Niye öyle dedin yine hakkım mı yendi yoksa.Hıhı tamam![]()
Daha hesaplamadım ki göndermeyenler varNiye öyle dedin yine hakkım mı yendi yoksa.![]()
@batuhankaralar @MasacRE- @EFE UYSAL @Billy Kane @Aserat @MEnes @RüzgarGülü @Sherlock
Rüzgargülü ve Sherlock'u ayrı tutup diğer isimlere Allah sizi kahretmesin diyorum![]()
ne ka sürpriz bir isim mesela en büyük sürpriz isimse @dosimosi elenmiştirOY GÖNDERME İŞLEMİ TAMAMLANMIŞTIR.
KIYASIYA BİR MÜCADELE OLDUĞUNU SÖYLEYEBİLİRİM. SÜRPRİZ BİR İSİM ELENDİ ONU DA SÖYLEYEBİLİRİM.
SONUÇLAR 21:00'DA AÇIKLANACAKTIR.
Merak ediyorsan 21 de burda ol gerçi hep burdasın zatenne ka sürpriz bir isim mesela en büyük sürpriz isimse @dosimosi elenmiştir![]()
tabi burada olucam meydanı sen ve @mrt-06 gibi yılanlara bırakamamMerak ediyorsan 21 de burda ol gerçi hep burdasın zaten![]()
Sürpriz jüri üyelerimiz var bu hafta hepsiyle özel görüşmeler sonrası ücretlerini verip getirttim irlanda brezilya kanada falantabi burada olucam meydanı sen ve @mrt-06 gibi yılanlara bırakamam![]()
çin malı kanadalı brezilyalı falandır onlarSürpriz jüri üyelerimiz var bu hafta hepsiyle özel görüşmeler sonrası ücretlerini verip getirttim irlanda brezilya kanada falan![]()
Şu an yollayamamçin malı kanadalı brezilyalı falandır onlarayakkabı boyasıyla boyayıp brezilyalı diye kakalamaya kalkarsın sen
neyse 21 e kadar oyuncu oylarını gönder
![]()
ay ben şok 😱 sen ders anlatıyon da seni dinliyorlar demek bir de anlıyorlar de de şuraya bayılayım 😱Şu an yollayamamyarın ders anlatımım var konu hazırlığındayım azıcık
![]()
Gerzekay ben şok 😱 sen ders anlatıyon da seni dinliyorlar demek bir de anlıyorlar de de şuraya bayılayım 😱