- Reaksiyon puanı
- 39,955
- Puanı
- 1,060
Televizyonda O Ses Türkiye - Yılbaşı Özel açık olur.
Karadeniz'in parlak erkoları için Lingo izlerim.
O Ses Türkiye
O Ses Türkiye - Yılbaşı Özel
Dönüşümlü
Televizyonda O Ses Türkiye - Yılbaşı Özel açık olur.
Karadeniz'in parlak erkoları için Lingo izlerim.
O Ses Türkiye
O Ses Türkiye - Yılbaşı Özel
Ben hangisini beğenmemiştim? Şuan iki kişi var dayının yanında ikisine de düştüm.biz bunu kabul etmiyoruz![]()
![]()
MayısKralının laneti olabilir @xemrexxxıyyyy yıldız ablamın ne işi var iboda.ss
oooo reyiz iyi gönderme yapmışsın kaç yıldır içinde tutman da ilginç ; seni seni
Başıma dert olmuştu @xemrexxxoooo reyiz iyi gönderme yapmışsın kaç yıldır içinde tutman da ilginç ; seni seni@Dosi @Angelica @The_Erinch @Emre Ozansoy @Bully @HollyDemon ☾☆ @Royal_Highness @ozmoturk
patlamış gitmiştir o zamanBaşıma dert olmuştu @xemrexxx
Benim kanalı patlatmıştı Halkın Polisi 2. Kez final yapmıştı 279.Bölümde @xemrexxxpatlamış gitmiştir o zaman![]()
2013 ü hatırlanana şaşırdımBenim kanalı patlatmıştı Halkın Polisi 2. Kez final yapmıştı 279.Bölümde @xemrexxx
------
@HollyDemon ☾☆
------
@xemrexxx neden şaşırdın 3.Bölümde birisi cookies’in dizisi yüzünden forum tarafında yayından kaldırıldı 2013 te 3.Bölümde final Forum kaldırmıştı ikinci finali 279.Bölümde oldu başka diziler tutmayınca Halkın polisi 3.Kez başladı
Halkın polisinin ikinci kez bitme sebebi MayısKralının yarışması @xemrexxx
Benim hafızam iyidir @xemrexxx2013 ü hatırlanana şaşırdım![]()
2013 te çok fazla zor durumda kalmıştır hatta 2014 te sadece iki dizi kalmıştım Keşke kurtlar vadisi Sihirli annemin ismini Süper Güçler yapmasaydım aklıma bu yıl geldi Halkın Perileri yapsaydım Yada Halkın Sihri Bu durumda sıkıntılı olur diye ismini Sihirli Yeni Çağ yaptım geçen seneSihirli küreden baktın bence![]()
Dolar olsa yapardın reyiz2013 te çok fazla zor durumda kalmıştır hatta 2014 te sadece iki dizi kalmıştım Keşke kurtlar vadisi Sihirli annemin ismini Süper Güçler yapmasaydım aklıma bu yıl geldi Halkın Perileri yapsaydım Yada Halkın Sihri
@xemrexxx
Dolardan kaynaklı değil durum çok kötü
Ne kadar kötü 😱Dolardan kaynaklı değil durum çok kötü
Şu an hangisini beğendiysen oBen hangisini beğenmemiştim? Şuan iki kişi var dayının yanında ikisine de düştüm.![]()