Fav10 Enleri - 2016

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
listede bir hogatha eksikti zaten şimdi tam oldu :)
yalnız @Çiğdem- lede ortak dizimiz yok :) aklımı karıştırıp pis dizileri listeme dahile tmek isterse şutlarız konudan :)

senin hakkında bana kimse bişey sormadı yani rahat olabilirsin o konuda :) tehlikeyi önceden sezdiler sanırım :)
kime soracaklarina ben karar verdim :A
hatirlarsan seninle ve @Doğu ile böyle bir mevzu vardi. hatta @Doğu senin mevkiye göz dikmisti :A
senle limoni olduk gerci olmasaydikda ismini vermezdim belki. o siralar bana cok pis saldiriyordun cünkü :A
belirli bir sayi vermem gerekiyordu bende genelde özelde yazistiklarimi tercih ettim.

hatirlarsan seninle ve @Doğu ile böyle bir mevzu vardi. hatta @Doğu senin mevkiye göz dikmisti :A
senle limoni olduk gerci olmasaydikda ismini vermezdim belki. o siralar bana cok pis saldiriyordun cünkü :A
belirli bir sayi vermem gerekiyordu bende genelde özelde yazistiklarimi tercih ettim.
yani rica edip pencereden aşağı atarız :) nasıl olsa düşmez süpürgesi var :)
O değil de gecenin bu saatinde konuda 4 misafir var vay be. :A

kurnazlık yapmışsın sana övgüler dizecek kişilerden soru almışsın bir kere tarafsızlığına gölge düşmüş :) şimdi millet danışıklı dövüş diyecek bu işe? oh ne güzel sen bana sevdiğim sorular sor bende sana olan sevgimi anlatayım hiç bir esprisi kalmadı bu sohbetin :) yani daha sohbetinizi görmeden heyecanım öldü diyebilirim :)
@Doğu ya niye soru sorduruyorsunki tamam iyi bir arkadaşımızdırda iki eliyle bir sorusunu bulamaz öyle heyecan yapar:) özelliklede kızlara soru soracaksa kendi adını bile unutur :)

hogatha olabilirmi aralarında kendime çeki düzen vereyim :))

kurnazlık yapmışsın sana övgüler dizecek kişilerden soru almışsın bir kere tarafsızlığına gölge düşmüş :) şimdi millet danışıklı dövüş diyecek bu işe? oh ne güzel sen bana sevdiğim sorular sor bende sana olan sevgimi anlatayım hiç bir esprisi kalmadı bu sohbetin :) yani daha sohbetinizi görmeden heyecanım öldü diyebilirim :)
@Doğu ya niye soru sorduruyorsunki tamam iyi bir arkadaşımızdırda iki eliyle bir sorusunu bulamaz öyle heyecan yapar:) özelliklede kızlara soru soracaksa kendi adını bile unutur :)

hogatha olabilirmi aralarında kendime çeki düzen vereyim :))
ama sorulan soruda samimi oldugun arkadaslar diyor. mecburen birlikte birseyler paylaştigim kişiler olacak.
halkimda güzel şeyler söyleyecekleri ne malum.
@yader iyi şeyler anlatmadigindan söz etti mesela.
@Doğu benim ruh ikizim 😉

ama sorulan soruda samimi oldugun arkadaslar diyor. mecburen birlikte birseyler paylaştigim kişiler olacak.
halkimda güzel şeyler söyleyecekleri ne malum.
@yader iyi şeyler anlatmadigindan söz etti mesela.
@Doğu benim ruh ikizim 😉

@yader sonuna kadar haklı şimdiden destek veriyorum yadere :).. eğer tahminlerindeki gibi seni övecekse habire @Doğu nun sorularından pek hoşlanmayacağım garanti :)

bu arada sanada teessüf ederim. :ppp:
bir liste yapiyorsun bide gözumun önunde @destere ye soruyorsun :ppp:

@yader sonuna kadar haklı şimdiden destek veriyorum yadere :).. eğer tahminlerindeki gibi seni övecekse habire @Doğu nun sorularından pek hoşlanmayacağım garanti :)
içinde kalmasin madem. program günü yorumda içini dökebilirsin 😉 serbestsin 😉

bu arada sanada teessüf ederim. :ppp:
bir liste yapiyorsun bide gözumun önunde @destere ye soruyorsun :ppp:

içinde kalmasin madem. program günü yorumda içini dökebilirsin 😉 serbestsin 😉
sonunda soru sorma hakkını kapabildik :) bu hakkı elde etmek için neler çektim:) sıvacı arkadaşımız @Doğu yu bile yerin dibine batırdık :) ama beni anlayışla karşılayacaktır.. arkadaşlar gerektiğinde bir diğeri için basamak olmayı göze almalıdır :))

sonunda soru sorma hakkını kapabildik :) bu hakkı elde etmek için neler çektim:) sıvacı arkadaşımız @Doğu yu bile yerin dibine batırdık :) ama beni anlayışla karşılayacaktır.. arkadaşlar gerektiğinde bir diğeri için basamak olmayı göze almalıdır :))
anlamadim ne soru sormasi ???
dur @MEnes ide cagiralim. o sever böyle gizemli ortamlari ve daha uyumamiş zaten.

sana yorum yapma hakki verdim
gerci insanlar inanmaz sana cok sallarsan :A

anlamadim ne soru sormasi ???
dur @MEnes ide cagiralim. o sever böyle gizemli ortamlari ve daha uyumamiş zaten.
pardon soru değil senin hakkındaki duygu ve düşüncelerimizi anlatma hakkından bahsetmiştim :) soru sorma hakkım olsa zaten iki günde isveçten grönlanda taşınırsın :))

pardon soru değil senin hakkındaki duygu ve düşüncelerimizi anlatma hakkından bahsetmiştim :) soru sorma hakkım olsa zaten iki günde isveçten grönlanda taşınırsın :))
tamam merakla beklemiyorum duygu ve düşüncelerini :A
eminim karşiliklidir duygularimiz (bunu deyince positif konusursun :A)

tamam merakla beklemiyorum duygu ve düşüncelerini :A
eminim karşiliklidir duygularimiz (bunu deyince positif konusursun :A)

burda bile ikinci cümlenle işine gelmeyen duygu ve düşüncelerimize engel olma çabası içindesin:) ama malesef ben aklıma gelen herşeyi söyleyeceğim :)

@destere mümkünse kaybolacağın zaman haber verde bende çıkış kapisina yöneleyim :A

Neler dönüyor burada aydınlatın beni lütfen. :A
yılbaşı gecesi dosiyle isveçte buluşmaya karar verdik şimdi ondan sonrasını tartışıyoruz yani buluştuk falanda hepsi o kadarmı gerisin geriye dönecekmiyim döneceksem taa isveçlere niye gidiyorum diye sordum kendisine o da daha net bir cevap veremedi :)

burda bile ikinci cümlenle işine gelmeyen duygu ve düşüncelerimize engel olma çabası içindesin:) ama malesef ben aklıma gelen herşeyi söyleyeceğim :)
ama gerçeklik payı olsun lütfen 😉 bende ona göre kendime çeki düzen veririm 😉

gerilere git oku. gece gece uğraştirma bizi :A
Evet okudum ve diyeceğim o dur ki çok uykuluyum. :A :A Ama anladığım senin bu program dolayısıyla işler karışacak gibi o gece. :A :A
yılbaşı gecesi dosiyle isveçte buluşmaya karar verdik şimdi ondan sonrasını tartışıyoruz yani buluştuk falanda hepsi o kadarmı gerisin geriye dönecekmiyim döneceksem taa isveçlere niye gidiyorum diye sordum kendisine o da daha net bir cevap veremedi :)
Ooo bak şimdi orda bi duralım. Eğer İsveç'e gideceksen elbette hemen dönmemen lazım. Burda köyünde aylarca kalıp o kadar manzara görüyorsun ineklerin arasında. :A İsveç'e gitmişsin manzara görmeden geri göndermesi olmaz şık durmaz. :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...