Star Anne - Dizi Yorumları

Aslında heyecan dolu bölümdü, ama kısır döngü olmaya başladı. En önemli sırlar açıklandığı için, o heyecan pek bi etki etmiyor. Zaten Survivor gelince 5-6 reytinge düşmüş dünkü reytinglerde.

Aslında heyecan dolu bölümdü, ama kısır döngü olmaya başladı. En önemli sırlar açıklandığı için, o heyecan pek bi etki etmiyor. Zaten Survivor gelince 5-6 reytinge düşmüş dünkü reytinglerde.
Ben bayağıdır bıraktım diziyi. Yani orijinal senaryo devam ederken bırakmıştım :D Dizi sayısını azaltıp Yeni dizilere yelken açmak İçin :A

Ben bayağıdır bıraktım diziyi. Yani orijinal senaryo devam ederken bırakmıştım :D Dizi sayısını azaltıp Yeni dizilere yelken açmak İçin :A
En iyisini yapmışsın. :D
Bende evde izliyorlar diye, mecbur göz atıyorum bazı dizilere. Ama devamlı bakdığım tek Anne idi, onu da bırakacam gibi. :A
Orjinal senaryodan devam etmiyormu ki artık?

En iyisini yapmışsın. :D
Bende evde izliyorlar diye, mecbur göz atıyorum bazı dizilere. Ama devamlı bakdığım tek Anne idi, onu da bırakacam gibi. :A
Orjinal senaryodan devam etmiyormu ki artık?
Orijinal senaryo 11 bölümlük diye biliyorum Ve ondan sonrası Türk senaristlerin elinde. Ama o 11 bölümü tek bölüm gibi yayınladılar maşallah :D

meryoşum edho dan sonra anne ye konuk olacak :A kız @Çiğdem- bu arada gülenay kalkanla tarık ünlüoğlu karı kocaymış 2 hafta önce öğrendim meryoşu ziyarete gitmişler berline daha önce biliyorsam da unutmuşumdur 😱 @mrt-06 @denizz19 @gizem ak @cookies @vadikızı @Forumdash @dosimosi @eskici @Aserat
Ekli dosyayı görüntüle 53690

oo geri kalmışsın totoşıum ben uzun zamandır karı koca olduklarını biliyordum :F
meryem anneyemi konuk olacakmış hadi be ordan