Kuru bir rica ederimde kafiydi ama iyi toparladın neyseNutkum tutuldu o samimi, içten ve duygusal yorumunun karşısında, yazacak bir şey bulamadım
Kelimeler sessiz kalsa da benim kalbimdekileri biliyorsun zaten sen
Kuru bir rica ederimde kafiydi ama iyi toparladın neyseNutkum tutuldu o samimi, içten ve duygusal yorumunun karşısında, yazacak bir şey bulamadım
Kelimeler sessiz kalsa da benim kalbimdekileri biliyorsun zaten sen
Kesinlikle, tam puanına adayız bence bu haftaHangi sarki Sen İstanbul'sun mu yoksa
Kuru bir rica ederim gitmezdi o yoruma, benim de güzel sözler söylemem gerekliydi ama beceremedimKuru bir rica ederimde kafiydi ama iyi toparladın neyse
Bu sarkiya tam puan az bileKesinlikle, tam puanına adayız bence bu hafta
Kuru bir rica ederim gitmezdi o yoruma, benim de güzel sözler söylemem gerekliydi ama beceremedim
Bazen sessizlik en güzel cevaptır
Bu sarkiya tam puan az bile
Süpersin Fatih'çimBu sarkiya tam puan az bile
Katılıyorum ablacım napalım biz de tamla yetinecez artıkYusufcuğuma katılıyorum sen istanbulsun şarkısına ne kadar puan versek az
@Bully
Süpersin Fatih'çim
Katılıyorum ablacım napalım biz de tamla yetinecez artık
yani rica edip pencereden aşağı atarız nasıl olsa düşmez süpürgesi var
hahahah aa yokluğumda atacan beni iyi savunmuş forumdan gitmeden ona oklavamı teslim edicem artık senin bir pot kırdığını gördükçe kafana geçirsin @destere sende akıllı uslu olursun ayoll ben yokkende oklavam ensende olsunŞutlarız falan ayıp olmuyor mu?
nihayet yarın kurtuluyoruz sendenYarın son arkadaşlar.
Daha dizi etkinliği var benden kurtuluş yok.nihayet yarın kurtuluyoruz senden
akşam 12 ye kadar sürem var nasıl olsaDaha dizi etkinliği var benden kurtuluş yok.
İlla son ana kadar bekleticen pis gıcık. 😡akşam 12 ye kadar sürem var nasıl olsa
malesef 12.40 da falan bitti listeİlla son ana kadar bekleticen pis gıcık. 😡
gercek neyse onu dedik. kusura bakma @dosimosi
Ne o etiketlemeye korkuyormusun beni ?malesef 12.40 da falan bitti liste
en iyisini yapıyorsun iyilik falan yaramaz dosiye? gerçekler neyse onu bir bir anlatacağından eminim tüm çıplaklığıyla görmemiz lazım dosiyi yani gerçekleri )
Beren'i en iyi kadın oyuncu kategorisinde bulundur. Seni o gruptan takip edemiyorum sakın unutma.
etiketlemedimde kurtuldummu sanki yine yakalamışsınNe o etiketlemeye korkuyormusun beni ?
derdin kurtulmaksa no problemoonu listenin en başına yazdım zaten söylemesende beroşum her yılın ve asrın yıldızı zaten
etiketlemedimde kurtuldummu sanki yine yakalamışsın
derdin kurtulmaksa no problemo
cevap vermeyiz bizde
@yader hayalet gibidir bir var bir yok.
sizin ayni anda aktif olmaniz cok nadir bir olay olur
sen gececi o gündüzcü
git baskasini bul dedikodumu yapmak icin
ay ben hakkimda kötü konusanlara sadece el sallarim.kolayı var o konuda sıkıntı çekmem )
@Harunnn60 o gün dosimosi için bişeyler söylüyordun tam anlayamadım hele gel şu lafını tamamla