meryem çıktığında eşkiya diye bişi kalmayacak seneye kenanla meryemi mr& mrs. smith uyarlamasında oynatıcaz @Forumdash la anne de biter salı günü meryoşuma kalırsenin meryemin sayesinde eşkiyam bölümyayınlayamıyor ayoll ortalık kaldı bunlara![]()
meryem çıktığında eşkiya diye bişi kalmayacak seneye kenanla meryemi mr& mrs. smith uyarlamasında oynatıcaz @Forumdash la anne de biter salı günü meryoşuma kalırsenin meryemin sayesinde eşkiyam bölümyayınlayamıyor ayoll ortalık kaldı bunlara![]()
Bu forumu acilen sosyologlar, psikologlar incelemeli bence.Heyecan dorukta @denizz19 senin oğlan çiktu![]()
Ne var sevemez miyim ben çok sempatik ve samimi buluyorumBu forumu acilen sosyologlar, psikologlar incelemeli bence.![]()
Şaka yapıyorum ya bende severim bu oğlanı, Acil Aşk Aranıyor'da çok iyiydi.Ne var sevemez miyim ben çok sempatik ve samimi buluyorum![]()
Yerim ben onuŞaka yapıyorum ya bende severim bu oğlanı, Acil Aşk Aranıyor'da çok iyiydi.![]()
Hahaha aynen kaç gündür turşu da turşu deyip duruyor bir gün çok pis turşulara gelir inşallahZaten merak sardı turşulara.![]()
Gece 12'den sonra sana bir haller oluyor fark ettin mi.Hahaha aynen kaç gündür turşu da turşu deyip duruyor bir gün çok pis turşulara gelir inşallah![]()
Yani muhabbeti öyle bir yere çekiyorsun ki ister istemez oraya kayıyorGece 12'den sonra sana bir haller oluyor fark ettin mi.![]()
Suçlu ben oldum.Yani muhabbeti öyle bir yere çekiyorsun ki ister istemez oraya kayıyor![]()
Sen var ya karşı köyün zillisisin resmen oynak hareketler yap sonra ak kaşıkSuçlu ben oldum.![]()