Fav10 Enleri - 2016

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen sıvamamıştın sanırım ama neyse önceki sıvadıklarına sayarsın artık lafımı geri alamam şimdi. :A

Ne için istiyon ki karı :A
Olabilir öncekilere sayalım çok olduğu için şimdi ben de hatırlayamadım. :A

Severim ya çıkar yürüyüş yaparım yağmurda veya karda. Yağışını izlemeyi de çok severim. Islanmak güzeldir derim hep. :A

ozamam ben seni fazla yormuyayim cikayim artik.
@MEnes güvenilecek birisin. şuana kadar henuz yanlisini görmedim 😉 zaten @Bully e danışmıştım oda senin hakkinda olumlu konuşmuştu :A
Aa duymamış olayım sen beni yorar mısın hiç :bhr:

Hiç hatırlamıyorum, olumlu konuştuysam da Allah beni kahretsin ne diyeyim. :A

Aa duymamış olayım sen beni yorar mısın hiç :bhr:

Hiç hatırlamıyorum, olumlu konuştuysam da Allah beni kahretsin ne diyeyim. :A
Bak yaa la tam gidicem yine elime bombayı bırakıyorsun. Gider ayak illa vurgun yapıp öyle mi gideyim. :A :A
dükkanda artık mankenlerle oynaşırım laf atacak kimse kalmayınca insan sıkılıyor :)
Aman dikkat et mankenler çok tehlikeli oluyorlarmış diye duydum. :) Sana zarar vermesinler lazımsın bize. :)

sanada iyi geceler:) hep böyle ol kötü codmine iyi geceler demeden çık, selam verme fırsat bulursan kafasına tencereyle vur hatta :) değerin gözümde on kat dahada artar :))
Biz o işi özelden şey ettik. :A

tahmin ettim böyle bir yalan söyleyeceğini :) özeldeymişmiş falanmış filanmış :) kız resmen seni yok saydı işte bize iyi geceler dedi seni dikkate bile almadı ama takdir ettim @dosimosi yi :)
yani @Bully ile kötu olursammi taktir edeceksin beni ?
ee bende @Bully ile iyi olursan taktir edecem seni. ne olacak şimdi ??
yine seni hayal kirikligina ugratmis olacağim ama ona ayri yazdim ben ve burda senle Menesi etiketleyince böyle bir düşünceye kapilacaginida tahmin etmiştim :A

yine seni hayal kirikligina ugratmis olacağim ama ona ayri yazdim ben ve burda senle Menesi etiketkleyince böyle bir düşünceye kapilacaginida tahmin etmiştim :A
Ben de orda yazdığın mesajdan @Bully'e ayrı yazdığını tahmin etmiştim. :A Ama dile getirmeye gerek duymadım doğrusu Kaan gibi. :A

yine seni hayal kirikligina ugratmis olacağim ama ona ayri yazdim ben ve burda senle Menesi etiketkleyince böyle bir düşünceye kapilacaginida tahmin etmiştim :A
@destere hadi iyisin benle iyi olursan takdiri kapacaksın dosi'den :A

Cevabını da aldın şimdi uzayabilirsin :A Bugün @Doğu da yok çok güzel şeyler düşünüyorum senin için :A

Ben de orda yazdığın mesajdan @Bully'e ayrı yazdığını tahmin etmiştim. :A Ama dile getirmeye gerek duymadım doğrusu Kaan gibi. :A
destere pis iftiralarla saldırıya geçince dile getirmek durumunda kaldım maalesef :A

Cevabını da aldın şimdi uzayabilirsin :A Bugün @Doğu da yok çok güzel şeyler düşünüyorum senin için :A

destere pis iftiralarla saldırıya geçince dile getirmek durumunda kaldım maalesef :A
Sen de haklısın insanların özele bile saygısı kalmamış baksana ya. :A

Ben de kimse saldıracağımı şaşırdım herkese bir tık sallıyorum. @dosimosi'ye de sallamadan artık uyuyayım. :A :A

Herkese iyi geceler tekrardan. :)

ben attigim her adimi @Bully e bildiriyorum :A
cikacagim zaman muhakkak haber veririm. gecenlerde 2 gun girmedim ama öncesinde bildirdim ona.
biz günlük yaziştigimiz icin öyle hamlelerim oluyor :A

Sen de haklısın insanların özele bile saygısı kalmamış baksana ya. :A

Ben de kimse saldıracağımı şaşırdım herkese bir tık sallıyorum. @dosimosi'ye de sallamadan artık uyuyayım. :A :A

Herkese iyi geceler tekrardan. :)
İyi geceler sıvacı kardeşim, arkandan çok güzel sözler söyleyeceğimden kuşkun olmasın, rahat rahat uyu sen. :A

ben attigim her adimi @Bully e bildiriyorum :A
cikacagim zaman muhakkak haber veririm. gecenlerde 2 gun girmedim ama öncesinde bildirdim ona.
biz günlük yaziştigimiz icin öyle hamlelerim oluyor :A
Anladım sen de haklısın ne diyeyim. :A Günlük yazışma durumundan biraz bir şeyler çektim yakın geçmişte bilirim yani. :A Neyse ki şuan rahata kavuştum öyle bir derdim yok. :A

İyi geceler sıvacı kardeşim, arkandan çok güzel sözler söyleyeceğimden kuşkun olmasın, rahat rahat uyu sen. :A
Elbette elbette. O kadar rahat uyuyacağım ki yarın güne mutlu uyanacağım bunu bildiğim için. :A Senin benim hakkında kötü konuşmayacağına olan inancım tam her zaman. :A Sen bana kıyamazsın yolumuz bir bizim. :A :A

Ulan sıvamim diyorum zorluyorsun beni. :A :A Yeter artık hadi ben kaçtım. :A

@dosimosi cevap verir misin lütfen şu kıskanca. ss Sessiz kalman ona yarıyor :A

baskı şiddet ve tehtit bu mesajla başlıyor :))
vee bu tehtit dolu mesajdan sonra
isveçli saf kız(saf derken kalbi temiz anlamında :) ) baskılara fazla dayanamayıp bu mesajı yazıyor :)
yine seni hayal kirikligina ugratmis olacağim ama ona ayri yazdim ben ve burda senle Menesi etiketleyince böyle bir düşünceye kapilacaginida tahmin etmiştim :A

ama anlayışla karşılıyorum @dosimosi yi yabancı bir ülkenin forumunda gece yarısı insanı kötü codminler tehtit ederse mecburen böyle bişey yazıp kurtulmak istiyor haliyle :)

ve ondan sonrada kötü codmin bu mesajı yazarak aslında herşeyin doğal akışı içinde ceryan ettiğini anatmak istiyor bize :)

ama yemezler tabi biz işin aslını biliyoruz nasıl olsa :)

baskı şiddet ve tehtit bu mesajla başlıyor :))
vee bu tehtit dolu mesajdan sonra
isveçli saf kız(saf derken kalbi temiz anlamında :) ) baskılara fazla dayanamayıp bu mesajı yazıyor :)

ama anlayışla karşılıyorum @dosimosi yi yabancı bir ülkenin forumunda gece yarısı insanı kötü codminler tehtit ederse mecburen böyle bişey yazıp kurtulmak istiyor haliyle :)

ve ondan sonrada kötü codmin bu mesajı yazarak aslında herşeyin doğal akışı içinde ceryan ettiğini anatmak istiyor bize :)

ama yemezler tabi biz işin aslını biliyoruz nasıl olsa :)
aslinda @Bully ile olan güclu bagimizin en büyük şahidi sensin. az ayirmaya çalişmadin bizi ama biz sen varkende yokkende hep kenetleniyoruz birbirimize.
elbet birgün kabulleneceksin sende :A
bizim Kaanla ile güclü bağimiz avatarimda sakli :A

@destere şuan belki hemen avatarimi incelersin ama ordaki beyaz yazinin yani sira asil detay o kirmizi yazida gizli :A

aslinda @Bully ile olan güclu bagimizin en büyük şahidi sensin. az ayirmaya çalişmadin bizi ama biz sen varkende yokkende hep kenetleniyoruz birbirimize.
elbet birgün kabulleneceksin sende :A
bizim Kaanla ile güclü bağimiz avatarimda sakli :A

@destere şuan belki hemen avatarimi incelersin ama ordaki beyaz yazinin yani sira asil detay o kirmizi yazida gizli :A
avatarın batsın:) o yazıları okumaya çalışırken gözlerim şaşı oldu hiç bişey anlamadım kırmızı yazılardan:) ama siyah yazılarda sanki benden bahsediyormuşsun gibi :))

En İyi Türkçeyi Kullanan Üye: @OzaN @Aserat @Arslan Bey @Tzira ve tabii ki ben :A

En Çok Konuştuğun Üye: @denizz19 @mrt-06 @Maskeli Fedai @Çiğdem- @eskici @dosimosi @vadikızı @sokak sanati @Yiğitt @destere @Yakamoz-Asi @xemrexxx @OzaN @Doğu @turkuazz @ozgur2113 @MayısKralı @Harunnn60 @Aserat @MEnes @DarkLeqenD @Mr.At @MasacRE- @tolgab @sürgünüm @Forumdash

En Güzel Avatarlı Üye: @mrt-06 @dosimosi

Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye : @sürgünüm @Aserat @Yiğitt @mrt-06

En İyi Yorumcu Üye: @Aserat @denizz19 @Sherlock @OzaN @Arslan Bey @mrt-06 @MEnes @turkuazz @Tzira

En Çok Özel Mesaj Yazdığın Üye: @Maskeli Fedai @denizz19 @mrt-06 @Çiğdem- @Yiğitt @sokak sanati @dosimosi @vadikızı @ozgur2113

En İyi Anlaştığın Üye: @denizz19 @mrt-06 @Maskeli Fedai @Yiğitt @eskici @Çiğdem- @dosimosi @vadikızı @Yakamoz-Asi @ozgur2113 @Mr.At @sürgünüm @sokak sanati @xemrexxx @OzaN @Harunnn60 @Aserat @Ahmad @EFE UYSAL @turkuazz @destere @Doğu @MEnes @MasacRE- @batuhankaralar @DarkLeqenD @Billy Kane @tolgab @cookies @Forumdash

En Sevdiğiniz Üye: @denizz19 @mrt-06 @Maskeli Fedai @Yiğitt @Çiğdem- @dosimosi @sokak sanati @eskici @vadikızı @Yakamoz-Asi @ozgur2113 @Mr.At

En Güzel Kullanıcı Adı: @dosimosi @Sherlock @MasacRE- @DarkLeqenD

En İyi Yönetici: @mrt-06 @sürgünüm @denizz19 @Yiğitt

En Başarılı Editör: @MayısKralı @tolgab

En Geveze Üye: @vadikızı @xemrexxx @denizz19 @Çiğdem-

En Aktif Üye: @Çiğdem- @denizz19 @vadikızı @Yiğitt @xemrexxx @dosimosi @mrt-06 @sokak sanati

En Çok Takip Ettiğiniz Üye: En sevdiklerim.

2016 Yılının En İyi Çıkış Yapan Üyesi: @dosimosi @eskici @Doğu @MEnes @MasacRE- @Sherlock @DarkLeqenD

En Komik Üye: @destere @Yiğitt @mrt-06 @eskici @xemrexxx

En Filozof Üye: @Tolstoyevski @Mr.At

En Sinirli Üye: @takas @Doğu @Mr.At @Maskeli Fedai :A

En Fanatik Üye: @Maskeli Fedai @sürgünüm @takas @Doğu @sürgünüm @HeisenBerg @EFE UYSAL

En Sportmen Üye: @sürgünüm @EFE UYSAL @MEnes @HeisenBerg @turkuazz @MasacRE-

En Ciddi Üye: @soo

En Özlenilen Üye: @yakup09 @ABAY_06 @KayıpSehir

En Tarafsız / Objektif Üye: -

En Unutulmayacak Üye: @china_shangai

En Eğlenceli Üye: @Çiğdem- @denizz19 @sokak sanati @Yiğitt @mrt-06 @xemrexxx @destere @Maskeli Fedai @Doğu @MasacRE- @dosimosi

En Sabırlı Üye: @vadikızı @Çiğdem-

En Duygusal Üye: @vadikızı @dosimosi

En Çok Tanışılmak İstenen Üye: @mrt-06 @Çiğdem- @Maskeli Fedai @ozgur2113 @sokak sanati @dosimosi @Mr.At @Harunnn60 @gözlemci

En Çok Rastladığınız Üye: @denizz19 @dosimosi @xemrexxx @Doğu @Çiğdem- @Yiğitt @sokak sanati @mrt-06 @destere @MEnes

En Çok Tartıştığınız Üye: -

En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: @mrt-06 @denizz19 @Yiğitt @eskici @MEnes @turkuazz @sokak sanati
En Fanatik Üye'ye ismimi iki kare yazmış olsan da, yine de çok teşekkürler. :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan