Yıldızlar Yarışıyor 6.Sezon | 3.Hafta

son survivorda gördük ahın gitmiş vahın kalmıştı gerçi elindeki malzemeyle dik dursanda pek yol alamazdında:) neyse yani ortamı genç parlaklardan oluşan @Bully @sokak sanati çetesine bırakmıştın :)

hah işte hep böyle forumun her köşesinde 150 defa beni övgülere boğsan görümceğimi affederim:) başka türlü zor :)
Onlar ne anlarlar Ziynet'in kalitesinden :A

akustiği görünce yarışma konusunu açasım gelmiyor aslında jüriyi yarışmadan soğutuyor senin akustik :) ben @denizz19 in yerinde olsam daha fazla yarışmayı dinamitlemeden akustiği diskalifiye ederdim :)
Valla bence yarışmanın renkli simalarından :A

Artık sana tek kötü sözüm olmayacak. :love1:
iyi sen bu iyimser havanı kaybetmeden aradan hogathayı da çekip alalım :) bir daha bu fırsat geçmez elimize :)

Onlar ne anlarlar Ziynet'in kalitesinden :A

Valla bence yarışmanın renkli simalarından :A
tavuk çiftliğine at salarsın ya aynı öyle bir ortam akustikli yarışma ortamı:) at tepişirken civcivler ezilecek diye korkuyorum:)

iyi sen bu iyimser havanı kaybetmeden aradan hogathayı da çekip alalım :) bir daha bu fırsat geçmez elimize :)

tavuk çiftliğine at salarsın ya aynı öyle bir ortam akustikli yarışma ortamı:) at tepişirken civcivler ezilecek diye korkuyorum:)
Tavuk çiftliğine at mı salınıyor ilk kez duydum:A

Senin dedigin evlatliktan reddetme sahnesine de baktim ama bu sahne o sahneden en az 5 beden büyük :A
senin sevdiğin bedenlerde sorun var:) yoksa benim dediğim beden niki minaj bedeniyse senin dediğin beden anca temel reisin karısı safinazın bedeni kadar değeri var:)

Oylarımı verdim sahnelere göre verdiğimden devmlı iyi alan birisi çöktü kötü alan birisi tekrar yükseldi zirvelerde değişiklikler oldu genel olarak iyi haftydı bşarılar :A :A :A

senin sevdiğin bedenlerde sorun var:) yoksa benim dediğim beden niki minaj bedeniyse senin dediğin beden anca temel reisin karısı safinazın bedeni kadar değeri var:)
Sen Cansu'ya tam puanini ver gerisini bana birak sonuclar aciklaninca iyi yerlerde görüyorum ben Cansu'yu :A

dön dolaş yine @dosimosi zirvededir tek bildiğim o kısım:) diğerlerinin sıralaması pek tahmin edilir cinsten değil ha birde cansu hapı yutmuş olabilir darısı @vadikızı nın akustiğinin başına diyelim :)
bu hafta ilgilenemedim programla. düşüş söz konusu olabilir.
haftayaki sahneden sonrada çıtayı yükselteceğim