TVen Fav10 İtirafları 45.Bölüm

Aynen o durum bende de var :A sabah 8'de gideceğim ders için 2'de 3'te yatardım hiç uykum olmazdı ama 23.00-00.00 civarı yattığım zaman yataktan spatulayla kazırdı annem :A Dünyanın bütün bilimadamları gelse bu durumu açıklayamaz geç uyuma alışkanlığı olan herkeste var bu durum :A

Ecnebi ellerinde de ne çok tatil var yahu :A Paskalyası ayrı noeli ayrı cadılar bayramı ayrı :A
tatil cok ama biz agustos ortasi basliyoruz okula. yani yaz tatilimiz 2 ay sadece ama öğretmenler icin 5-6 hafta tatil oluyor.
noel tatili turkiyenin ilk yari tatili gibi.
sonbahar tatili (1hafta) noel tatili (20 gun) kis tatili (1 hafta) paskalya tatili (1 hafta) 1 mayis ve baska dini bir gun var mayista olan 1 gunluk tatil var .
vay hepsini yazdim.

tatil cok ama biz agustos ortasi basliyoruz okula. yani yaz tatilimiz 2 ay sadece ama öğretmenler icin 5-6 hafta tatil oluyor.
noel tatili turkiyenin ilk yari tatili gibi.
sonbahar tatili (1hafta) noel tatili (20 gun) kis tatili (1 hafta) paskalya tatili (1 hafta) 1 mayis ve baska dini bir gun var mayista olan 1 gunluk tatil var .
vay hepsini yazdim.
Denkmiş o zaman :A Burada kar yağınca okulların tatil edildiğini sayarsak biz daha çok yatıyoruz herhalde :A