Sen ona iyilik yapmiştin sanırım musicsurvivorda diyordu@xemrexxx bunu sana söylediğinde, bir konuda gerçekleri yüzüne vurmuş muydun peki?
Sen ona iyilik yapmiştin sanırım musicsurvivorda diyordu@xemrexxx bunu sana söylediğinde, bir konuda gerçekleri yüzüne vurmuş muydun peki?
Kendi kendini pohpohlayanlara selam olsun [emoji4]
Kurduğum teori çöktü o zaman.Sen ona iyilik yapmiştin sanırım musicsurvivorda diyordu
Üstte dedim ya bir konuda gerçekleri yüzüne vurduysan böyle bir itiraf yapıcam deyip lafı değiştirmiş olabilir diye düşündüm.Neydi?
@xemrexxx bunu sana söylediğinde, bir konuda gerçekleri yüzüne vurmuş muydun peki?
Çok enteresan şeylerBoş bir arsada ne yapacaksınız
Seninle ilgili daha enteresan mekanlar düşündümBeni de çağırın
Beni tarladan aşağısı kesmezSeninle ilgili daha enteresan mekanlar düşündüm
Seninle ilgili daha enteresan mekanlar düşündüm
Siz ne ayaksınız, tövbe estağfurullah.Beni tarladan aşağısı kesmez
Efe ile aranızdaki sorunu bilmiyorum abla ondan yorum yapmadım. Yoksa her daim yanındayım biliyorsun.benim hakkımda itiraf ne diyonn çok güldürdü beni
Efe ile aranızdaki sorunu bilmiyorum abla ondan yorum yapmadım. Yoksa her daim yanındayım biliyorsun.
Sen bozulmaya yer arıyorsun zaten geçen sene bana bile neler yazmıştın.Hep @Doğu yüzünden beni bozdu
İftiraSen bozulmaya yer arıyorsun zaten geçen sene bana bile neler yazmıştın.
Mesajların duruyor ona göre, enleri yapmazsan herkese gösteririm.İftira
Millet yanlış anlayacak sus
@Bully Maskeli kardeşine tehdit var laMesajların duruyor ona göre, enleri yapmazsan herkese gösteririm.