batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 16,900
- Puanı
- 1,061
Ben netten bakıcam Sen baktın mı ?@Çiğdem-Her güzel şeyin bir sonu olduğu gibi dizimizin de sonu maalesef geldi. Tatar öldükten sonra toplu temizlik olacağını düşünüyordum öyle de oldu. Ömer babasının, eniştesinin ve Hamza'nın intikamını Bozdoğan'ı öldürerek, İskender de babasının intikamını Kirve'yi öldürerek aldı. Kirve için daha güzel bir son düşünülebilirdi orası biraz aceleye getirilmiş. Kirve'nin ölümünden sonra gösterilen klip güzeldi yayınlanırsa eklerim.
Didem'i İskender'e yapacaklar izlenimi verdiler ama Murat nerede Murat? Dizinin bitmesinin bir sebebi de yapımcının parasızlığı. Finalde Atilla Yüzbaşı, Gevaşlı, Gürkan ve Cevdet yoktu. Enver'in akıbetini de nihayet öldü olarak belirttiler ama Berrin babasının yaşadığını, İskender de Ömer'in devlet görevlisi olduğunu öğrenemedi. Harbi ve Nazan gibi karakterler de aniden çıkıp gitti paranız yoksa fazla oyunculu dizi yazmayacaksınız.
21 haftalık Cesur Yürek operasyonu bitmiştir. Finalin ilk bölümüne 7/10, son bölümüne 3/10 veriyorum. Ayrıca mümkünse Cüneyt Aysan bir daha yapımcılık yapmasın, EDHO'nun senaryo ekibine katılırsa iş yapar orası ayrı.
@EFE UYSAL @Çiğdem- @papuleoo
etiket olmamıs cnmBen netten bakıcam Sen baktın mı ?@Çiğdem-
Bende maçtan dolayı kaçırdım tek temennim 5 reyting alıp bitmesi bçve başka kanala transfer olmasıetiket olmamıs cnm
aaa yok malesef maç vardı son bölümü tvden bakamadık cnm ama yarın izleyip yorum yapacam
Aga finali izledikten sonra keşke başka günde denenseydi diye düşüneceksinBen netten bakıcam Sen baktın mı ?@Çiğdem-
Neden koymadılarki başka güne paralarımı kalmadıAga finali izledikten sonra keşke başka günde denenseydi diye düşüneceksin
3 te kalır yine sanırım maç olmasa 4 olurduBende maçtan dolayı kaçırdım tek temennim 5 reyting alıp bitmesi bçve başka kanala transfer olması
Parasal sıkıntı vardı galiba ondan fişini çektiler dizinin 700 bin lirada gelince final kararı geldi3 te kalır yine sanırım maç olmasa 4 olurdu
çok yazık oldu diziye cnm gün değişikliği şansı verilmeliydi bence aşk alftan anlamaza okadar sahip çıkmıslardı
o ceza neye gelmiş bu arada ayollParasal sıkıntı vardı galiba ondan fişini çektiler dizinin 700 bin lirada gelince final kararı geldi
Doktor sahnesi vardı galiba silah zoruyla birşeyler yaptırmışlardıo ceza neye gelmiş bu arada ayoll
okadar göz çıkartmalı şiddet sahnesi oldu doktor sahnesi bence çok hafifti ayoll iskender babasınn yaşamasını istiyordu bence ceza abartılmısDoktor sahnesi vardı galiba silah zoruyla birşeyler yaptırmışlardı
Doktorlara şiddet hakaret ve tahrik demişlerokadar göz çıkartmalı şiddet sahnesi oldu doktor sahnesi bence çok hafifti ayoll iskender babasınn yaşamasını istiyordu bence ceza abartılmıs
Tatar'ın ameliyat sahnesine gelmiş. Aynı sahne her hafta Arka Sokaklar'da da var o zaman onun Kanal D'yi batırması lazımDoktor sahnesi vardı galiba silah zoruyla birşeyler yaptırmışlardı
Bir kere ceza aldık Ameliyat sahnesinden arka sokaklar sansürlüyorTatar'ın ameliyat sahnesine gelmiş. Aynı sahne her hafta Arka Sokaklar'da da var o zaman onun Kanal D'yi batırması lazım