Boşver bunu UKV nin fragmanlara bak bu hafta yükselir mi?Fragmanlarını incelemek istedim bakalım yükselme ihtimali var mı diye
Boşver bunu UKV nin fragmanlara bak bu hafta yükselir mi?Fragmanlarını incelemek istedim bakalım yükselme ihtimali var mı diye
Şutla fragmanı bir inceleyeyimBoşver bunu UKV nin fragmanlara bak bu hafta yükselir mi?
Çok fazla fragman yayınlıyorlar bu da seyircinin geri çekilmesine sebep oluyor. Bu sebeple tek fragmanla dert anlatmak her zaman avantajdır mesela Kırgın Çiçekler. Totalde 5 alabilir bu hafta ama fazlası değil.
Yeterli.
5 de iyidir.Çok fazla fragman yayınlıyorlar bu da seyircinin geri çekilmesine sebep oluyor. Bu sebeple tek fragmanla dert anlatmak her zaman avantajdır mesela Kırgın Çiçekler. Totalde 5 alabilir bu hafta ama fazlası değil.
Kırgın Çiçeklere kötü deyip kaç bölümdür devam eden CD saçmalığını izlemen de ayrı bir komik5 de iyidir.
Cd olayı hiç işlenmedi bir kere. Cd için süre verdi kadın anlaşma yaptılar uymayınca cd patlak verdi bu hafta. Hem bu dizinin replikleri ezer kç yi hiç boşuna kıyaslama bence.Kırgın Çiçeklere kötü deyip kaç bölümdür devam eden CD saçmalığını izlemen de ayrı bir komik
Ne diyorsun Vatanım Sensin'i geçebilir miyiz bonişFragmanlarını incelemek istedim bakalım yükselme ihtimali var mı diye
Özetiyle kapışırsınız sanıyorumNe diyorsun Vatanım Sensin'i geçebilir miyiz boniş
Psikopatlar Ömerin peşini bırakmıyorUlan ne psikopat aileymiş Hüsrev de dişçi çıktı
Daha önce Deli Yürek'i izlediysen özete gerek yokAz önce denk geldim müziği ciddi anlamda efsane. @EFE UYSAL @batuhanakaralar özet geçsenize ilgi çekiciyse izlerim.
Daha önce Deli Yürek'i izlediysen özete gerek yok
Murat yakalandıMurat'ın değişimini görünce gözlerim yaşarıyor
Enver olaya el atacak bence Ömer fena zarflıyor şuanDelidir Murat Ömer kurtaracaktır Ömer Enverin sırrını ifşa edecek @batuhankaralar