Kuru bir rica ederimde kafiydi ama iyi toparladın neyseNutkum tutuldu o samimi, içten ve duygusal yorumunun karşısında, yazacak bir şey bulamadım
Kelimeler sessiz kalsa da benim kalbimdekileri biliyorsun zaten sen![]()
Kuru bir rica ederimde kafiydi ama iyi toparladın neyseNutkum tutuldu o samimi, içten ve duygusal yorumunun karşısında, yazacak bir şey bulamadım
Kelimeler sessiz kalsa da benim kalbimdekileri biliyorsun zaten sen![]()
Kesinlikle, tam puanına adayız bence bu haftaHangi sarki Sen İstanbul'sun mu yoksa![]()
Kuru bir rica ederim gitmezdi o yoruma, benim de güzel sözler söylemem gerekliydi ama beceremedimKuru bir rica ederimde kafiydi ama iyi toparladın neyse![]()
![]()
![]()
Bu sarkiya tam puan az bileKesinlikle, tam puanına adayız bence bu hafta
Kuru bir rica ederim gitmezdi o yoruma, benim de güzel sözler söylemem gerekliydi ama beceremedim
Bazen sessizlik en güzel cevaptır![]()
Bu sarkiya tam puan az bile![]()
Süpersin Fatih'çimBu sarkiya tam puan az bile![]()
Katılıyorum ablacım napalım biz de tamla yetinecez artık
Süpersin Fatih'çim
Katılıyorum ablacım napalım biz de tamla yetinecez artık![]()
yani rica edip pencereden aşağı atarıznasıl olsa düşmez süpürgesi var
![]()
hahahah aa yokluğumda atacan beni iyi savunmuş forumdan gitmeden ona oklavamı teslim edicem artık senin bir pot kırdığını gördükçe kafana geçirsin @destere sende akıllı uslu olursun ayoll ben yokkende oklavam ensende olsunŞutlarız falan ayıp olmuyor mu?![]()
nihayet yarın kurtuluyoruz sendenYarın son arkadaşlar.![]()
Daha dizi etkinliği var benden kurtuluş yok.nihayet yarın kurtuluyoruz senden![]()
akşam 12 ye kadar sürem var nasıl olsaDaha dizi etkinliği var benden kurtuluş yok.![]()
İlla son ana kadar bekleticen pis gıcık. 😡akşam 12 ye kadar sürem var nasıl olsa![]()
malesef 12.40 da falan bitti listeİlla son ana kadar bekleticen pis gıcık. 😡
gercek neyse onu dedik. kusura bakma @dosimosi
Ne o etiketlemeye korkuyormusun beni ?malesef 12.40 da falan bitti liste
en iyisini yapıyorsun iyilik falan yaramaz dosiye? gerçekler neyse onu bir bir anlatacağından eminimtüm çıplaklığıyla görmemiz lazım dosiyi yani gerçekleri
)
Beren'i en iyi kadın oyuncu kategorisinde bulundur. Seni o gruptan takip edemiyorum sakın unutma.![]()
etiketlemedimde kurtuldummu sanki yine yakalamışsınNe o etiketlemeye korkuyormusun beni ?![]()
derdin kurtulmaksa no problemoonu listenin en başına yazdım zaten söylemesende beroşum her yılın ve asrın yıldızı zaten
etiketlemedimde kurtuldummu sanki yine yakalamışsın![]()
derdin kurtulmaksa no problemo
cevap vermeyiz bizde![]()
@yader hayalet gibidir bir var bir yok.
@yader hayalet gibidir bir var bir yok.
sizin ayni anda aktif olmaniz cok nadir bir olay olur
sen gececi o gündüzcü
git baskasini bul dedikodumu yapmak icin![]()
ay ben hakkimda kötü konusanlara sadece el sallarim.kolayı var o konuda sıkıntı çekmem)
@Harunnn60 o gün dosimosi için bişeyler söylüyordun tam anlayamadımhele gel şu lafını tamamla
![]()