Fragmanda çok heyecanlı
@batuhankaralar Hemen bölümü izlemelisiniz sezonun en iyi bölümüydü 
@papuleoo @Çiğdem- @Billy Kane bunu da mi bıraktın.ss
@papuleoo @Çiğdem- @Billy Kane bunu da mi bıraktın.ss
Bölümü izledin mi yorum bekliyorumaa evet çok güzel bir bölüm oluyor umarım vadinin ilk sezonu gibi sonradan açılır reytinglerde![]()
![]()
![]()
dün akşam izledim vadi kitlesi şuan diziye geldi diye düşünüyorum haftaya artışd evam edecek özellikle iskender ve tatarın ömerlerin tarafında olması çok güzelBölümü izledin mi yorum bekliyorum![]()
Bozdoganlardan kurtulamiyoruz.ss Özellikle bozayı.ssdün akşam izledim vadi kitlesi şuan diziye geldi diye düşünüyorum haftaya artışd evam edecek özellikle iskender ve tatarın ömerlerin tarafında olması çok güzel![]()
Kardeşi ölüyor sanırım ama kendisi kesinlikle ölmemeli cnm onun sayesinde vadicileri diziye topladık ayoll böyle devam etmeliBozdoganlardan kurtulamiyoruz.ss Özellikle bozayı.ss
Onur Tunanin seside dikkatimi çekmiyor artıkKardeşi ölüyor sanırım ama kendisi kesinlikle ölmemeli cnm onun sayesinde vadicileri diziye topladık ayoll böyle devam etmeli![]()
aaa evet rahatsız etmiyor alıştık sanırımOnur Tunanin seside dikkatimi çekmiyor artık![]()
Ömerleri Enver kurtaracak Tatar'ın karısıda ölmedi o Doktoraaa evet rahatsız etmiyor alıştık sanırım![]()
aa nasıl yanı tatarın karısıya cnm 😱😱😱Ömerleri Enver kurtaracak Tatar'ın karısıda ölmedi o Doktor
Ölecek mi zannettin haftaya ters köse yapacaklar kadının kıyafetlerini psikologa giydirmişleraa nasıl yanı tatarın karısıya cnm 😱😱😱
ayy bu arada bu videoda benimde yorumum var iyide beğeni almış![]()
![]()
![]()
o sandım ben ayoll yüzüde aynı ama pek aklıma yatmadı ama bakalımÖlecek mi zannettin haftaya ters köse yapacaklar kadının kıyafetlerini psikologa giydirmişler![]()
Önemli karakter Güler İskendere cesaret veriyoro sandım ben ayoll yüzüde aynı ama pek aklıma yatmadı ama bakalım![]()
![]()
![]()
fragmanda zaten ölüyor kardeşi bence karısıdr o cnm yüzü görünüyor sonucta elbisegiydiseler ne oluck ayoll yüzü o işteÖnemli karakter Güler İskendere cesaret veriyorÖlseydi Tatar öldürürdü kardesini falan
![]()
Yüzü tam gözükmüyor ama bence ölmezfragmanda zaten ölüyor kardeşi bence karısıdr o cnm yüzü görünüyor sonucta elbisegiydiseler ne oluck ayoll yüzü o işte![]()
![]()
![]()
Ölürse ortalık daha karışır ama ttarlada çok üzüldüm bakalım haftaya belli olur dizideaksiyon 1 dakıka bile durmadı ayollYüzü tam gözükmüyor ama bence ölmez![]()
Ben demiştim @Çiğdem- ölmez diye ama Tatar tehlikede.ssUzun fragman da çıkmış, Tatar'ın karısı ölmemiş ama Tatar ölebilir
AAAA evet ölmemiş o sanmıstımBen demiştim @Çiğdem- ölmez diye ama Tatar tehlikede.ss