Showtime The Affair - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
isminde güzel orda :A
eminim hiç yabancılık çekmemişsindir ismime :) geçen sene hogatha zorla facebook hesabı açtırmıştı bana hesabı açtıktan bir süre sonra unuttum girmeyi:) bu sene silinmiş yeni bir hesap açarak tekrar bir sosyal kişilik kazanalım dedik :)

eminim hiç yabancılık çekmemişsindir ismime :) geçen sene hogatha zorla facebook hesabı açtırmıştı bana hesabı açtıktan bir süre sonra unuttum girmeyi:) bu sene silinmiş yeni bir hesap açarak tekrar bir sosyal kişilik kazanalım dedik :)
he gördüm çünkü benimde yorum yaptığım bir fotografa yorum yaptığın için bildirim geldi banada :)
ve evet burdaki gibi ordada özündesin :D

evet kabul ettim, yanliz ben daha yeni zamanda paylasimlarimi arkadaslara acik olarak ayarladim. sayfamda cok fazla birsey göremezsin :)
ben kendi fotografimi cekmeyi sevmedigim gibi paylasmayida sevmem :D
olsun kendi resimlerin olmasada olur isveçli bayan singelları arada bir eklesende yeterlidir benim açımdan :)

Kisin cok kiz yok disarda :D olanlarda cok giyinik :A
yazin deniz kenarinda cekerim senin icin :F
olsun giysili olsun farketmez ben onu düşlerimde soyarım :)
hep bir bahane buluyorsun çarşıya çıksan yüz resim bulursun kış mış diyorsun bari git bir alışveriş merkezinde çek oralar sıcak olur pek kalın giyinmezler sanmıyorum :)

olsun giysili olsun farketmez ben onu düşlerimde soyarım :)
hep bir bahane buluyorsun çarşıya çıksan yüz resim bulursun kış mış diyorsun bari git bir alışveriş merkezinde çek oralar sıcak olur pek kalın giyinmezler sanmıyorum :)
tamam birgün senin icin yapacam birseyler :)

önumuzdeki hafta tatiliz, sonraki hafta insallah
yada telefonuma bakayim eski resimlerden bulursam birseyler koyarim. hatta ibonun sarkisiyla cosan kisiler vardi. umarim silinmemistir :A
ibodan ve arebeskten nefret ederim koyacağın resimde ibo veya arabeskle alakalı hiçbişey olmasın :) isveçten bahset diyoruz kız bize iboyu ısıtıp satmaya çalışıyor:) boşver ibo zaten buraları fok etti isveçi kirletmesede olur :)