Büyük bir Sıla dinleyicisi olursan belki olur
Orda da kesin Erol'u beğenmişsindir senErol beyle şarkısını beğendik ya
Orda da kesin Erol'u beğenmişsindir sen
senin listeye baktimda ben Arkadaslar iyidiri unutmusum resmemOrda da kesin Erol'u beğenmişsindir sen
Ekleyebiliyorsun sanırım kategoriyesenin listeye baktimda ben Arkadaslar iyidiri unutmusum resmem
Zaten beni gec eklediler bende basta cok secenek yazacagimizi bilmiyordum dun aceleden liste olusturmaya calistim.
neyse artik diğer turda artik
Ekle ekle Atacan Show TV dizilerine dayanamaz kabul edersenin listeye baktimda ben Arkadaslar iyidiri unutmusum resmem
Zaten beni gec eklediler bende basta cok secenek yazacagimizi bilmiyordum dun aceleden liste olusturmaya calistim.
neyse artik diğer turda artik
O grup yapmayanların grubu Deniz de yapmamıştı, o yüzden oraya aldım.Yok bir şey
O grup yapmayanların grubu Deniz de yapmamıştı, o yüzden oraya aldım.
Bugün arka sokaklar var elektrik yokO grup yapmayanların grubu Deniz de yapmamıştı, o yüzden oraya aldım.
@dosimosi'ye güvenim sonsuz benim, sana taviz vermeyeceğini bildiğimden gönül rahatlığıyla uykuya daldım dün gece. Ki güvenimi boşa çıkarmamış, her zamanki gibi avucunu yalamış, hüsrana uğramışsın
@dosimosi'ye güvenim sonsuz benim, sana taviz vermeyeceğini bildiğimden gönül rahatlığıyla uykuya daldım dün gece. Ki güvenimi boşa çıkarmamış, her zamanki gibi avucunu yalamış, hüsrana uğramışsın
Aslında yazacaktım ama dalgınlığıma gelmiş. Ki yazmadıysam da nolmuş yani, bunlar benim için bir formalitedir, hatta melunuma bir Gökhan Türkmen şarkı sözüyle cevap vereyim:Melun beni neden en alt kısma da yazmamış .ss
Melun beni neden en alt kısma da yazmamış .ss
Sen yeter ki iyi ol ablacım, gerisi önemli değil.dün iyi değildim bir iki lafta bende derdim destereye ama
Kar madem yayıcak neden sabah yağmıyorSen yeter ki iyi ol ablacım, gerisi önemli değil.
Sen yeter ki iyi ol ablacım, gerisi önemli değil.
Neden bozduldun anlamadım ki.Çok doyurucu bir açıklama
Hala kesik mi? 😱Bugün arka sokaklar var elektrik yok
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi