TVen Fav10 İtirafları 45.Bölüm

Teselliyi yanlış insanda aramışsın. ss Neyse..

Arkanda gözü yaşlı bir Bully bırakıyorsun, Çarşamba görüşmek üzere, kendine çok iyi bak. :A

:D Kaan dosi yoksa ben varım sen merak etme dosi seni bana emanet etti emanete iyi bakarız:F

bende gidecem ama aklim yine sende olacak.
görüşürüz bitanesi <3 ......

:F:Fgözümün önünde bir aşk yaşanıyorda haberim yyok ayol:Fgelince
sana sormam mı ben bacımı verirmiyim hemen ayol:F

:D Kaan dosi yoksa ben varım sen merak etme dosi seni bana emanet etti emanete iyi bakarız:F

ben nezaman sana emanet ettim 😛
hem sende ne cok meraklisin bacilarini vermeye.
neyse @Bully cevap vermemis bende susma hakkimi kullaniyorum :A

Abla ortalığı bulandırmasana senin yüzünden yanlış anlayacak insanlar :A

Az değilsin sen de ha, hiç inkar da etmiyor. ss

Noluyor bu saatte forumun ücra köşelerinde bakiyim :A Forumun gece mesaiye kalan Ahlak büro komiseri olarak duruma el koyuyorum :A

hersey ortada. isteyen istedigi gibi anlasin, ne diye inkar edeyim :A
insanlar farkli algilarsa o onlarin fesatliği ne diyeyim :A

Noluyor bu saatte forumun ücra köşelerinde bakiyim :A Forumun gece mesaiye kalan Ahlak büro komiseri olarak duruma el koyuyorum :A
2 gundur yoktum forumda. 100 bildirim gelmis. teker teker yetismeye calisiyorum efendim

Sana hesap verecek değiliz. :A Zaten senden çok rahatsızım bu aralar. :A
Ben bu sitenin Erol Büyükburç'uyum en çok bana soracaksın :A Dur tahmin edeyim sana düşük puan veriyorum diye ? :A

hersey ortada. isteyen istedigi gibi anlasin, ne diye inkar edeyim :A
insanlar farkli algilarsa o onlarin fesatliği ne diyeyim :A

2 gundur yoktum forumda. 100 bildirim gelmis. teker teker yetismeye calisiyorum efendim
Ben de forumda bir sessizlik var diyodum 2 gündür :A

Ben bu sitenin Erol Büyükburç'uyum en çok bana soracaksın :A Dur tahmin edeyim sana düşük puan veriyorum diye ? :A

Ben de forumda bir sessizlik var diyodum 2 gündür :A
Doğru tahmin. :A Ama sen yine düşük verdin, @Maskeli Fedai onu bile yapmamış bu hafta, hain troll yüzünden 1 final puanından olduk iyi mi, güvendiğim dağlara tek tek kar yağıyor. :T:

@Maskeli Fedai'de bu aralar bi haller var :A iyice kabuğuna çekildi bu sessizliği bende derin kaygılar uyandırıyor :A
Aynen durumun ben de farkındayım, dün tüm gün foruma girmedi gecenin 4'ünde bana mesaj attı mesela. :A

Ders çalışıyor desek çalışmaz, sosyal hayat desen yok, ya yine Leo'ya sardı ya da derin meselelerle meşgul, burnuma kötü kokular geliyor, kendisinden oldukça rahatsızım bu aralar. :A

@Bully hadi sen git uyu artik. ögrenci insan sabaha kadar takilmamali burda.
@Doğu artik ben burdaykende sessizlige alis. simdilik gunduzleri kestik sayilir. sira geceyede gelecek :)

Aynen durumun ben de farkındayım, dün tüm gün foruma girmedi gecenin 4'ünde bana mesaj attı mesela. :A

Ders çalışıyorsa desek çalışmaz, sosyal hayat desen yok, ya yine Leo'ya sardı ya da derin meselelerle meşgul, burnuma kötü kokular geliyor, kendisinden oldukça rahatsızım bu aralar. :A
Ekşide takılıyodur ya da film izliyodur o lümpen :A
@Bully hadi sen git uyu artik. ögrenci insan sabaha kadar takilmamali burda.
@Doğu artik ben burdaykende sessizlige alis. simdilik gunduzleri kestik sayilir. sira geceyede gelecek :)
Susma ya konuşmak iyidir tabi çok abartmamak lazım :)

Ben öğlenciyim biliyorsun 12 - 1 gibi kalksam yeter yani sıkıntı yok. :A
Hep hayatımda öğlenci olmak istemişimdir ama kısmet olmadı. Okul hayatımda ilk derslere hep en geç giden ben olmuşumdur :A Sabahları evde dehşet senaryolarını aratmayacak düzeyde bir kaos oluşurdu okul zamanları :A

Ekşide takılıyodur ya da film izliyodur o lümpen :A

Susma ya konuşmak iyidir tabi çok abartmamak lazım :)

Hep hayatımda öğlenci olmak istemişimdir ama kısmet olmadı. Okul hayatımda ilk derslere hep en geç giden ben olmuşumdur :A Sabahları evde dehşet senaryolarını aratmayacak düzeyde bir kaos oluşurdu okul zamanları :A
Aynen sabah kalkmak zorunda olmak nefretlik bir durum ama alarmı kurup paşa paşa uyanırdık yapacak bir şey yok. :D

Sabahlara kadar oturma durumu son yıllarda gelişti bence, yaşadığım bazı sıkıntıların da etkisi oldu tabii neyse onlara değinirsek işin içinden çıkamayız. :A

Üniversitede ders programını kendimiz belirleyebildiğimizden bu dönem sabaha hiç ders denk getirmedim mesela, okuldan geç çıksam da sabah erken kalkmamak gibisi yok. :D

Sabah uyanma olayı çok kötü yani, ben saat 11'de de yatsam 7'de kalkamam muhtemelen, ama şimdi yatsam 12'de kalkarım cidden enteresan bir durum. :A

Aynen sabah kalkmak zorunda olmak nefretlik bir durum ama alarmı kurup paşa paşa uyanırdık yapacak bir şey yok. :D

Sabahlara kadar oturma durumu son yıllarda gelişti bence, yaşadığım bazı sıkıntıların da etkisi oldu tabii neyse onlara değinirsek işin içinden çıkamayız. :A

Üniversitede ders programını kendimiz belirleyebildiğimizden bu dönem sabaha hiç ders denk getirmedim mesela, okuldan geç çıksam da sabah erken kalkmamak gibisi yok. :D

Sabah uyanma olayı çok kötü yani, ben saat 11'de de yatsam 7'de kalkamam muhtemelen, ama şimdi yatsam 12'de kalkarım cidden enteresan bir durum. :A
hayat size lüx.
ben gece 2 lere kadar ders calisirdim sabah 7de uyanirdim. insan alistimi zor gelmiyor. ben bu aralar iş olmadiği gunler 12 lere kadar yatiyorum o ayri :) . bugunden itibaren noel tatili basladi. artik doya doya uyurum okullar acilinca bu keyif sona erer.
eger calisirsam 5te uyanmam gerekecek :A

Aynen o durum bende de var :A sabah 8'de gideceğim ders için 2'de 3'te yatardım hiç uykum olmazdı ama 23.00-00.00 civarı yattığım zaman yataktan spatulayla kazırdı annem :A Dünyanın bütün bilimadamları gelse bu durumu açıklayamaz geç uyuma alışkanlığı olan herkeste var bu durum :A

hayat size lüx.
ben gece 2 lere kadar ders calisirdim sabah 7de uyanirdim. insan alistimi zor gelmiyor. ben bu aralar iş olmadiği gunler 12 lere kadar yatiyorum o ayri :) . bugunden itibaren noel tatili basladi. artik doya doya uyurum okullar acilinca bu keyif sona erer.
Ecnebi ellerinde de ne çok tatil var yahu :A Paskalyası ayrı noeli ayrı cadılar bayramı ayrı :A

hayat size lüx.
Ben pek ders çalışmayı sevmem, dersi derste öğrenen öğrencilerdenimdir :A Sadece vize ve final zamanı biraz kasarım o kadar. :D

Uyku gibisi yok, geçmiş olsun şimdiden. :A Tabii ben okulu bitirip işe girdiğimde ne yapacam bilmiyorum, illa ki memur olarak başlayacaz yani, eski düzene geri dönmemiz gerekecek maalesef. ss

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan