Fav10 Enleri - 2016

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kaybolmamda birazdan tekrar @Harunnn60 un yabancı şarkılar listesine döneceğim sabah listenin hazır olması lazımd daha rihannayla ariana yı dinleyebildim sadece 170 şarkı daha var :)
ben o listeyi dun ayarladim.
arada güzeller gitti malesef ama çok yapinca seçim zor oluyor.
senin icin zarayada yer verdim.

Evet okudum ve diyeceğim o dur ki çok uykuluyum. :A :A Ama anladığım senin bu program dolayısıyla işler karışacak gibi o gece. :A :A

Ooo bak şimdi orda bi duralım. Eğer İsveç'e gideceksen elbette hemen dönmemen lazım. Burda köyünde aylarca kalıp o kadar manzara görüyorsun ineklerin arasında. :A İsveç'e gitmişsin manzara görmeden geri göndermesi olmaz şık durmaz. :A
dosiyle ordan norveçe geçeceğiz norveçin kuzeyinde haziranın 21 inde hiç güneşin batmadığı bir nokta varmış o romantik ortamda çay içeceğiz:) sizin gibi kuytu köşelere beni çay içmeye çağıramaz:) benim etrafım geniş olmalı oklavadan kaçış alanım olmalı :)

ben o listeyi dun ayarladim.
arada güzeller gitti malesef ama çok yapinca seçim zor oluyor.
senin icin zarayada yer verdim.
zaranın bir şarkısı harika onu listeye ekledim diğerini eklemedim :)

harika dediğim bu

dosiyle ordan norveçe geçeceğiz norveçin kuzeyinde haziranın 21 inde hiç güneşin batmadığı bir nokta varmış o romantik ortamda çay içeceğiz:) sizin gibi kuytu köşelere beni çay içmeye çağıramaz:) benim etrafım geniş olmalı oklavadan kaçış alanım olmalı :)
Norveç bee işte aradığım İskandinav ortamı. :) Çok romantik ama sadece romantizm yetmez çay içerken muhabbetin bir samimiyeti olmalı. :) Bizim çay ortamımız samimi ve konforlu. O konforu yakalaman için biraz çabalaman lazım. :)

benim oklava yok gümüş kapli süpürgem var.
sen yazin gel. kışın guzel değil buralar.
norvece gerek yok. yazin burda sizin saatle gece 2 de biraz karanlik olur 1-2 saat sonra yine aydinlik oluyor.

@destere ben eklemeler yapmadim. verilen listede oy kullandim

Norveç bee işte aradığım İskandinav ortamı. :) Çok romantik ama sadece romantizm yetmez çay içerken muhabbetin bir samimiyeti olmalı. :) Bizim çay ortamımız samimi ve konforlu. O konforu yakalaman için biraz çabalaman lazım. :)

benim oklava yok gümüş kapli süpürgem var.
sen yazin gel. kışın guzel değil buralar.
norvece gerek yok. yazin burda sizin saatle gece 2 de biraz karanlik olur 1-2 saat sonra yine aydinlik oluyor.

@destere ben eklemeler yapmadim. verilen listede oy kullandim

dediğim yer burası :)
batmayan-g-ne-.jpg

tam tepeye bir masa atarız bir kanepe :) orda çay içeriz dosiyle :)

Beyler nezaman dagiliyoruz? forumda 4 kişi yanliz kalmişiz. kapilar kapanir yakında :A

@destere gitmiş galiba :D hadi bizde çıkalım

Zaten bekçibaşı @Bully yine bekliyor pusuda bir yanlışımızı. :A Hayır tamam rütbelisin de niye mekan sahibi gibi hep en sona kalıyorsun git biraz rahatla kafa dinle ya. :A :A
o bana yanlış yapmayin diye beni kollama amacli bekliyordur :A
uğraşma kahraman şovalyemle :A

bu arada bizim haricimizdeki 3 misafirede el salliyorum. sohbetimizi sevdiler galiba :A

Seviyorum onla uğraşmayı keyif ve huzur veriyor bana nedense. :A Ha bu arada bizim sana yanlışımız olmaz ki en azından benim olmaz. (Hemen de sattım @destere yi) :A :A
evet haklisin :D
sana güveniyorum ( yada sirtimi güvenli birine dayadigim icin :D)
kahramanim hakkatende burdaymis :A :love1:

Zaten bekçibaşı @Bully yine bekliyor pusuda bir yanlışımızı. :A Hayır tamam rütbelisin de niye mekan sahibi gibi hep en sona kalıyorsun git biraz rahatla kafa dinle ya. :A :A
Dün gece yoktum @destere ve @Doğu ile birlikte sıvamışsınız arkamdan. :A Hepsinin hesabı sorulacak :A

Kar manzarası seyrediyorum şu an, inanılmaz bir kar yağıyor Ankara'ya. :D Bizim okul da öğlene kadar tatil vermiş, tam gün tatil olup olmayacağı sabah kesinleşecekmiş, neyse zaten bu karda arabamı çıkarmam, yarın eve hapsedeceğim kendimi. :A

o bana yanlış yapmayin diye beni kollama amacli bekliyordur :A
uğraşma kahraman şovalyemle :A

bu arada bizim haricimizdeki 3 misafirede el salliyorum. sohbetimizi sevdiler galiba :A
Nasıl da koruyup kollarmış beni :bhr: :love1:

Aynen her şey senin için. :A

evet haklisin :D
sana güveniyorum ( yada sirtimi güvenli birine dayadigim icin :D)
kahramanim hakkatende burdaymis :A :love1:
Benim karşımda kahramana ihtiyaç duymana gerek yok. Güvenilmeyecek biri miyim ben aa. :A
Dün gece yoktum @destere ve @Doğu ile birlikte sıvamışsınız arkamdan. :A Hepsinin hesabı sorulacak :A

Kar manzarası seyrediyorum şu an, inanılmaz bir kar yağıyor Ankara'ya. :D Bizim okul da öğlene kadar tatil vermiş, tam gün tatil olup olmayacağı sabah kesinleşecekmiş, neyse zaten bu karda arabamı çıkarmam, yarın eve hapsedeceğim kendimi. :A
Biz arkadan sıvadıklarımızı yüzüne de söyleriz herkesin gizlimiz saklımız yoktur da meseleyi unuttum şimdi çaktırma. :A :A

Evet haberini aldım Ankara'ya düşen kar tanelerinin. Bir an önce İstanbul'a da uğramalarını söyler misin canım. :A :A

ozamam ben seni fazla yormuyayim cikayim artik.
@MEnes güvenilecek birisin. şuana kadar henuz yanlisini görmedim 😉 zaten @Bully e danışmıştım oda senin hakkinda olumlu konuşmuştu :A
E yani şeker gibi çocuğum. :A Benim hakkımda olumsuz konuşacak birini bul gideyim direk saygılarımı sunayım ona nasıl başardın bu düşünceye ulaşmayı diye. :A :A

Neyse çok sıvadım arada kendimi de sıvamadan edemedim, saat de 4 olmuş. Ben de yavaştan kaçayım. :A

Benim karşımda kahramana ihtiyaç duymana gerek yok. Güvenilmeyecek biri miyim ben aa. :A

Biz arkadan sıvadıklarımızı yüzüne de söyleriz herkesin gizlimiz saklımız yoktur da meseleyi unuttum şimdi çaktırma. :A :A

Evet haberini aldım Ankara'ya düşen kar tanelerinin. Bir an önce İstanbul'a da uğramalarını söyler misin canım. :A :A
Sen sıvamamıştın sanırım ama neyse önceki sıvadıklarına sayarsın artık lafımı geri alamam şimdi. :A

Ne için istiyon ki karı :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...