Show Cesur Yürek - Dizi Yorumları

7 ve 8. Bölümleri biraz önce bitirdim. Dizi sonunda rayına oturdu diyebilirim. Eskiden sadece muhteşem replikler vardı. Repliklere aksiyon da eklenince dizinin sürekliliği artı ve ister istemez bir tempo tuttu bunda yeni karakterlerin etkisi çok fazla. Özellikle Ferhat ve kardeşi diziyi çok iyi götürüyor. Ama sanki uzun soluklu olmayacak gibi duruyorlar. Şahsen en büyük patlamayı Boristen bekliyorum.

Dizinin içeriğine gelirsek 8.Bölümde Harbinin birden bire ortadan kaybolmasına anlam veremedim. Tamda adamın olması gereken sahnelerde adam yok oldu acaba gerçek hayatta bir şey mi oldu onun dışında başka bir ihtimal düşünemiyorum.

Senaristide tebrik ederim adam durdu durdu turnayı gözünden vurdu. Kavaşlının hain olacağını hiç ama hiç düşünmemiştim. İlerleyen bölümlerde dizinin daha da açılacağının sinyallerini şimdiden vermiş oldu. Yalnız Tatarın eşinin ölmesi bence çok gereksiz oldu en azından 4-5 daha oynayabilirdi.

Ferhatın kardeşinin ölmesine üzüldüm psikopattı erken öldü diziye derin takviyeler daha olacağını duydum sonra ilk3 gireceğiz hatta abyi alma durumumuz bile olabilir kanal kozunu kullanacak umarım dizimiz uzun soluklu olur

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi