meryem çıktığında eşkiya diye bişi kalmayacak seneye kenanla meryemi mr& mrs. smith uyarlamasında oynatıcaz @Forumdash la anne de biter salı günü meryoşuma kalırsenin meryemin sayesinde eşkiyam bölümyayınlayamıyor ayoll ortalık kaldı bunlara
meryem çıktığında eşkiya diye bişi kalmayacak seneye kenanla meryemi mr& mrs. smith uyarlamasında oynatıcaz @Forumdash la anne de biter salı günü meryoşuma kalırsenin meryemin sayesinde eşkiyam bölümyayınlayamıyor ayoll ortalık kaldı bunlara
Bu forumu acilen sosyologlar, psikologlar incelemeli bence.Heyecan dorukta @denizz19 senin oğlan çiktu
Ne var sevemez miyim ben çok sempatik ve samimi buluyorumBu forumu acilen sosyologlar, psikologlar incelemeli bence.
Şaka yapıyorum ya bende severim bu oğlanı, Acil Aşk Aranıyor'da çok iyiydi.Ne var sevemez miyim ben çok sempatik ve samimi buluyorum
Yerim ben onuŞaka yapıyorum ya bende severim bu oğlanı, Acil Aşk Aranıyor'da çok iyiydi.
Hahaha aynen kaç gündür turşu da turşu deyip duruyor bir gün çok pis turşulara gelir inşallahZaten merak sardı turşulara.
Gece 12'den sonra sana bir haller oluyor fark ettin mi.Hahaha aynen kaç gündür turşu da turşu deyip duruyor bir gün çok pis turşulara gelir inşallah
Yani muhabbeti öyle bir yere çekiyorsun ki ister istemez oraya kayıyorGece 12'den sonra sana bir haller oluyor fark ettin mi.
Suçlu ben oldum.Yani muhabbeti öyle bir yere çekiyorsun ki ister istemez oraya kayıyor
Sen var ya karşı köyün zillisisin resmen oynak hareketler yap sonra ak kaşıkSuçlu ben oldum.