Sen konuyu silmesen cevap yazmıştım@batuhankaralar diğer konularda sürtme. .ss
Teknik bir arıza yaşandı.Sen konuyu silmesen cevap yazmıştım
Anonim yorumları kimin yaptığını çözdüm ama İtiraf 13'ü @Tolstoyevski'nin yaptığı çok belliYılın son itiraf konusu olarak çok sönük itiraflar olmuş bence
![]()
@Polat Şaşmaz eyvallah aga seni eğlendirebiliyorsak ne mutlu bize, bizi izlemeye devam et o zaman.
@vadikızı abla teşekkür ediyorum beni samimi bulduğun için, seviliyorsun.
Güzel itiraflar var genel olarak, beğendim. Emeğine sağlık kardeşim.@mrt-06
Forum mu yavaş yoksa ben mi? İkidir yazıyorum gitmiyor. 😡@Polat Şaşmaz eyvallah aga seni eğlendirebiliyorsak ne mutlu bize, bizi izlemeye devam et o zaman.
@vadikızı abla teşekkür ediyorum beni samimi bulduğun için, seviliyorsun.
Güzel itiraflar var genel olarak, beğendim. Emeğine sağlık kardeşim.@mrt-06
Hissettim diyeyim.ayol ben itirafmı yapmışım evet cnm samimi buluyorum senide benim
yaptığımı nerden biliyon![]()
Hissettim diyeyim.Tam senin yazı tarzın zaten, benden kaçmaz.
![]()
Forum mu yavaş yoksa ben mi? İkidir yazıyorum gitmiyor. 😡
forumda kimlerle anlastiginda belli zatenayol ben itirafmı yapmışım evet cnm samimi buluyorum senide benim
yaptığımı nerden biliyon![]()
Boş yere bilgisayara yumruk attım o zaman.maşallah valla sana belki başkası yazdı
ufak yavaşlık var zaten sosyal medyaya giremiyom ben😉
Sanırım sen yavaşsın kardeşim, forum iyi gibi.Forum mu yavaş yoksa ben mi? İkidir yazıyorum gitmiyor. 😡
forumda kimlerle anlastiginda belli zaten
gecen benzer bir lafi citlatmistin bana.
hepimizin anlamasi dogal ondan dedim anonim olmaya gerek yokmus.
seni seviyorum canisi
İkilemde kaldım şimdi @vadikızı ablam yavaş diyor.Sanırım sen yavaşsın kardeşim, forum iyi gibi.![]()
Boş yere bilgisayara yumruk attım o zaman.![]()
Abla sen anonim itiraf yapma, o iş ustalık ister.maşallah valla sana belki başkası yazdı
ufak yavaşlık var zaten sosyal medyaya giremiyom ben😉
İkilemde kaldım şimdi @vadikızı ablam yavaş diyor.![]()
Abla sen anonim itiraf yapma, o iş ustalık ister.Ben hatta senin ismin yazılı sandım da sana teşekkür ettim o kadar belli oluyordu yani senin yaptığın.
![]()
Valla bende canavar gibi forum, @OzaN adminimiz o kadar çalışıp didiniyor forum için, onu yedirmem sana.İkilemde kaldım şimdi @vadikızı ablam yavaş diyor.![]()