TVen Fav10 İtirafları 45.Bölüm

@Polat Şaşmaz eyvallah aga seni eğlendirebiliyorsak ne mutlu bize, bizi izlemeye devam et o zaman. :A

@vadikızı abla teşekkür ediyorum beni samimi bulduğun için, seviliyorsun. :A

Güzel itiraflar var genel olarak, beğendim. Emeğine sağlık kardeşim. :) @mrt-06

@Polat Şaşmaz eyvallah aga seni eğlendirebiliyorsak ne mutlu bize, bizi izlemeye devam et o zaman. :A

@vadikızı abla teşekkür ediyorum beni samimi bulduğun için, seviliyorsun. :A

Güzel itiraflar var genel olarak, beğendim. Emeğine sağlık kardeşim. :) @mrt-06

:F:F:Fayol ben itirafmı yapmışım evet cnm samimi buluyorum senide benim
yaptığımı nerden biliyon:F:F

:F:F:Fayol ben itirafmı yapmışım evet cnm samimi buluyorum senide benim
yaptığımı nerden biliyon:F:F
forumda kimlerle anlastiginda belli zaten :A
gecen benzer bir lafi citlatmistin bana.
hepimizin anlamasi dogal ondan dedim anonim olmaya gerek yokmus.
seni seviyorum canisi

Hakkımda itiraflar var ayy süper. Kim yapıyorsa allah razı olsun gündem oluyorum.:kiki:

İsmi lazım değilin konularına Beren'e laf etmediği müddetçe (ki çoğu zaman ediyor) yorum atmıyorum yada kışkırtıcı yorumu olmadığı sürece yorum yazmıyorum. Yani karşı tarafı melek gösterip benim suçlayan akıl biraz dengesiz akıldır. Ona kızmayacağım bu sebeple. Delidir ne etse yeridir.:kiki: Biz hakaretli kavga etmedik hala laf atması yada cevap vermem bundan kaynaklı. Ben burada çok büyük kavgalarda ettim onlar ile hala konuşmuyorum..

:F:F:Fmaşallah valla sana belki başkası yazdı

ufak yavaşlık var zaten sosyal medyaya giremiyom ben😉
Abla sen anonim itiraf yapma, o iş ustalık ister. :A Ben hatta senin ismin yazılı sandım da sana teşekkür ettim o kadar belli oluyordu yani senin yaptığın. :A

Şu 4 kere iftira etti itirafını atan arkadaş sağolsun iyi takip ediyor beni.:love1: Ona kokulu güller yolluyorum leş kokusunu bastırsın biraz diye.:kiki: