Bu haftada 5 olucak ama 6 reytingi bile görebiliriz bence büyük bir artış bekliyorum bu hafta
İnş abla liderliği Totalde alıcaz inş 6 reyting geçen yok biz alırsak sükse yaparızBu haftada 5 olucak ama 6 reytingi bile görebiliriz bence büyük bir artış bekliyorum bu hafta
İnş abla liderliği Totalde alıcaz inş 6 reyting geçen yok biz alırsak sükse yaparızBu haftada 5 olucak ama 6 reytingi bile görebiliriz bence büyük bir artış bekliyorum bu hafta
aa bende öyle düşünüyorum bu şekilde devam ederseler toteli yakında alırız planlamayı yanlış yaptılar cnm ilk bölümleri durgun verdiler eğer baştan böyle aksiyonlu başlasaydı şuan 10 reytinge oynardıİnş abla liderliği Totalde alıcaz inş 6 reyting geçen yok biz alırsak sükse yaparız
İnş abla liderliği Totalde alıcaz inş 6 reyting geçen yok biz alırsak sükse yaparız
İnş abla liderliği Totalde alıcaz inş 6 reyting geçen yok biz alırsak sükse yaparız
Vadinin ilk basladigi zaman gibi oluruz bizde izleyiciyi dizinin degrini bilmeye basladi tam yeni bolumun basladigi saatte mac baslamisti 0.25 reyting dustuaa bende öyle düşünüyorum bu şekilde devam ederseler toteli yakında alırız planlamayı yanlış yaptılar cnm ilk bölümleri durgun verdiler eğer baştan böyle aksiyonlu başlasaydı şuan 10 reytinge oynardı
maç olmasaydı bence 6 reyting geliyordu ayoll ben 2 kitlemizin maça gittiğini düşünüyorum vadide maç günleri 2-3 reyting kaybediyordu bu bölüm totelde büyük bir artış olması lazımVadinin ilk basladigi zaman gibi oluruz bizde izleyiciyi dizinin degrini bilmeye basladi tam yeni bolumun basladigi saatte mac baslamisti 0.25 reyting dustu
Dizimiz gecen hafta diziler mactan en az etkilenen olmus simdi baktim tam 0.16 reyting dusmusuz Bence de büyük artış olacak bu son bölümler fazlasıyla hakediyor Abyi bile toparladik 3.5 4 aliyoruzmaç olmasaydı bence 6 reyting geliyordu ayoll ben 2 kitlemizin maça gittiğini düşünüyorum vadide maç günleri 2-3 reyting kaybediyordu bu bölüm totelde büyük bir artış olması lazım
açıkcası bende sıkılmaya baslamıstım diziden ama son 2 bölümde gerçek kalitelerini ortaya koydular ayoll bozdağlı ölmemeli vadi seyircisi sürekli düşmanla uğraşılan bölümleri çok seviyor hatta bir yeni düşman daha gelmeli bozdağlının yanında yer alıcak falan yanı 1 sağlam oyuncu daha gerekli benceDizimiz gecen hafta diziler mactan en az etkilenen olmus simdi baktim tam 0.16 reyting dusmusuz Bence de büyük artış olacak bu son bölümler fazlasıyla hakediyor Abyi bile toparladik 3.5 4 aliyoruz
Bozdağın kardeşini erken öldürdüler bence o daha kulllanılabilirdi Son 3 bölümdür bölümler muhteşem herseyi duzelttiler müzik çekim ses vsaçıkcası bende sıkılmaya baslamıstım diziden ama son 2 bölümde gerçek kalitelerini ortaya koydular ayoll bozdağlı ölmemeli vadi seyircisi sürekli düşmanla uğraşılan bölümleri çok seviyor hatta bir yeni düşman daha gelmeli bozdağlının yanında yer alıcak falan yanı 1 sağlam oyuncu daha gerekli bence
Daha son bölümü izleyemedim [emoji17]
açıkcası bende sıkılmaya baslamıstım diziden ama son 2 bölümde gerçek kalitelerini ortaya koydular ayoll bozdağlı ölmemeli vadi seyircisi sürekli düşmanla uğraşılan bölümleri çok seviyor hatta bir yeni düşman daha gelmeli bozdağlının yanında yer alıcak falan yanı 1 sağlam oyuncu daha gerekli bence
Bir sahne doktorlar tarafından tepki çekmiş, ne oldu?
Geçen bölümde hastane sahnesi vardı klasik olay işte ameliyattayken adamın kalbi durdu. Sonra doktorlar elektroşoku bırakınca oğlu tabancayla doktoru tehdit etti. Ağzında her düdük olan bir şeyler öttürüyor kurguyla gerçeği ayırt edemeyen insanlar da diziye çamur atıyor.Bir sahne doktorlar tarafından tepki çekmiş, ne oldu?
Yabancı dizilerde neler neler oluyor bizim insanımız dizileri gerçek gibi izliyorlar.Geçen bölümde hastane sahnesi vardı klasik olay işte ameliyattayken adamın kalbi durdu. Sonra doktorlar elektroşoku bırakınca oğlu tabancayla doktoru tehdit etti. Ağzında her düdük olan bir şeyler öttürüyor kurguyla gerçeği ayırt edemeyen insanlar da diziye çamur atıyor.
Bu arada 2-3 gün önce de Oktay Kaynarca'ya Beşiktaş saldırısı olduğu gün Instagram'da içkili kutlama yaptı diye iftira attılar, daha sonra hesabın fake görselin de eski olduğu anlaşıldı. İki olay kesinlikle tesadüf olamaz, tarihin tozlu raflarına karışan malum dizinin maşaları algı yönetimi yapmaya çalışıyor ama yemezler.
Mesela sen.Yabancı dizilerde neler neler oluyor bizim insanımız dizileri gerçek gibi izliyorlar.
Tahmin etmiştim senden böyle bir alıntı geleceğini.Mesela sen.
Bende @denizz19 i konuda görünce o damlardı diye düşündüm.Tahmin etmiştim senden böyle bir alıntı geleceğini.
Sahneyi izlemedim izlesem yorum yapacaktım.
Fragmanlarını incelemek istedim bakalım yükselme ihtimali var mı diyeBende @denizz19 i konuda görünce o damlardı diye düşündüm.
Bonişimmmm.Bende @denizz19 i konuda görünce o damlardı diye düşündüm.
Dizi doktoru Deniz Tural.Fragmanlarını incelemek istedim bakalım yükselme ihtimali var mı diye