Sen konuyu silmesen cevap yazmıştım@batuhankaralar diğer konularda sürtme. .ss
Teknik bir arıza yaşandı.Sen konuyu silmesen cevap yazmıştım
Anonim yorumları kimin yaptığını çözdüm ama İtiraf 13'ü @Tolstoyevski'nin yaptığı çok belli Yılın son itiraf konusu olarak çok sönük itiraflar olmuş bence
@Polat Şaşmaz eyvallah aga seni eğlendirebiliyorsak ne mutlu bize, bizi izlemeye devam et o zaman.
@vadikızı abla teşekkür ediyorum beni samimi bulduğun için, seviliyorsun.
Güzel itiraflar var genel olarak, beğendim. Emeğine sağlık kardeşim. @mrt-06
Forum mu yavaş yoksa ben mi? İkidir yazıyorum gitmiyor. 😡@Polat Şaşmaz eyvallah aga seni eğlendirebiliyorsak ne mutlu bize, bizi izlemeye devam et o zaman.
@vadikızı abla teşekkür ediyorum beni samimi bulduğun için, seviliyorsun.
Güzel itiraflar var genel olarak, beğendim. Emeğine sağlık kardeşim. @mrt-06
Hissettim diyeyim. Tam senin yazı tarzın zaten, benden kaçmaz.ayol ben itirafmı yapmışım evet cnm samimi buluyorum senide benim
yaptığımı nerden biliyon
Hissettim diyeyim. Tam senin yazı tarzın zaten, benden kaçmaz.
Forum mu yavaş yoksa ben mi? İkidir yazıyorum gitmiyor. 😡
forumda kimlerle anlastiginda belli zatenayol ben itirafmı yapmışım evet cnm samimi buluyorum senide benim
yaptığımı nerden biliyon
Boş yere bilgisayara yumruk attım o zaman.maşallah valla sana belki başkası yazdı
ufak yavaşlık var zaten sosyal medyaya giremiyom ben😉
Sanırım sen yavaşsın kardeşim, forum iyi gibi.Forum mu yavaş yoksa ben mi? İkidir yazıyorum gitmiyor. 😡
forumda kimlerle anlastiginda belli zaten
gecen benzer bir lafi citlatmistin bana.
hepimizin anlamasi dogal ondan dedim anonim olmaya gerek yokmus.
seni seviyorum canisi
İkilemde kaldım şimdi @vadikızı ablam yavaş diyor.Sanırım sen yavaşsın kardeşim, forum iyi gibi.
Boş yere bilgisayara yumruk attım o zaman.
Abla sen anonim itiraf yapma, o iş ustalık ister. Ben hatta senin ismin yazılı sandım da sana teşekkür ettim o kadar belli oluyordu yani senin yaptığın.maşallah valla sana belki başkası yazdı
ufak yavaşlık var zaten sosyal medyaya giremiyom ben😉
İkilemde kaldım şimdi @vadikızı ablam yavaş diyor.
Abla sen anonim itiraf yapma, o iş ustalık ister. Ben hatta senin ismin yazılı sandım da sana teşekkür ettim o kadar belli oluyordu yani senin yaptığın.
Valla bende canavar gibi forum, @OzaN adminimiz o kadar çalışıp didiniyor forum için, onu yedirmem sana.İkilemde kaldım şimdi @vadikızı ablam yavaş diyor.