biz konuk ederiz ayrıca senin bilmen normal kaç yaşında teyzesinoo geri kalmışsın totoşıum ben uzun zamandır karı koca olduklarını biliyordum
meryem anneyemi konuk olacakmış hadi be ordan
biz konuk ederiz ayrıca senin bilmen normal kaç yaşında teyzesinoo geri kalmışsın totoşıum ben uzun zamandır karı koca olduklarını biliyordum
meryem anneyemi konuk olacakmış hadi be ordan
biz konuk ederiz ayrıca senin bilmen normal kaç yaşında teyzesin
tıfıl mutlu olurkende ağlıyor zaten dizide ağlaya ağlaya bir hal oldu bari gerçek hayatta sevinse? ama demekki doğası üzük tıfılın ama çok sempatik bişey hakkını yememek lazım
Gece netten buna da bakacağım bende yorumumu belirtirim. Sen sürekli mi izliyordun ki bunu?Dizi ne kadar bozmuş, bugün bakıyorum da o ilk bölümlerindeki dramadan eser yok, aşırı sıkıcılaşmış.
en sonki güzeldi çok güzel değildi umarım gece bakcam ya ben çok iidir eskisi gibidir.Güzel gidiyor bölüm. Annem izliyordu bakayım dedim biraz.
Gerçekten muhteşem ötesinde idi oyunculuklar özellikle dediğin gibi Vahide hanım.Vahide Perçin döktürüyor resmen oyunculuğuyla.
Yarın yükselir bence de ama çok değil 7,5 civarı alır 8 de olabilir.Gerçekten muhteşem ötesinde idi oyunculuklar özellikle dediğin gibi Vahide hanım.
Son sahnelerde çok duygulandım, gözlerim doldu böyle. Baya iyi bölüm idi, yarın reytingler yükselir umarım.
Aşağı yukarı her bölümüne baktım.Gece netten buna da bakacağım bende yorumumu belirtirim. Sen sürekli mi izliyordun ki bunu?
ben hiç kaçırmadım ve bu bölüm çok iyi gidiyor bu ya işte toparladılar zaten kötü değildi çok iyi değildi net yani oh ohAşağı yukarı her bölümüne baktım.
Benim izlediğim kadarıyla sıkıcıydı. Sonradan açıldıysa bilemem.ben hiç kaçırmadım ve bu bölüm çok iyi gidiyor bu ya işte toparladılar zaten kötü değildi çok iyi değildi net yani oh oh
laflara bak laflara
Dün izledim şahaneydi.
şimdi intikam alamıyoruz ama yarıştığı bir yarışmada jüri olduğumda beroş hakkındaki berbat yorumlarını burnundan fitil fitil getireceğim süper modülün