Sen ona iyilik yapmiştin sanırım musicsurvivorda diyordu@xemrexxx bunu sana söylediğinde, bir konuda gerçekleri yüzüne vurmuş muydun peki?![]()
Sen ona iyilik yapmiştin sanırım musicsurvivorda diyordu@xemrexxx bunu sana söylediğinde, bir konuda gerçekleri yüzüne vurmuş muydun peki?![]()
Kendi kendini pohpohlayanlara selam olsun [emoji4]
Kurduğum teori çöktü o zaman.Sen ona iyilik yapmiştin sanırım musicsurvivorda diyordu![]()
Üstte dedim ya bir konuda gerçekleri yüzüne vurduysan böyle bir itiraf yapıcam deyip lafı değiştirmiş olabilir diye düşündüm.Neydi?![]()
@xemrexxx bunu sana söylediğinde, bir konuda gerçekleri yüzüne vurmuş muydun peki?![]()
Çok enteresan şeylerBoş bir arsada ne yapacaksınız![]()
Seninle ilgili daha enteresan mekanlar düşündümBeni de çağırın![]()
Beni tarladan aşağısı kesmezSeninle ilgili daha enteresan mekanlar düşündüm![]()
Seninle ilgili daha enteresan mekanlar düşündüm![]()
Siz ne ayaksınız, tövbe estağfurullah.Beni tarladan aşağısı kesmez![]()
Efe ile aranızdaki sorunu bilmiyorum abla ondan yorum yapmadım. Yoksa her daim yanındayım biliyorsun.benim hakkımda itiraf ne diyonn çok güldürdü beni
![]()
Efe ile aranızdaki sorunu bilmiyorum abla ondan yorum yapmadım. Yoksa her daim yanındayım biliyorsun.
Sen bozulmaya yer arıyorsun zaten geçen sene bana bile neler yazmıştın.Hep @Doğu yüzünden beni bozdu![]()
İftiraSen bozulmaya yer arıyorsun zaten geçen sene bana bile neler yazmıştın.![]()
Mesajların duruyor ona göre, enleri yapmazsan herkese gösteririm.İftira
Millet yanlış anlayacak sus![]()
@Bully Maskeli kardeşine tehdit var laMesajların duruyor ona göre, enleri yapmazsan herkese gösteririm.![]()
Lütfen söyleme. 😱