O nasıl final sahneydi öyle gerçekten ağzım açık kaldı. 😱
Geçen bölüm eh işte idi ama bu bölüm müthişti. Hele son sahneni görsen büyük şok. İzle mutlaka.2 haftadır izleyemedim
Yarın zirvedeyiz o zamanGeçen bölüm eh işte idi ama bu bölüm müthişti. Hele son sahneni görsen büyük şok. İzle mutlaka.
Evet sözler klişe ama oynayan isim dev bir oyuncu bu basitliğe bile nasıl bir duygu katmış. Tüylerim diken diken oldu.çokcsıradan olmuş
Özel bölüme şöyle bir bakayım dedim, çocuğun tuvalette bayılmasına kadar güzeldi de sonra klişeye bağladı, tam AB dizisiymiş
Diziye güzel dediÖzel bölüme şöyle bir bakayım dedim, çocuğun tuvalette bayılmasına kadar güzeldi de sonra klişeye bağladı, tam AB dizisiymiş
Annesinin kızı okuldan kaçırdığı sahne klişenin dibi ay siz bu diziyi nasıl izliyorsunuz ya Vahide teyze biraz iyi onun dışında oyunculuklar falan rezalet, Gonca Vuslateri neden her seferinde bağırıyor onu da çözemedimDiziye güzel dedi
Şivesi öyle onun asabi kadın oyunculuklar rezalet deme bari pis kıskançAnnesinin kızı okuldan kaçırdığı sahne klişenin dibi ay siz bu diziyi nasıl izliyorsunuz ya Vahide teyze biraz iyi onun dışında oyunculuklar falan rezalet, Gonca Vuslateri neden her seferinde bağırıyor onu da çözemedim
çokcsıradan olmuş