abe ayyaş iki dk sus da oylarımı göndereyim neslihan atagülün sahnesindeyim 1 sahne kaldıBulursun tabi senin Pempeden ne eksiğin var
Adi urdan ucuz roman
abe ayyaş iki dk sus da oylarımı göndereyim neslihan atagülün sahnesindeyim 1 sahne kaldıBulursun tabi senin Pempeden ne eksiğin var
Adi urdan ucuz roman
Beyaz Show'u açsana Yasemin Yalçın var. Sen seversin.Hazır aklımdayken etiket yapayım
@MayısKralı @batuhankaralar @eskici @Doğu @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx @Bully @EFE UYSAL @Çiğdem- @Billy Kane @FaJi @Aserat @MEnes @RüzgarGülü @Sherlock
Son süre Pazar 19:00 ama siz erken yollayın
Bulursun tabi senin Pempeden ne eksiğin var
Adi urdan ucuz roman
İskender Büyük'ü eleyenleri darağacında asacağım
Kanka yataktayım şu an napiyim Yasemin Yalçını şimdiBeyaz Show'u açsana Yasemin Yalçın var. Sen seversin.
O kadar yorum içinde nasıl yakaladıNeslihan olarak biz yüksek verdik. @dosimosi ile ben baya övdü sahneni iyi verdik yani.
Yatakta benle konuşuyorsun ama.Kanka yataktayım şu an napiyim Yasemin Yalçını şimdi
O kadar yorum içinde nasıl yakaladı
Kanka yataktayım şu an napiyim Yasemin Yalçını şimdi
O kadar yorum içinde nasıl yakaladı
Yatakta benle konuşuyorsun ama.
Sen bize berbat mesaj mı atıyorlar diyorsun hadsiz neyse senle polemiğe girmeyeceğim yarın sınav var erken kalkacağım salon erkeği şıklığımı bozamamAdam tek tük yorum yapıyor zaten sizin goygoyları okumuyorum geriye 3-4 düzgün mesaj kalıyor
Evet aynı yataktayız şu an Atacan bize geldi😱 ne sizz aynı yataktamıı neler okuyorum böylee
Sen bize berbat mesaj mı atıyorlar diyorsun hadsiz neyse senle polemiğe girmeyeceğim yarın sınav var erken kalkacağım salon erkeği şıklığımı bozamam
Evet aynı yataktayız şu an Atacan bize geldi
Sen bize berbat mesaj mı atıyorlar diyorsun hadsiz neyse senle polemiğe girmeyeceğim yarın sınav var erken kalkacağım salon erkeği şıklığımı bozamam
Evet aynı yataktayız şu an Atacan bize geldi
Onları mı sayıyorsun Allah'ın hakkı 3 türBugün 2. Kez benden kaçıyorsun.
Napalım evde yatak yok bana sarılarak yattı yavrucak aman neyse detayları yarın söylerim şimdi çıkıyorum.töbe yarabbim
Onları mı sayıyorsun Allah'ın hakkı 3 tür
Onları mı sayıyorsun Allah'ın hakkı 3 tür
Napalım evde yatak yok bana sarılarak yattı yavrucak aman neyse detayları yarın söylerim şimdi çıkıyorum.
Bugünlerde çirkeflik havam Yok sınav haftası geçsin sorarım ben sanaGenelde çirkeflik yapmayı tercih eden sen bugün 2 kere seninle uğramamam diyorsun o yüzden dikkat çekti tabi.
Bugünlerde çirkeflik havam Yok sınav haftası geçsin sorarım ben sana
oylarımı gönderdimBugünlerde çirkeflik havam Yok sınav haftası geçsin sorarım ben sana
2.üniversite canım boru mu tamam cevap yazma güldürdün de ve susIyy hala ezik öğrenci.
Neyse @mrt-06 kustum.
Biliyorumoylarımı gönderdim
Abla bu ne geniş fantazi benim @denizz19 ile aynı yatakta ne işim var. @sokak sanati @xemrexxx😱 ne sizz aynı yataktamıı neler okuyorum böylee