jvalla az bi yavaşlık vardı az önce düzeldi gibi![]()
Bende hala aynı. Sorun bende demekki.
jvalla az bi yavaşlık vardı az önce düzeldi gibi![]()
Aynen ya boşuna sıvadık şimdi sen etiket yapmışsın gibi görünecek Allah kahretsin bu forumu.Bende hala aynı. Sorun bende demekki.
Etiket olmamış forumda etiket bile yapmak bir çile, hıza gelene kadar.![]()
Etiket olmamış forumda etiket bile yapmak bir çile, hıza gelene kadar.Valla bende canavar gibi forum, @OzaN adminimiz o kadar çalışıp didiniyor forum için, onu yedirmem sana.![]()
Offff bir mesaj yazıyorum 10 tane gidiyor daha fazla zorlamıycam. Hızlanınca gelirim.Aynen ya boşuna sıvadık şimdi sen etiket yapmışsın gibi görünecek Allah kahretsin bu forumu.![]()
katiliyor gibiyim ne yaİtiraf 15e katılıyor gibiyim @dosimosi ama şuda var ben senin ciddi olup olmadığını anlayamıyorum
Anonim itirafların çoğuda kim olduğu belli gibi![]()
katiliyor gibiyim ne ya
mesajini az acikla bakalim
ciddiyetten kastin ne ?![]()
cokmu korkuttum ozamanMesela destere sana şaka amaçlı bir şey yazıyor ama sen ciddi duruyorsun ona karşı.
Birde geçen hafta bana niye olmamış attın derken aşırı ciddiydin![]()
İtiraf 8
Doğu, adelet yoksunu dediği foruma banı kaldırıldığı gibi geri dönmüş şaşırtmadı.
Bir defa da beğen ya. Hiç mi hatrım yok.
Ne sapığı ya bana öyle bir itiraf gelmedi.
Ben de bilmiyorum😕 @xemrexxx öyle diyordu itiraf edicem, bu sırrı yüreğimde daha saklayamam diye yakınıyorduBir defa da beğen ya. Hiç mi hatrım yok.
Ne sapığı ya bana öyle bir itiraf gelmedi.![]()
Boş bir arsada ne yapacaksınızAnonim kardeş fikrine katılmıyorum ama onu özgürce ifade edebilmen için seni boş bir arsaya götürebilirim![]()
Sen hani itiraf göndercektin la.Boş bir arsada ne yapacaksınız![]()