İÇERDENİN ne sucu var ayollOnca emeğe yazık ediyorlar bazıları boykot edip İçerdeye de bakmıcaklarmış![]()
İÇERDENİN ne sucu var ayollOnca emeğe yazık ediyorlar bazıları boykot edip İçerdeye de bakmıcaklarmış![]()
@mrt-06 1000 mesajı devirdik enazından 20 bölümde daha nice Bol mesaj yazacaktık başka kanalın alma ihtimali yok muİÇERDENİN ne sucu var ayoll@mrt-06 senin showu topa tutuyorlar gül gibi dizimizi bitiriyorsunuz ayoll basın açıklaması yap
![]()
Gün değişikliği olsaydı keşke cnm@mrt-06 1000 mesajı devirdik enazından 20 bölümde daha nice Bol mesaj yazacaktık başka kanalın alma ihtimali yok mu![]()
Aynen bence diziyi bitirmiceklerdi ama 700 bin TL ceza fişi çektirdiGün değişikliği olsaydı keşke cnm![]()
cnm bu dizi tatar ahmetsiz olmazkı malesef öyle bir oyuncuyu çıkardılarkı diziden devam etmesinide engelledilerAynen bence diziyi bitirmiceklerdi ama 700 bin TL ceza fişi çektirdiBaşka kanal alsa ATV falan
@mrt-06
Oda doğru tabi ama çözüm bulunabilir tabi çözümsüz hiç birşey yokcnm bu dizi tatar ahmetsiz olmazkı malesef öyle bir oyuncuyu çıkardılarkı diziden devam etmesinide engellediler![]()
1.SEZONU 4 ortalama gitse yine yeterdi bence 2.sezon zaten zirveye bile oynayabilirdi benceOda doğru tabi ama çözüm bulunabilir tabi çözümsüz hiç birşey yokYükselme potansiyeli çok yüksekti dizinin hep maça denk geldi
![]()
Kesinlikle bir organizasyon başlatmalıyız böyle bir dizi bitmemeli onca izleyen varken totalde 4 reyting alıyorken bitmesine göz yumamayız.Bu dizinin halen bittiğine inanamıyorum. Biz sevenleri olarak sosyal medyanın gücünü kullanıp diziyi başka kanal da başlatmak için bir şeyler yapabiliriz. Mesela @batuhankaralar sen bu işlerden anlarsın bir organizasyon ayarla şahsen ben destek veririm aynı şekilde @EFE UYSAL @vadikızı da desteklerini esirgemezler sonuçta bitip tekrar başka kanalda başlayan birçok dizi var.
Kesinlikle 4 reyting ile ilerliyordu zaten final haberinden sonra reyting düştü izleyici kaçtı tek tük1.SEZONU 4 ortalama gitse yine yeterdi bence 2.sezon zaten zirveye bile oynayabilirdi bence![]()
Kanal değişikliği bize olumlu etki edebilirdi. Şu an piyasadaki en iyi kanal Atv gibi görünüyor malum Eşkiya da var, onun sayesinde bol bol tanıtımda yapardık. Umarım yapımcı kanal görüşmeleri için bir şeyler yapar.Kesinlikle bir organizasyon başlatmalıyız böyle bir dizi bitmemeli onca izleyen varken totalde 4 reyting alıyorken bitmesine göz yumamayız.
Kesinlikle 4 reyting ile ilerliyordu zaten final haberinden sonra reyting düştü izleyici kaçtı tek tük![]()
onur tunada ne yapsa olmuyor ayoll filintayada cesur yüreğede yazık etdiler umarım yeni dizisinde tutunurKesinlikle bir organizasyon başlatmalıyız böyle bir dizi bitmemeli onca izleyen varken totalde 4 reyting alıyorken bitmesine göz yumamayız.
Kesinlikle 4 reyting ile ilerliyordu zaten final haberinden sonra reyting düştü izleyici kaçtı tek tük![]()
ATV olursa çok iyi okur yapımcı diziyi devam ettirmeye kararlıysa devam ettiririz gibi.Atvye geçerse baya iyi reyting alırızKanal değişikliği bize olumlu etki edebilirdi. Şu an piyasadaki en iyi kanal Atv gibi görünüyor malum Eşkiya da var, onun sayesinde bol bol tanıtımda yapardık. Umarım yapımcı kanal görüşmeleri için bir şeyler yapar.
Filinta 55 küsür bölüm sürdü az mıonur tunada ne yapsa olmuyor ayoll filintayada cesur yüreğede yazık etdiler umarım yeni dizisinde tutunur![]()
onu 1 sezon olarak görüyorum en cnm 2.sezonu mahfettilerATV olursa çok iyi okur yapımcı diziyi devam ettirmeye kararlıysa devam ettiririz gibi.Atvye geçerse baya iyi reyting alırız
Filinta 55 küsür bölüm sürdü az mı![]()
Ama sezon finali diyerek bitirdiler
Cesur Yüreğe kanal bulacağız
![]()
beni unutman üzdüBu dizinin halen bittiğine inanamıyorum. Biz sevenleri olarak sosyal medyanın gücünü kullanıp diziyi başka kanal da başlatmak için bir şeyler yapabiliriz. Mesela @batuhankaralar sen bu işlerden anlarsın bir organizasyon ayarla şahsen ben destek veririm aynı şekilde @EFE UYSAL @vadikızı da desteklerini esirgemezler sonuçta bitip tekrar başka kanalda başlayan birçok dizi var.
Sen kötü diyorsunda devamını getirseydin müthiş olduğunu görecektin çokda aksiyon sahnesi kaçırdın mesela bu sahne:onu 1 sezon olarak görüyorum en cnm 2.sezonu mahfettiler
beni unutman üzdü![]()
O kadar iyi senaryo ve oyuncu kadrosunu ilk 3 bölümde yapabilselerdi ,bitmezdiArkadaşlar senaryoyu geri dönüşü olmayan bir yola soktular zaten. Yarın final bölümünde büyük ihtimal bütün düşmanlar ölecek geriye sadece Ömer ve İskender kalacak. Bu noktadan sonra diziyi geri döndürmek imkansız artık AB'de 2 reytingi zor alan diziyi kimse transfer etmek istemez.
Cesur Yürek kanalın az tanıtımı + yapımcının 20 bölümde 3 kez konsept değişikliği yapması + yan oyuncuların bir bölüm görünüp 3 bölüm görünmemesi üzerine bitmiştir. Oyunculara yarınki finalden sonra yeni projelerinde başarılar dilemek düşer![]()
İlk 3 bölümün senaryosu gayet iyi gidiyordu bence. Ne zaman ki Enver'i Ömer'e vurdurup derin devlet işine girdiler dizi o zaman düşmeye başladı.O kadar iyi senaryo ve oyuncu kadrosunu ilk 3 bölümde yapabilselerdi ,bitmezdi![]()
Bence tempo daha çok arttı sonra çok iyi bölümler çok iyi çatışma sahneleri racon sahneleri izledik yazık ettiler.İlk 3 bölümün senaryosu gayet iyi gidiyordu bence. Ne zaman ki Enver'i Ömer'e vurdurup derin devlet işine girdiler dizi o zaman düşmeye başladı.
Arkadaşlar senaryoyu geri dönüşü olmayan bir yola soktular zaten. Yarın final bölümünde büyük ihtimal bütün düşmanlar ölecek geriye sadece Ömer ve İskender kalacak. Bu noktadan sonra diziyi geri döndürmek imkansız artık AB'de 2 reytingi zor alan diziyi kimse transfer etmek istemez.
Cesur Yürek kanalın az tanıtımı + yapımcının 20 bölümde 3 kez konsept değişikliği yapması + yan oyuncuların bir bölüm görünüp 3 bölüm görünmemesi üzerine bitmiştir. Oyunculara yarınki finalden sonra yeni projelerinde başarılar dilemek düşer![]()