jvalla az bi yavaşlık vardı az önce düzeldi gibi
Bende hala aynı. Sorun bende demekki.
jvalla az bi yavaşlık vardı az önce düzeldi gibi
Aynen ya boşuna sıvadık şimdi sen etiket yapmışsın gibi görünecek Allah kahretsin bu forumu.Bende hala aynı. Sorun bende demekki.
Etiket olmamış forumda etiket bile yapmak bir çile, hıza gelene kadar.
Etiket olmamış forumda etiket bile yapmak bir çile, hıza gelene kadar.Valla bende canavar gibi forum, @OzaN adminimiz o kadar çalışıp didiniyor forum için, onu yedirmem sana.
Offff bir mesaj yazıyorum 10 tane gidiyor daha fazla zorlamıycam. Hızlanınca gelirim.Aynen ya boşuna sıvadık şimdi sen etiket yapmışsın gibi görünecek Allah kahretsin bu forumu.
katiliyor gibiyim ne yaİtiraf 15e katılıyor gibiyim @dosimosi ama şuda var ben senin ciddi olup olmadığını anlayamıyorum
Anonim itirafların çoğuda kim olduğu belli gibi
katiliyor gibiyim ne ya
mesajini az acikla bakalim
ciddiyetten kastin ne ?
cokmu korkuttum ozamanMesela destere sana şaka amaçlı bir şey yazıyor ama sen ciddi duruyorsun ona karşı.
Birde geçen hafta bana niye olmamış attın derken aşırı ciddiydin
İtiraf 8
Doğu, adelet yoksunu dediği foruma banı kaldırıldığı gibi geri dönmüş şaşırtmadı.
Bir defa da beğen ya. Hiç mi hatrım yok.
Ne sapığı ya bana öyle bir itiraf gelmedi.
Ben de bilmiyorum😕 @xemrexxx öyle diyordu itiraf edicem, bu sırrı yüreğimde daha saklayamam diye yakınıyorduBir defa da beğen ya. Hiç mi hatrım yok.
Ne sapığı ya bana öyle bir itiraf gelmedi.
Boş bir arsada ne yapacaksınızAnonim kardeş fikrine katılmıyorum ama onu özgürce ifade edebilmen için seni boş bir arsaya götürebilirim
Sen hani itiraf göndercektin la.Boş bir arsada ne yapacaksınız