TVen Fav10 İtirafları 45.Bölüm

Teselliyi yanlış insanda aramışsın. ss Neyse..

Arkanda gözü yaşlı bir Bully bırakıyorsun, Çarşamba görüşmek üzere, kendine çok iyi bak. :A

:D Kaan dosi yoksa ben varım sen merak etme dosi seni bana emanet etti emanete iyi bakarız:F

bende gidecem ama aklim yine sende olacak.
görüşürüz bitanesi <3 ......

:F:Fgözümün önünde bir aşk yaşanıyorda haberim yyok ayol:Fgelince
sana sormam mı ben bacımı verirmiyim hemen ayol:F

:D Kaan dosi yoksa ben varım sen merak etme dosi seni bana emanet etti emanete iyi bakarız:F

ben nezaman sana emanet ettim 😛
hem sende ne cok meraklisin bacilarini vermeye.
neyse @Bully cevap vermemis bende susma hakkimi kullaniyorum :A

Abla ortalığı bulandırmasana senin yüzünden yanlış anlayacak insanlar :A

Az değilsin sen de ha, hiç inkar da etmiyor. ss

Noluyor bu saatte forumun ücra köşelerinde bakiyim :A Forumun gece mesaiye kalan Ahlak büro komiseri olarak duruma el koyuyorum :A

hersey ortada. isteyen istedigi gibi anlasin, ne diye inkar edeyim :A
insanlar farkli algilarsa o onlarin fesatliği ne diyeyim :A

Noluyor bu saatte forumun ücra köşelerinde bakiyim :A Forumun gece mesaiye kalan Ahlak büro komiseri olarak duruma el koyuyorum :A
2 gundur yoktum forumda. 100 bildirim gelmis. teker teker yetismeye calisiyorum efendim

Sana hesap verecek değiliz. :A Zaten senden çok rahatsızım bu aralar. :A
Ben bu sitenin Erol Büyükburç'uyum en çok bana soracaksın :A Dur tahmin edeyim sana düşük puan veriyorum diye ? :A

hersey ortada. isteyen istedigi gibi anlasin, ne diye inkar edeyim :A
insanlar farkli algilarsa o onlarin fesatliği ne diyeyim :A

2 gundur yoktum forumda. 100 bildirim gelmis. teker teker yetismeye calisiyorum efendim
Ben de forumda bir sessizlik var diyodum 2 gündür :A

Ben bu sitenin Erol Büyükburç'uyum en çok bana soracaksın :A Dur tahmin edeyim sana düşük puan veriyorum diye ? :A

Ben de forumda bir sessizlik var diyodum 2 gündür :A
Doğru tahmin. :A Ama sen yine düşük verdin, @Maskeli Fedai onu bile yapmamış bu hafta, hain troll yüzünden 1 final puanından olduk iyi mi, güvendiğim dağlara tek tek kar yağıyor. :T:

@Maskeli Fedai'de bu aralar bi haller var :A iyice kabuğuna çekildi bu sessizliği bende derin kaygılar uyandırıyor :A
Aynen durumun ben de farkındayım, dün tüm gün foruma girmedi gecenin 4'ünde bana mesaj attı mesela. :A

Ders çalışıyor desek çalışmaz, sosyal hayat desen yok, ya yine Leo'ya sardı ya da derin meselelerle meşgul, burnuma kötü kokular geliyor, kendisinden oldukça rahatsızım bu aralar. :A

@Bully hadi sen git uyu artik. ögrenci insan sabaha kadar takilmamali burda.
@Doğu artik ben burdaykende sessizlige alis. simdilik gunduzleri kestik sayilir. sira geceyede gelecek :)

Aynen durumun ben de farkındayım, dün tüm gün foruma girmedi gecenin 4'ünde bana mesaj attı mesela. :A

Ders çalışıyorsa desek çalışmaz, sosyal hayat desen yok, ya yine Leo'ya sardı ya da derin meselelerle meşgul, burnuma kötü kokular geliyor, kendisinden oldukça rahatsızım bu aralar. :A
Ekşide takılıyodur ya da film izliyodur o lümpen :A
@Bully hadi sen git uyu artik. ögrenci insan sabaha kadar takilmamali burda.
@Doğu artik ben burdaykende sessizlige alis. simdilik gunduzleri kestik sayilir. sira geceyede gelecek :)
Susma ya konuşmak iyidir tabi çok abartmamak lazım :)

Ben öğlenciyim biliyorsun 12 - 1 gibi kalksam yeter yani sıkıntı yok. :A
Hep hayatımda öğlenci olmak istemişimdir ama kısmet olmadı. Okul hayatımda ilk derslere hep en geç giden ben olmuşumdur :A Sabahları evde dehşet senaryolarını aratmayacak düzeyde bir kaos oluşurdu okul zamanları :A

Ekşide takılıyodur ya da film izliyodur o lümpen :A

Susma ya konuşmak iyidir tabi çok abartmamak lazım :)

Hep hayatımda öğlenci olmak istemişimdir ama kısmet olmadı. Okul hayatımda ilk derslere hep en geç giden ben olmuşumdur :A Sabahları evde dehşet senaryolarını aratmayacak düzeyde bir kaos oluşurdu okul zamanları :A
Aynen sabah kalkmak zorunda olmak nefretlik bir durum ama alarmı kurup paşa paşa uyanırdık yapacak bir şey yok. :D

Sabahlara kadar oturma durumu son yıllarda gelişti bence, yaşadığım bazı sıkıntıların da etkisi oldu tabii neyse onlara değinirsek işin içinden çıkamayız. :A

Üniversitede ders programını kendimiz belirleyebildiğimizden bu dönem sabaha hiç ders denk getirmedim mesela, okuldan geç çıksam da sabah erken kalkmamak gibisi yok. :D

Sabah uyanma olayı çok kötü yani, ben saat 11'de de yatsam 7'de kalkamam muhtemelen, ama şimdi yatsam 12'de kalkarım cidden enteresan bir durum. :A

Aynen sabah kalkmak zorunda olmak nefretlik bir durum ama alarmı kurup paşa paşa uyanırdık yapacak bir şey yok. :D

Sabahlara kadar oturma durumu son yıllarda gelişti bence, yaşadığım bazı sıkıntıların da etkisi oldu tabii neyse onlara değinirsek işin içinden çıkamayız. :A

Üniversitede ders programını kendimiz belirleyebildiğimizden bu dönem sabaha hiç ders denk getirmedim mesela, okuldan geç çıksam da sabah erken kalkmamak gibisi yok. :D

Sabah uyanma olayı çok kötü yani, ben saat 11'de de yatsam 7'de kalkamam muhtemelen, ama şimdi yatsam 12'de kalkarım cidden enteresan bir durum. :A
hayat size lüx.
ben gece 2 lere kadar ders calisirdim sabah 7de uyanirdim. insan alistimi zor gelmiyor. ben bu aralar iş olmadiği gunler 12 lere kadar yatiyorum o ayri :) . bugunden itibaren noel tatili basladi. artik doya doya uyurum okullar acilinca bu keyif sona erer.
eger calisirsam 5te uyanmam gerekecek :A

Aynen o durum bende de var :A sabah 8'de gideceğim ders için 2'de 3'te yatardım hiç uykum olmazdı ama 23.00-00.00 civarı yattığım zaman yataktan spatulayla kazırdı annem :A Dünyanın bütün bilimadamları gelse bu durumu açıklayamaz geç uyuma alışkanlığı olan herkeste var bu durum :A

hayat size lüx.
ben gece 2 lere kadar ders calisirdim sabah 7de uyanirdim. insan alistimi zor gelmiyor. ben bu aralar iş olmadiği gunler 12 lere kadar yatiyorum o ayri :) . bugunden itibaren noel tatili basladi. artik doya doya uyurum okullar acilinca bu keyif sona erer.
Ecnebi ellerinde de ne çok tatil var yahu :A Paskalyası ayrı noeli ayrı cadılar bayramı ayrı :A

hayat size lüx.
Ben pek ders çalışmayı sevmem, dersi derste öğrenen öğrencilerdenimdir :A Sadece vize ve final zamanı biraz kasarım o kadar. :D

Uyku gibisi yok, geçmiş olsun şimdiden. :A Tabii ben okulu bitirip işe girdiğimde ne yapacam bilmiyorum, illa ki memur olarak başlayacaz yani, eski düzene geri dönmemiz gerekecek maalesef. ss