abe ayyaş iki dk sus da oylarımı göndereyim neslihan atagülün sahnesindeyim 1 sahne kaldıBulursun tabi senin Pempeden ne eksiğin var
Adi urdan ucuz roman![]()
abe ayyaş iki dk sus da oylarımı göndereyim neslihan atagülün sahnesindeyim 1 sahne kaldıBulursun tabi senin Pempeden ne eksiğin var
Beyaz Show'u açsana Yasemin Yalçın var. Sen seversin.Hazır aklımdayken etiket yapayım
@MayısKralı @batuhankaralar @eskici @Doğu @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx @Bully @EFE UYSAL @Çiğdem- @Billy Kane @FaJi @Aserat @MEnes @RüzgarGülü @Sherlock
Son süre Pazar 19:00 ama siz erken yollayın![]()
Bulursun tabi senin Pempeden ne eksiğin var
İskender Büyük'ü eleyenleri darağacında asacağım![]()
Kanka yataktayım şu an napiyim Yasemin Yalçını şimdiBeyaz Show'u açsana Yasemin Yalçın var. Sen seversin.![]()
O kadar yorum içinde nasıl yakaladı
Yatakta benle konuşuyorsun ama.Kanka yataktayım şu an napiyim Yasemin Yalçını şimdi
O kadar yorum içinde nasıl yakaladı![]()
Kanka yataktayım şu an napiyim Yasemin Yalçını şimdi
O kadar yorum içinde nasıl yakaladı![]()
Yatakta benle konuşuyorsun ama.![]()
Sen bize berbat mesaj mı atıyorlar diyorsun hadsiz neyse senle polemiğe girmeyeceğim yarın sınav var erken kalkacağım salon erkeği şıklığımı bozamamAdam tek tük yorum yapıyor zaten sizin goygoyları okumuyorum geriye 3-4 düzgün mesaj kalıyor![]()
Evet aynı yataktayız şu an Atacan bize geldi😱 ne sizz aynı yataktamııneler okuyorum böylee
![]()
Sen bize berbat mesaj mı atıyorlar diyorsun hadsiz neyse senle polemiğe girmeyeceğim yarın sınav var erken kalkacağım salon erkeği şıklığımı bozamam
Evet aynı yataktayız şu an Atacan bize geldi![]()
Sen bize berbat mesaj mı atıyorlar diyorsun hadsiz neyse senle polemiğe girmeyeceğim yarın sınav var erken kalkacağım salon erkeği şıklığımı bozamam
Evet aynı yataktayız şu an Atacan bize geldi![]()
Onları mı sayıyorsunBugün 2. Kez benden kaçıyorsun.![]()
Napalım evde yatak yok bana sarılarak yattı yavrucak aman neyse detayları yarın söylerim şimdi çıkıyorum.töbe yarabbim
Onları mı sayıyorsunAllah'ın hakkı 3 tür
![]()
Onları mı sayıyorsunAllah'ın hakkı 3 tür
Napalım evde yatak yok bana sarılarak yattı yavrucak aman neyse detayları yarın söylerim şimdi çıkıyorum.![]()
Bugünlerde çirkeflik havam Yok sınav haftası geçsin sorarım ben sanaGenelde çirkeflik yapmayı tercih eden sen bugün 2 kere seninle uğramamam diyorsun o yüzden dikkat çekti tabi.![]()
Bugünlerde çirkeflik havam Yok sınav haftası geçsin sorarım ben sana![]()
oylarımı gönderdimBugünlerde çirkeflik havam Yok sınav haftası geçsin sorarım ben sana![]()
2.üniversite canım boru mu
Biliyorumoylarımı gönderdim![]()
Abla bu ne geniş fantazi benim @denizz19 ile aynı yatakta ne işim var.😱 ne sizz aynı yataktamııneler okuyorum böylee
![]()