dördüncü ile beşinciyi açıkla en azından bir fikir yürütelimÇok enteresan sonuçlar var şu an![]()
dördüncü ile beşinciyi açıkla en azından bir fikir yürütelimÇok enteresan sonuçlar var şu an![]()
Oyları hesaplamadım ama her yarışmacı yüksekte alıyor düşüktedördüncü ile beşinciyi açıkla en azından bir fikir yürütelim![]()
Valla sana şu kadar söylüyorum her şey olabilir![]()
Ne bileyim ben sunucuya sorÇokmu düşük puanlar aldım deniz🙄
@Çiğdem- de survivor final için öyle diyordu ama forumun yüzde doksanı @sokak sanati nın hapı yuttuğunu biliyordu yaniValla sana şu kadar söylüyorum her şey olabilir![]()
Ben Çiğdem değilim@Çiğdem- de survivor final için öyle diyordu ama forumun yüzde doksanı @sokak sanati nın hapı yuttuğunu biliyordu yanibu tarz aksiyon ve heyecan arttırma açıklamalarını dikkate almıyoruz şener amca süpürmüştür yine diğerlerine kırıntı kalmıştır
![]()
@Çiğdem- de survivor final için öyle diyordu ama forumun yüzde doksanı @sokak sanati nın hapı yuttuğunu biliyordu yanibu tarz aksiyon ve heyecan arttırma açıklamalarını dikkate almıyoruz şener amca süpürmüştür yine diğerlerine kırıntı kalmıştır
![]()
deniz yrı finalde ham yapar onu ayoll avatarın baksanaValla sana şu kadar söylüyorum her şey olabilir![]()
ama işte dön dolaş gariban bir sunucusun sonuçtaBen Çiğdem değilim![]()
Ser veririm oy vermem![]()
bu sefer sert kayaya çarptı foruma güveniyorumdeniz yrı finalde ham yapar onu ayoll avatarın baksana![]()
![]()
![]()
hala elenmedinmi alllah kahretsinsır vermem değilmiydi o neyse şimdiden herkese başarılar diliyorum
Ben mi garibanımama işte dön dolaş gariban bir sunucusun sonuçtaherşey aksiyon ve heyecanın getireceği reytinge bağlı
)
Evet öyleydi kelime raksı yaptımsır vermem değilmiydi o neyse şimdiden herkese başarılar diliyorum
bu sefer sert kayaya çarptı foruma güveniyorumyaşlı bir teyze için moruk bir amcadan vazgeçemeyiz
hala elenmedinmi alllah kahretsin![]()
son survivorda gördük ahın gitmiş vahın kalmıştı gerçi elindeki malzemeyle dik dursanda pek yol alamazdında
hah işte hep böyle forumun her köşesinde 150 defa beni övgülere boğsan görümceğimi affederimYiğidim, haşmetlim @destere'm diyorsa doğrudur.![]()
Artık sana tek kötü sözüm olmayacak.son survivorda gördük ahın gitmiş vahın kalmıştı gerçi elindeki malzemeyle dik dursanda pek yol alamazdındaneyse yani ortamı genç parlaklardan oluşan @Bully @sokak sanati çetesine bırakmıştın
hah işte hep böyle forumun her köşesinde 150 defa beni övgülere boğsan görümceğimi affederimbaşka türlü zor
![]()
akustiği görünce yarışma konusunu açasım gelmiyor aslında jüriyi yarışmadan soğutuyor senin akustikyok elenmedim çatla bu haftada elenmicem inşallah![]()