Fav10 Enleri - 2016

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ay ben hakkimda kötü konusanlara sadece el sallarim.
itiraf sayfasinda görmedinmi :A
Benim hakkimda iyi düşünen canlarim bana yeterde artar bile 😉
hayır itiraf sayfasında görmedim ama senin hakkında iyi düşünen varmıki bulursan banada haber ver :) şimdi @Bully falan deme onun sana sevgisi sadece türbüşoon elenmesin diyedir yoksa yarışmadan sonra seni tanımaz bile:) yine vefakar ve cefakar arkadaşınla (yani benle ) başbaşa kalacaksın :)

hayır itiraf sayfasında görmedim ama senin hakkında iyi düşünen varmıki bulursan banada haber ver :) şimdi @Bully falan deme onun sana sevgisi sadece türbüşoon elenmesin diyedir yoksa yarışmadan sonra seni tanımaz bile:) yine vefakar ve cefakar arkadaşınla (yani benle ) başbaşa kalacaksın :)
Hemende aklina ilk @Bully geldi demekki aramizdaki bağı kabullenmişsin :D
hem biz onla eskilerden tanişiriz ama evet Gökhaninda vesilesiyle level atladi duygular :A

Hemende aklina ilk @Bully geldi demekki aramizdaki bağı kabullenmişsin :D
hem biz onla eskilerden tanişiriz ama evet Gökhaninda vesilesiyle level atladi duygular :A
@Bully nin artniyeti ve senin saflığın sana zarar veriyor benim aamcım iş işten geçmeden seni uyarmak ama iyilik yaramaz kimseye :) ne halin varsa gör :)

Uzak dur @dosimosi'den istemiyor işte seni :A Bugüne kadar onun için ne yaptın da konuşuyorsun, foruma 1 gün ara verdi arkasından demediğini bırakmadın. :))

Bizim aramızdaki bağ seni aşar. :A

Uzak dur @dosimosi'den istemiyor işte seni :A Bugüne kadar onun için ne yaptın da konuşuyorsun, foruma 1 gün ara verdi arkasından demediğini bırakmadın. :))

Bizim aramızdaki bağ seni aşar. :A

şimdi biraz aklını kullansa dosi bu yalan ve iftiralarına kanmaz :)
onun arkasında her tür dedikoduyu yapan sensin ama mesajlarla oynayıp beni kötü gösterende sensin bu mesajlara kananda dosi? yani yapacağım bişey yok ama bir gün gerçekleri farkederse oklavayı kafana yersin benden söylemesi :)

En İyi Türkçeyi Kullanan Üye: @OzaN @Aserat @Arslan Bey @Tzira ve tabii ki ben :A

En Çok Konuştuğun Üye: @denizz19 @mrt-06 @Maskeli Fedai @Çiğdem- @eskici @dosimosi @vadikızı @sokak sanati @Yiğitt @destere @Yakamoz-Asi @xemrexxx @OzaN @Doğu @turkuazz @ozgur2113 @MayısKralı @Harunnn60 @Aserat @MEnes @DarkLeqenD @Mr.At @MasacRE- @tolgab @sürgünüm @Forumdash

En Güzel Avatarlı Üye: @mrt-06 @dosimosi

Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye : @sürgünüm @Aserat @Yiğitt @mrt-06

En İyi Yorumcu Üye: @Aserat @denizz19 @Sherlock @OzaN @Arslan Bey @mrt-06 @MEnes @turkuazz @Tzira

En Çok Özel Mesaj Yazdığın Üye: @Maskeli Fedai @denizz19 @mrt-06 @Çiğdem- @Yiğitt @sokak sanati @dosimosi @vadikızı @ozgur2113

En İyi Anlaştığın Üye: @denizz19 @mrt-06 @Maskeli Fedai @Yiğitt @eskici @Çiğdem- @dosimosi @vadikızı @Yakamoz-Asi @ozgur2113 @Mr.At @sürgünüm @sokak sanati @xemrexxx @OzaN @Harunnn60 @Aserat @Ahmad @EFE UYSAL @turkuazz @destere @Doğu @MEnes @MasacRE- @batuhankaralar @DarkLeqenD @Billy Kane @tolgab @cookies @Forumdash

En Sevdiğiniz Üye: @denizz19 @mrt-06 @Maskeli Fedai @Yiğitt @Çiğdem- @dosimosi @sokak sanati @eskici @vadikızı @Yakamoz-Asi @ozgur2113 @Mr.At

En Güzel Kullanıcı Adı: @dosimosi @Sherlock @MasacRE- @DarkLeqenD

En İyi Yönetici: @mrt-06 @sürgünüm @denizz19 @Yiğitt

En Başarılı Editör: @MayısKralı @tolgab

En Geveze Üye: @vadikızı @xemrexxx @denizz19 @Çiğdem-

En Aktif Üye: @Çiğdem- @denizz19 @vadikızı @Yiğitt @xemrexxx @dosimosi @mrt-06 @sokak sanati

En Çok Takip Ettiğiniz Üye: En sevdiklerim.

2016 Yılının En İyi Çıkış Yapan Üyesi: @dosimosi @eskici @Doğu @MEnes @MasacRE- @Sherlock @DarkLeqenD

En Komik Üye: @destere @Yiğitt @mrt-06 @eskici @xemrexxx

En Filozof Üye: @Tolstoyevski @Mr.At

En Sinirli Üye: @takas @Doğu @Mr.At @Maskeli Fedai :A

En Fanatik Üye: @Maskeli Fedai @sürgünüm @takas @Doğu @sürgünüm @HeisenBerg @EFE UYSAL

En Sportmen Üye: @sürgünüm @EFE UYSAL @MEnes @HeisenBerg @turkuazz @MasacRE-

En Ciddi Üye: @soo

En Özlenilen Üye: @yakup09 @ABAY_06 @KayıpSehir

En Tarafsız / Objektif Üye: -

En Unutulmayacak Üye: @china_shangai

En Eğlenceli Üye: @Çiğdem- @denizz19 @sokak sanati @Yiğitt @mrt-06 @xemrexxx @destere @Maskeli Fedai @Doğu @MasacRE- @dosimosi

En Sabırlı Üye: @vadikızı @Çiğdem-

En Duygusal Üye: @vadikızı @dosimosi

En Çok Tanışılmak İstenen Üye: @mrt-06 @Çiğdem- @Maskeli Fedai @ozgur2113 @sokak sanati @dosimosi @Mr.At @Harunnn60 @gözlemci

En Çok Rastladığınız Üye: @denizz19 @dosimosi @xemrexxx @Doğu @Çiğdem- @Yiğitt @sokak sanati @mrt-06 @destere @MEnes

En Çok Tartıştığınız Üye: -

En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: @mrt-06 @denizz19 @Yiğitt @eskici @MEnes @turkuazz @sokak sanati
Melun beni neden en alt kısma da yazmamış .ss

En İyi Türkçeyi Kullanan Üye: @OzaN @Aserat @Arslan Bey @Tzira ve tabii ki ben :A

En Çok Konuştuğun Üye: @denizz19 @mrt-06 @Maskeli Fedai @Çiğdem- @eskici @dosimosi @vadikızı @sokak sanati @Yiğitt @destere @Yakamoz-Asi @xemrexxx @OzaN @Doğu @turkuazz @ozgur2113 @MayısKralı @Harunnn60 @Aserat @MEnes @DarkLeqenD @Mr.At @MasacRE- @tolgab @sürgünüm @Forumdash

En Güzel Avatarlı Üye: @mrt-06 @dosimosi

Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye : @sürgünüm @Aserat @Yiğitt @mrt-06

En İyi Yorumcu Üye: @Aserat @denizz19 @Sherlock @OzaN @Arslan Bey @mrt-06 @MEnes @turkuazz @Tzira

En Çok Özel Mesaj Yazdığın Üye: @Maskeli Fedai @denizz19 @mrt-06 @Çiğdem- @Yiğitt @sokak sanati @dosimosi @vadikızı @ozgur2113

En İyi Anlaştığın Üye: @denizz19 @mrt-06 @Maskeli Fedai @Yiğitt @eskici @Çiğdem- @dosimosi @vadikızı @Yakamoz-Asi @ozgur2113 @Mr.At @sürgünüm @sokak sanati @xemrexxx @OzaN @Harunnn60 @Aserat @Ahmad @EFE UYSAL @turkuazz @destere @Doğu @MEnes @MasacRE- @batuhankaralar @DarkLeqenD @Billy Kane @tolgab @cookies @Forumdash

En Sevdiğiniz Üye: @denizz19 @mrt-06 @Maskeli Fedai @Yiğitt @Çiğdem- @dosimosi @sokak sanati @eskici @vadikızı @Yakamoz-Asi @ozgur2113 @Mr.At

En Güzel Kullanıcı Adı: @dosimosi @Sherlock @MasacRE- @DarkLeqenD

En İyi Yönetici: @mrt-06 @sürgünüm @denizz19 @Yiğitt

En Başarılı Editör: @MayısKralı @tolgab

En Geveze Üye: @vadikızı @xemrexxx @denizz19 @Çiğdem-

En Aktif Üye: @Çiğdem- @denizz19 @vadikızı @Yiğitt @xemrexxx @dosimosi @mrt-06 @sokak sanati

En Çok Takip Ettiğiniz Üye: En sevdiklerim.

2016 Yılının En İyi Çıkış Yapan Üyesi: @dosimosi @eskici @Doğu @MEnes @MasacRE- @Sherlock @DarkLeqenD

En Komik Üye: @destere @Yiğitt @mrt-06 @eskici @xemrexxx

En Filozof Üye: @Tolstoyevski @Mr.At

En Sinirli Üye: @takas @Doğu @Mr.At @Maskeli Fedai :A

En Fanatik Üye: @Maskeli Fedai @sürgünüm @takas @Doğu @sürgünüm @HeisenBerg @efe UYSAL

En Sportmen Üye: @sürgünüm @EFE UYSAL @MEnes @HeisenBerg @turkuazz @MasacRE-

En Ciddi Üye: @soo

En Özlenilen Üye: @yakup09 @ABAY_06 @KayıpSehir

En Tarafsız / Objektif Üye: -

En Unutulmayacak Üye: @china_shangai

En Eğlenceli Üye: @Çiğdem- @denizz19 @sokak sanati @Yiğitt @mrt-06 @xemrexxx @destere @Maskeli Fedai @Doğu @MasacRE- @dosimosi

En Sabırlı Üye: @vadikızı @Çiğdem-

En Duygusal Üye: @vadikızı @dosimosi

En Çok Tanışılmak İstenen Üye: @mrt-06 @Çiğdem- @Maskeli Fedai @ozgur2113 @sokak sanati @dosimosi @Mr.At @Harunnn60 @gözlemci

En Çok Rastladığınız Üye: @denizz19 @dosimosi @xemrexxx @Doğu @Çiğdem- @Yiğitt @sokak sanati @mrt-06 @destere @MEnes

En Çok Tartıştığınız Üye: -

En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: @mrt-06 @denizz19 @Yiğitt @eskici @MEnes @turkuazz @sokak sanati
Melun beni neden en alt kısma da yazmamış .ss

bunu daha öncede demiştin ama nedense hep aramiza giriyorsun :A

bu konudada hep bir suru misafir oluyor.
sohbetimiz sardi demek.
görusmek uzere @destere

kötü codmin @Bully dir birisi :) diğeride kesin @Çiğdem- dir bizi kıskanıyorlar sanki forumda soyunup konuşuyoruz bizimkisi normal bir sohbet :)neyi merak edip koşuyorlar anlamadım :))

kötü codmin @Bully dir birisi :) diğeride kesin @Çiğdem- dir bizi kıskanıyorlar sanki forumda soyunup konuşuyoruz bizimkisi normal bir sohbet :)neyi merak edip koşuyorlar anlamadım :))
@Bully bana güveniyor. Ona o güveni verdim ben.
senle @Çiğdem- i bilemeyeceğim :A

oyalama artik uyku saatini kacirdim zaten. ikinci yariya yetişeyim bari :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan