Fav10 Enleri - 2016

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avatarın batsın:) o yazıları okumaya çalışırken gözlerim şaşı oldu hiç bişey anlamadım kırmızı yazılardan:) ama siyah yazılarda sanki benden bahsediyormuşsun gibi :))
gözlerinin saşi olduğu kesin cünku orda siyah degil beyaz renkte yazi var :A
ama eger illaki senden bahseden bir yazi oldugunu düşünüyorsan ben son cümleyi kabul ediyorum. beni benden daha çok seviyorsun :A

Tüh bütün eğlence kaçmış ben gelmeden :A Oyuna daldım saat 6 buçuk olmuş :A

@destere hadi iyisin benle iyi olursan takdiri kapacaksın dosi'den :A

Cevabını da aldın şimdi uzayabilirsin :A Bugün @Doğu da yok çok güzel şeyler düşünüyorum senin için :A

destere pis iftiralarla saldırıya geçince dile getirmek durumunda kaldım maalesef :A
Saygıdeğer codminim ben hep anayasal düzen ve forum kuralları hududu içerisinde sıvadım benim bir günahım yok. Önce kanaat önderimiz, sıvacılar derneği yönetim kurulu başkanı @destere'nin yargılanmasını talep ediyorum :A

kurnazlık yapmışsın sana övgüler dizecek kişilerden soru almışsın bir kere tarafsızlığına gölge düşmüş :) şimdi millet danışıklı dövüş diyecek bu işe? oh ne güzel sen bana sevdiğim sorular sor bende sana olan sevgimi anlatayım hiç bir esprisi kalmadı bu sohbetin :) yani daha sohbetinizi görmeden heyecanım öldü diyebilirim :)
@Doğu ya niye soru sorduruyorsunki tamam iyi bir arkadaşımızdırda iki eliyle bir sorusunu bulamaz öyle heyecan yapar:) özelliklede kızlara soru soracaksa kendi adını bile unutur :)

hogatha olabilirmi aralarında kendime çeki düzen vereyim :))

Vallaha bana hiç güvenme bulduğum ilk fırsatta satarım şekil A görüldüğü gibi :A

Tüh bütün eğlence kaçmış ben gelmeden :A Oyuna daldım saat 6 buçuk olmuş :A

Saygıdeğer codminim ben hep anayasal düzen ve forum kuralları hududu içerisinde sıvadım benim bir günahım yok. Önce kanaat önderimiz, sıvacılar derneği yönetim kurulu başkanı @destere'nin yargılanmasını talep ediyorum :A

Vallaha bana hiç güvenme bulduğum ilk fırsatta satarım şekil A görüldüğü gibi :A

Bende şarkılara dalmıştım yeni çıkabildim? artık yavaş yavaş terkedeyim forumu:) sanada günaydın bu arada :))
beni kötü codminlerin önüne yem olarak attığını unutmayacağım bir köşeye yazdım onu :)

Bende şarkılara dalmıştım yeni çıkabildim? artık yavaş yavaş terkedeyim forumu:) sanada günaydın bu arada :))
beni kötü codminlerin önüne yem olarak attığını unutmayacağım bir köşeye yazdım onu :)
Günaydın/iyi geceler :A Eee beni burda yokken önüne katıp aradan sıvışmaya çalışırsan ben de gelir ortalığa sıvarım kardeş bizde böyle :A

@dosimosi ile müzakerelere başlamışsın hayırlı olsun :A

Günaydın/iyi geceler :A Eee beni burda yokken önüne katıp aradan sıvışmaya çalışırsan ben de gelir ortalığa sıvarım kardeş bizde böyle :A

@dosimosi ile müzakerelere başlamışsın hayırlı olsun :A
aydın geceler sanada :)

müzakerelere başladıkta kızın sağı solu belli değilki? bu kızlara zaten oldum olası güvenmiyorumda yinede şeytan dürtüklüyor onlara doğru :) tee götürdük norveç kıyısına güneşi seyrediyoruz? düşün mükemmel bir ortam hazırlamışım kanepeyi bile taşıdım o sırta kadar ne güçlüklerle:) kız demesinmi burdan tepiklesem seni aşağı doğru uçarsın diye ?:)) gelde bunlarla romantik ortam oluşturmaya çalış :) hepsi mi şirret olur bunların :)

aydın geceler sanada :)

müzakerelere başladıkta kızın sağı solu belli değilki? bu kızlara zaten oldum olası güzenmiyorumda yinede şeytan dürtüklüyor onlara doğru :) tee götürdük norveç kıyısına güneşi seyrediyoruz? düşün mükemmel bir ortam hazırlamışım kanepeyi bile taşıdım o sırta kadar ne güçlüklerle:) kız demesinmi burdan tepiklesem seni aşağı doğru uçarsın diye ?:)) gelde bunlarla romantik ortam oluşturmaya çalış :) hepsi mi şirret olur bunların :)
Bi de bize odun derler :A Bu cins hep böyle güzel kardeşim. Analitik düşünürsün, sistematik yürürsün, dermanın kalmayana dek çabalarsın ama gelip her şeyi berbat ederler :A Harcadığım zamanları kendime ayırsam şu an kediciklerden bir ordu kurar köşeme çekilirdim :A

Bi de bize odun derler :A Bu cins hep böyle güzel kardeşim. Analitik düşünürsün, sistematik yürürsün, dermanın kalmayana dek çabalarsın ama gelip her şeyi berbat ederler :A Harcadığım zamanları kendime ayırsam şu an kediciklerden bir ordu kurar köşeme çekilirdim :A
insanı hayattan soğutuyorlar şeytan diyor burdan isveçe kafayla dal ama onada karakterimiz müsait değil:) yine efendilik bizde kalsın:)
hanı başta söylese böyle böyle artniyetle gidiyorum diye oraya eli boş giderdik kanepe neyin nesi :) ula zaten uçurum dibimiz aşağı bakmaya korkuyoruz kız tepik atmakla tehtit ediyor :)

insanı hayattan soğutuyorlar şeytan diyor burdan isveçe kafayla dal ama onada karakterimiz müsait değil:) yine efendilik bizde kalsın:)
hanı başta söylese böyle böyle artniyetle gidiyorum diye oraya eli boş giderdik kanepe neyin nesi :) ula zaten uçurum dibimiz aşağı bakmaya korkuyoruz kız tepik atmakla tehtit ediyor :)
"sen düşersen ben de senin ardından atlarım" diyip romantizm yapmak istemiştir sen anlamamışsındır(!) :A

İsveç'e gidip eli boş dönme ihtimalin pek yok aslında :A :A

"sen düşersen ben de senin ardından atlarım" diyip romantizm yapmak istemiştir sen anlamamışsındır(!) :A

hiç sanmıyorum daha ben havadayken suya çarpmak için geri sayıma başlamışken kız yukarda kendine bir parlak bulur :)) birde insanın zoruna gidiyor o kanepeyide kimbilir kiminle kullanacak yukarda :))

hiç sanmıyorum daha ben havadayken suya çarpmak için geri sayıma başlamışken kız yukarda kendine bir parlak bulur :)) birde insanın zoruna gidiyor o kanepeyide kimbilir kiminle kullanacak yukarda :))
Hatta sen düşerken ardından başka bir kader mağduru da düşüp sana yetişebilir o derece acımasızdır bunlar :A

Bu arada şu mesajım yanlış anlaşılmasın :A Çikolata, kahve vb türden şeyleri alır geri döner teselli ikramiyesi diyerekten verilmiş bir tavsiyedir :A Gavurun yaptığı en iyi şey çikolatadır :A

Hatta sen düşerken ardından başka bir kader mağduru da düşüp sana yetişebilir o derece acımasızdır bunlar :A

Bu arada şu mesajım yanlış anlaşılmasın :A Çikolata, kahve vb türden şeyleri alır geri döner teselli ikramiyesi diyerekten verilmiş bir tavsiyedir :A Gavurun yaptığı en iyi şey çikolatadır :A
artık şansımıza benden sonra havadan gelenle halvete gireriz mecburen :) çünkü aynı noktadan aşağı doğru tepiklediyse üstüste düşme ihtmalimiz var parlakla :))

artık şansımıza benden sonra havadan gelenle halvete gireriz mecburen :) çünkü aynı noktadan aşağı doğru tepiklediyse üstüste düşme ihtmalimiz var parlakla :))
İnşallah döşü kılı kamyoncu bi dayı ile aynı uçurumdan düşersin :A

Ben kaçıyorum, geç de olsa sıva completed :A

En İyi Türkçeyi Kullanan Üye: @OzaN @Aserat @Arslan Bey @Tzira ve tabii ki ben :A

En Çok Konuştuğun Üye: @denizz19 @mrt-06 @Maskeli Fedai @Çiğdem- @eskici @dosimosi @vadikızı @sokak sanati @Yiğitt @destere @Yakamoz-Asi @xemrexxx @OzaN @Doğu @turkuazz @ozgur2113 @MayısKralı @Harunnn60 @Aserat @MEnes @DarkLeqenD @Mr.At @MasacRE- @tolgab @sürgünüm @Forumdash

En Güzel Avatarlı Üye: @mrt-06 @dosimosi

Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye : @sürgünüm @Aserat @Yiğitt @mrt-06

En İyi Yorumcu Üye: @Aserat @denizz19 @Sherlock @OzaN @Arslan Bey @mrt-06 @MEnes @turkuazz @Tzira

En Çok Özel Mesaj Yazdığın Üye: @Maskeli Fedai @denizz19 @mrt-06 @Çiğdem- @Yiğitt @sokak sanati @dosimosi @vadikızı @ozgur2113

En İyi Anlaştığın Üye: @denizz19 @mrt-06 @Maskeli Fedai @Yiğitt @eskici @Çiğdem- @dosimosi @vadikızı @Yakamoz-Asi @ozgur2113 @Mr.At @sürgünüm @sokak sanati @xemrexxx @OzaN @Harunnn60 @Aserat @Ahmad @EFE UYSAL @turkuazz @destere @Doğu @MEnes @MasacRE- @batuhankaralar @DarkLeqenD @Billy Kane @tolgab @cookies @Forumdash

En Sevdiğiniz Üye: @denizz19 @mrt-06 @Maskeli Fedai @Yiğitt @Çiğdem- @dosimosi @sokak sanati @eskici @vadikızı @Yakamoz-Asi @ozgur2113 @Mr.At

En Güzel Kullanıcı Adı: @dosimosi @Sherlock @MasacRE- @DarkLeqenD

En İyi Yönetici: @mrt-06 @sürgünüm @denizz19 @Yiğitt

En Başarılı Editör: @MayısKralı @tolgab

En Geveze Üye: @vadikızı @xemrexxx @denizz19 @Çiğdem-

En Aktif Üye: @Çiğdem- @denizz19 @vadikızı @Yiğitt @xemrexxx @dosimosi @mrt-06 @sokak sanati

En Çok Takip Ettiğiniz Üye: En sevdiklerim.

2016 Yılının En İyi Çıkış Yapan Üyesi: @dosimosi @eskici @Doğu @MEnes @MasacRE- @Sherlock @DarkLeqenD

En Komik Üye: @destere @Yiğitt @mrt-06 @eskici @xemrexxx

En Filozof Üye: @Tolstoyevski @Mr.At

En Sinirli Üye: @takas @Doğu @Mr.At @Maskeli Fedai :A

En Fanatik Üye: @Maskeli Fedai @sürgünüm @takas @Doğu @sürgünüm @HeisenBerg @EFE UYSAL

En Sportmen Üye: @sürgünüm @EFE UYSAL @MEnes @HeisenBerg @turkuazz @MasacRE-

En Ciddi Üye: @soo

En Özlenilen Üye: @yakup09 @ABAY_06 @KayıpSehir

En Tarafsız / Objektif Üye: -

En Unutulmayacak Üye: @china_shangai

En Eğlenceli Üye: @Çiğdem- @denizz19 @sokak sanati @Yiğitt @mrt-06 @xemrexxx @destere @Maskeli Fedai @Doğu @MasacRE- @dosimosi

En Sabırlı Üye: @vadikızı @Çiğdem-

En Duygusal Üye: @vadikızı @dosimosi

En Çok Tanışılmak İstenen Üye: @mrt-06 @Çiğdem- @Maskeli Fedai @ozgur2113 @sokak sanati @dosimosi @Mr.At @Harunnn60 @gözlemci

En Çok Rastladığınız Üye: @denizz19 @dosimosi @xemrexxx @Doğu @Çiğdem- @Yiğitt @sokak sanati @mrt-06 @destere @MEnes

En Çok Tartıştığınız Üye: -

En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: @mrt-06 @denizz19 @Yiğitt @eskici @MEnes @turkuazz @sokak sanati
Adamsin diyorum baska söze gerek yok sanirim :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan