Kimin hayatına girdiye mahvetti. Helen, Alison falan hepsi başka bir tarafa savruldu, ne diyeyim Adnan hocanın kedicikleri tarafından tırmalanır inşallah.
o bedduayı bana yapsaydın bari kediciklere karşı benimde bayağı sempatim var
Kimin hayatına girdiye mahvetti. Helen, Alison falan hepsi başka bir tarafa savruldu, ne diyeyim Adnan hocanın kedicikleri tarafından tırmalanır inşallah.
Senin bildiğin hanimiş pisiciklerden değil.o bedduayı bana yapsaydın bari kediciklere karşı benimde bayağı sempatim var
Senin bildiğin hanimiş pisiciklerden değil.
Maşallah hocam subanallah. Forumun tüm erkeklerine yeter bu kedicik.ben bu zannettim
3x7
Dizi iyice kendini tekrar etmeye başladı izlerken hiç zevk almıyorum artık.
@destere gardiyanın takip ettiği yok. Halüsinasyon görüyor, zaten kendi kendini bıçaklamıştı manyak.
Gardiyan bir konuda haklıydı. Zengin kızla evlenmişsin, hayatın güllük gülistanlık rahatlık batmış olmalı ki başına gelenleri çekiyor.
1 bölüm Alison ile 1 bölüm Helen ile yatıyor. Yakında Helen'den çocukta yapar, bu her sezon böyle devam eder. Dizi kendini tekrarlıyor iyice boka sarmaya başladı.
6.5/10
iyiymiş, ben Türkiyedede nerde kime ait olduğumu bilmiyorum.3x10. Bölüm
sezon finali
konuya geçmeden önce bişeyi açıklayayımda kendimi tuhaf hissettim dizilerinden filmlerinden dolayı ABD yi kendi yurdumuz gibi mi hissettik acaba nedendir bilmem bu bölümün yüzde doksanı Fransada geçti kendimi yabancı gibi hissediyordum ortama? bölüm sonunda karakterlerimiz ABD ye dönünce sanki evime dönmüş kadar mutlu oldum sanki heryer tanıdık, köşede devamlı uğradığım market, gittiğim sinema, selam verdiğim hemşerilerim vardı
lanet olsun kültür karmaşası yaşıyoruz sanırım @dosimosi sen isveçte yaşarken isveçli olamadın ama biz dizilerle amerikalı olup çıktık iyimi ?
konuya gelirsek whitneyle babası arasındaki buzların erimesi bölümün en güzel sahnelerinden biriydi..
jüliet in dramatik şehveti, ve yatalak kocasını kaybettiği anki sevinçle üzüntüsü bizi çok gerdi, jülietli kısımlar biraz hüzünlü geçti
noah lı bölüm sıradan devam ediyorduki .. Noah ın furkat adlı şrfsz in kızına tokat atışından sonra whitneyi ikna etmeye çalışması ve bunda başarılı olup kızıyla birlikte ABD ye dönüşü güzeldi..
gel biz en iyisi yeni zellandaya yerleşelim dünya ters köşe olsun verdiğimiz karar karşısındaiyiymiş, ben Türkiyedede nerde kime ait olduğumu bilmiyorum.
yani bir tabir vardir; burdada gurbetcisin memlekettede gurbetcisin