Star Anne - Dizi Yorumları

şimdi intikam alamıyoruz ama yarıştığı bir yarışmada jüri olduğumda beroş hakkındaki berbat yorumlarını burnundan fitil fitil getireceğim süper modülün :)
the 100 ile vikings in yeni bölümü gelmiş ben kaçtım sen @Çiğdem- koklaşmaya devam et lagertha ve octavia beni bekler:A

Çıkmış mı gerçekten. 😱
pll 7. sezon birinci bölümü izledim biraz önce artık hannoşumla devam ederim gibi? kızı yatırmışlardı yere kalçası mor mor olmuştu çok üzüldüm ya :)
ilk bölümü izledim bile octaviacığıma küfür ne de yakışıyor neticede güzel kız mesela @Çiğdem- olsa yakışmaz zaten kendisi de tpisiz:A
dgfdgdfg.png

bence mesela @Doğu @MEnes @MasacRE- @denizz19 falan da octavia dan sabaha k küfür dinleyebilirler:A
MarieAvgeropoulos-1368.jpg

Bu diziyi izlemesem bile potansiyel var kızın başına kötü şeyler gelse kuma dayak yetimhane gibi olaylarla +anne si ile Öğretmeni arasında bir entrika olsa yükselir mesela aynı erkeğe aşık olsalar falan

ilk bölümü izledim bile octaviacığıma küfür ne de yakışıyor neticede güzel kız mesela @Çiğdem- olsa yakışmaz zaten kendisi de tpisiz:A
Ekli dosyayı görüntüle 53809

bence mesela @Doğu @MEnes @MasacRE- @denizz19 falan da octavia dan sabaha k küfür dinleyebilirler:A
MarieAvgeropoulos-1368.jpg
@xemrexxx sana sahne çıktı çok güzeldi ama biraz kısa :D

son sahne neydi öyle ya? masum bakışlı zarif ve narin zeynebin içine şeytan girmişti adeta :) hanı cezaevinde zeynebin şulenin önünde yürürken yakasını açıp turnanın hediye ettiği kalbi şulenin gözüne gözüne sokuşu vardı ya ? bir an masum zeynoşumu tanıyamadım adeta yürüyen dişi bir şeytandı:) ama muhteşemdi sahne :)