31 Aralık 2025 Çarşamba (Yılbaşı) Reyting Sonuçları | Yılın Son Reytingleri

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Kim Milyoner Olmak İster? - Yılbaşı Özel | ATV

• Şarkılar Bizi Söyler - Tekrar | Kanal D

• Zootropolis: Hayvanlar Şehri | NOW

• Şevval Sam 30. Yıl Konseri - Tekrar | NOW

• Güldür Güldür Show - Tekrar | Show TV

• İbo Show - Yılbaşı Özel | Star TV

• Lingo Türkiye - Yılbaşı Özel | TRT 1

• O Ses Türkiye - Yılbaşı Özel | TV8

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• TV İzlemeyeceğim/İzlemedim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Rezalet bir yılbaşı ekranıydı. Ekrandaki en ilgi çekici ikinci şey Kim Milyoner Olmak İster'di durum o kadar vahim. :A

O Ses Türkiye geçen seneki Burak Kut şöleninden sonra lvbel5 midir nedir o vatandaşla seviyesini çok düşürmüş. İlk kez bu tip bir programda gördüm kendisini şarkı söyleme yeteneği sıfırın da altındaymış. Tip ve tarz olarak PSY & Kobra Murat karışımı. :A

Hadise ve Murat Boz artık katılmamalı bu yarışmaya jüri olarak. Her geçen sene daha da yapmacıklaşıyorlar. Yıllarca aynı şeyleri duymaktan bıktık. Eminim programa katılan çoğu sözde ünlüyü onlar da tanımıyordur. TRT'de yayınlanan diziyi kaçırmıyorlarmış da bilmem neymiş biz de yedik. :A

Survivor yarışmacılarının reklamlarını yapma çabası da son derece tatsızdı.

Yine de daha izlenesi bir şey yoktu. Yıllara rağmen hiç değişmeyen Erol Evgin vardı en azından. İbo Show'daki zombi gösterisine meydan okumuş tek başına...

Yılda bir kurulan zombiler meclisi ile İbo Show iyi reyting almış. Öyle epik anlar vardı ki programda hangi birine değinsem bilemiyorum. Genelde O Sesi izledim ancak zombi oturumunu ne zaman açsam farklı fantastik olaylar yaşanıyordu. Ben ve Noel Baba şok içinde izledik programı :D

Yılda bir kurulan zombiler meclisi ile İbo Show iyi reyting almış. Öyle epik anlar vardı ki programda hangi birine değinsem bilemiyorum. Genelde O Sesi izledim ancak zombi oturumunu ne zaman açsam farklı fantastik olaylar yaşanıyordu. Ben ve Noel Baba şok içinde izledik programı :D
Şafak'ın sürekli filminin reklamını yapması İbo'nun da buna gülmesi çok komikti. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Gizmen