hiç dikkatimiz çekmemiş anlaşilan :X Sıradan bi olay gibi geçiştirmişiz:X

Dizide bi kopuklu var(b) Şimdi;
Noah'ın bölümünde
Noah uyuşturucu işini öğrendiğinde Alison işten ayrılmıştı ama
Alison'ın bölümünde
Noah uyuşturucu işini Alison işten cıkmadan öğrenmiş oluyor. Alison işten çıkmadan öğrendiğine göre Oscar nasıl Alison'ın Noah'la işkisini öğrendi?

Bu sahnelerde bi kopukluk karişiklik varı ama anlamadım gece gece, kafada yoramıcam:X

7/10

1x6 bölüm

yine istediğimizi alamadık gerçi istediğimizi almamız için noah ın yerinde bizim olmamız lazım :) istediğimiz alison olduğuna göre almamız zor olacak :)

noah ile alison un anlattığı hikayeler kıyısından köşesinde hep aynı olsada ayrıntılar devamlı farklı bu durumda bunlardan biri feci şekilde yalan söylüyor , ama umarım alison değildir alison yalan söylemez ben kadına şahit olurum her dediğinin altına imzamı atarım hatta söz konusu altsa eğer bayağı bir orda durmak lazım :)

bu bölümde helen ide sevdim bir ara özellikle noah ın alison a sinirlenip hıncını helen den çıkardığı sahnede helen bir başka güzeldi :)
whitney her haltı biliyor ama babasının kokain i nerde buluyor içenler sorusunu cevapsız bıraktı sanırım kendisi için endişelendi tuzak soru zannetti :) yoksa whitney in her ergen gibi kötü olan konularda bayağı bir uzmanlığı vardır buna eminim :)
oscar ile cole arasındaki para alışverişinin nedenini çözemedim
alison un cole ve ailesine uyuşturucu işinde yardım ettiğini öğrendik işin içinde uyuşturucu varsa scotty i öldüren herhangi biri olabilir?
son sahnede noah alison u reddetti o anlatım alison undu eminim noah düzeltecektir durumu öyle biri kolay kolay reddedilmez :)
kırmızı da çok yakışmıştı alisona :) malzeme güzel olunca çuval giyinse bile çuval çiçek açar :)

S01B06 izledim

Noah'ın bölümü daha iyiydi en azından ilk kısımları eğlenceliydi. Alison'ın bölümü gözyaşları sel alıyor resmen :F

Alison'ın balık almaya geçen bölümlerde hiç dikkatimiz çekmemiş anlaşilan :X Sıradan bi olay gibi geçiştirmişiz:X

Dizide bi kopuklu var(b) Şimdi;
Noah'ın bölümünde
Noah uyuşturucu işini öğrendiğinde Alison işten ayrılmıştı ama
Alison'ın bölümünde
Noah uyuşturucu işini Alison işten cıkmadan öğrenmiş oluyor. Alison işten çıkmadan öğrendiğine göre Oscar nasıl Alison'ın Noah'la işkisini öğrendi?

Bu sahnelerde bi kopukluk karişiklik varı ama anlamadım gece gece, kafada yoramıcam:X

7/10
orda kopuluk olduğunu sanmıyorum noah ın anlatımında noah alison un evine kadar gelip uyuşturucu ihbarını haber veriyor alison un anlatımındada noah alisonun yanına gelip önce bayağı bir tartışıyorlar sonra sana söyleyeceğim başak bişey var diyip büyük ihtimalle oscar ın uyuşturucuyu ihbar ettiğini anlatıyor her iki anlatımdda alison a söyleyen noah ama mekan farklı:)
zaten bence asıl olay uyuşturucu ihbarını oscar ın yapması ve bunu alison a bir şekilde anlatması ama noah oscar ın telefon ettiğine işyerindemi şahit oldu gidip çiftlikte alison a haber verdi yoksa noah telefon konuşmasına başka yerdemi şahit olup gelip işyerinde alison a haber verdi orası farklı ?

Son düzenleme:
orda kopuluk olduğunu sanmıyorum noah ın anlatımında noah alison un evine kadar gelip uyuşturucu ihbarını haber veriyor alison un anlatımındada noah alisonun yanına gelip önce bayağı bir tartışıyorlar sonra sana söyleyeceğim başak bişey var diyip büyük ihtimalle oscar ın uyuşturucuyu ihbar ettiğini anlatıyor her iki anlatımdda alison a söyleyen noah ama mekan farklı:)
zaten bence asıl olay uyuşturucu ihbarını oscar ın yapması ve bunu alison a bir şekilde anlatması ama noah oscar ın telefon ettiğine işyerindemi şahit oldu gidip çiftlikte alison a haber verdi yoksa noah telefon konuşmasına başka yerdemi şahit olup gelip işyerinde alison a haber verdi orası farklı ?
İşte benim kopuk dediğim sahne de kırmızı yer.
Noah anlatımında;
Noah, Oscar'a bişeyler içelim dediğinde ve oturup içtiklerinde Alison iş yerinden çıkıyor.Oscar başlıyor "zamanında ben buna çaktmiştim" falan filan demeye:X Sonra Scotty geliyor parayı alıp gidiyor, Oscar'da telefon ihbarını yapıyor. Bunu duyan Noah çiftliğe Alison'a anlatıyor.

Alison anlatımında;
Alison çiftlikte Cole'un Noah'ın oğluyla zaman geçiriyor ALison duygulanıyor falan filan sonraki sahne de Aliosn'ın işten çıkışı gösteriliyor. Noah bırakmiş.

Şimdi asıl olay burda. Noah, Oscar'la içki içtiğinde Alison gidiyor ama Alison'ın anlatımında Scotty oraya gelmiş, Noah ihbarı duyup Alison'a anlatmak için not bırakıyor.

Alison'ın anlatımana göre bir de; Alison, Oscar ile Taxi denilen yerde tartiştiklarında Oscar ile Caleb denilen ezik birbirlerine giriyor ve Oscar diyor "birisi benim hakkımda dedikodu yapıyor" diyor. Sonra Caleb diyor "kız duymuş seni" diyor. Sonra Oscar "wowowowow" diyor olayı cakıyor.

Oscar'ın ordaki "wow"laması Alison'ın o an orda olmadiğini delalet bi ünlemdi(b)

İnş okurken anlaşılıyordur:X Sahne sahne anlattım, dizideki sahnelere de bakarsan daha anlaşilir:X

İşte benim kopuk dediğim sahne de kırmızı yer.
Noah anlatımında;
Noah, Oscar'a bişeyler içelim dediğinde ve oturup içtiklerinde Alison iş yerinden çıkıyor.Oscar başlıyor "zamanında ben buna çaktmiştim" falan filan demeye:X Sonra Scotty geliyor parayı alıp gidiyor, Oscar'da telefon ihbarını yapıyor. Bunu duyan Noah çiftliğe Alison'a anlatıyor.

Alison anlatımında;
Alison çiftlikte Cole'un Noah'ın oğluyla zaman geçiriyor ALison duygulanıyor falan filan sonraki sahne de Aliosn'ın işten çıkışı gösteriliyor. Noah bırakmiş.

Şimdi asıl olay burda. Noah, Oscar'la içki içtiğinde Alison gidiyor ama Alison'ın anlatımında Scotty oraya gelmiş, Noah ihbarı duyup Alison'a anlatmak için not bırakıyor.

Alison'ın anlatımana göre bir de; Alison, Oscar ile Taxi denilen yerde tartiştiklarında Oscar ile Caleb denilen ezik birbirlerine giriyor ve Oscar diyor "birisi benim hakkımda dedikodu yapıyor" diyor. Sonra Caleb diyor "kız duymuş seni" diyor. Sonra Oscar "wowowowow" diyor olayı cakıyor.

Oscar'ın ordaki "wow"laması Alison'ın o an orda olmadiğini delalet bi ünlemdi(b)

İnş okurken anlaşılıyordur:X Sahne sahne anlattım, dizideki sahnelere de bakarsan daha anlaşilir:X
senin dediğin kısımları anladım :) ama zaten tüm hikaye anlatılırken yerler farklılaşabiliyor iki anlatım arasında mekanlar farklı olsada olay değişmiyor :)
ordaki olay oscar ın polisi ararmış gibi telefon edişi ve bunu duyan noah ın alison u bu konuda uyarması alison anlatırkende noah dan bilgi aldığını anlıyoruz noah anlatırkende alisona haber verenin noah olduğunu anlıyoruz

ama evdemi işyerindemi haberleştiler orası farklı ? :)

oscar ın woww diyişinin sebebi şuydu:) oscar polisi ararken yanında noah vardı bunu noah tan başka kim alison a anlatmış olabilir başka kimse anlatmış olamaz demekki alisonla noah mercimeği fırına vermişler :)) oscar bunu keşfettiğinde woowwwluyordu :))