- Reaksiyon puanı
- 39,874
- Puanı
- 1,060
Yakaladım seni.Şu an hangisini beğendiysen o
Birinin adı çapa diğerininki pulluk![]()
Yakaladım seni.Şu an hangisini beğendiysen o
Pulluktu beğenmediğim ama yarışmada ikisini de beğendim.Şu an hangisini beğendiysen o
Yok Çapayı beğenmemiştinPulluktu beğenmediğim ama yarışmada ikisini de beğendim.![]()
Sorry. İkisi de iyiymiş böyle takım elbiseli falan hoşlar. Erkek erkek.
Dizidede mafyacılık oynadıkları için genelde takım elbiseli görüyoruzSorry. İkisi de iyiymiş böyle takım elbiseli falan hoşlar. Erkek erkek.![]()
Orada ezik gibiler burada gerçek kimlikleriyle hoş geldiler gözüme.Dizidede mafyacılık oynadıkları için genelde takım elbiseli görüyoruz
Kendinden utandığını görmek güzel![]()
Ülkede ki RTÜK baskısı ile cümleme başlarım ama devamı siyasete girer..Seyirci bu sene televizyona çok ilgi göstermemiş, o ses bile tek haneli reytingde kalmış.
O ses, ibo, şarkılar bizi söyler, güldür güldür, kim milyoner her sene her sene aynı şeyler.
İnsanlar sıkıldı artık.
İzleyici şaşırtmadı yine.Aaaa ibo şov birinci olur diyordum ; herkesin kafası güzelmiş programda ; epik olmuş![]()
Ne güzel bir benzetme olmuş. Ahirete çeyrek kala.Küslerin barıştığı, eski dostların hasret giderdiği, ölüme beş kalanların buluştuğu huzurevi konseptiyle İbo Show yine Total'i ekran başına çekmiş.![]()