Boşver bunu UKV nin fragmanlara bak bu hafta yükselir mi?Fragmanlarını incelemek istedim bakalım yükselme ihtimali var mı diye![]()
Boşver bunu UKV nin fragmanlara bak bu hafta yükselir mi?Fragmanlarını incelemek istedim bakalım yükselme ihtimali var mı diye![]()
Şutla fragmanı bir inceleyeyimBoşver bunu UKV nin fragmanlara bak bu hafta yükselir mi?![]()
Çok fazla fragman yayınlıyorlar bu da seyircinin geri çekilmesine sebep oluyor. Bu sebeple tek fragmanla dert anlatmak her zaman avantajdır mesela Kırgın Çiçekler.
Yeterli.![]()
5 de iyidir.Çok fazla fragman yayınlıyorlar bu da seyircinin geri çekilmesine sebep oluyor. Bu sebeple tek fragmanla dert anlatmak her zaman avantajdır mesela Kırgın Çiçekler.Totalde 5 alabilir bu hafta ama fazlası değil.
![]()
Kırgın Çiçeklere kötü deyip kaç bölümdür devam eden CD saçmalığını izlemen de ayrı bir komik5 de iyidir.![]()
Cd olayı hiç işlenmedi bir kere.Kırgın Çiçeklere kötü deyip kaç bölümdür devam eden CD saçmalığını izlemen de ayrı bir komik![]()
Ne diyorsun Vatanım Sensin'i geçebilir miyiz bonişFragmanlarını incelemek istedim bakalım yükselme ihtimali var mı diye![]()
Özetiyle kapışırsınız sanıyorumNe diyorsun Vatanım Sensin'i geçebilir miyiz boniş![]()
Psikopatlar Ömerin peşini bırakmıyorUlan ne psikopat aileymiş Hüsrev de dişçi çıktı![]()
Daha önce Deli Yürek'i izlediysen özete gerek yokAz önce denk geldim müziği ciddi anlamda efsane. @EFE UYSAL @batuhanakaralar özet geçsenize ilgi çekiciyse izlerim.![]()
Daha önce Deli Yürek'i izlediysen özete gerek yok![]()
Murat yakalandıMurat'ın değişimini görünce gözlerim yaşarıyor![]()
Enver olaya el atacak bence Ömer fena zarflıyor şuan