kapmayi isteyecegim erkekler listeme baktimda 1050 sayfalik ve senin ismin en sonda bile yokhahayyt ben sana yüz versem anında beni kapacaksın ama hiç boşuna uğraşma ihanet etmem hogathaya )
kapmayi isteyecegim erkekler listeme baktimda 1050 sayfalik ve senin ismin en sonda bile yokhahayyt ben sana yüz versem anında beni kapacaksın ama hiç boşuna uğraşma ihanet etmem hogathaya )
kapmayi isteyecegim erkekler listeme baktimda 1050 sayfalik ve senin ismin en sonda bile yok
Arkadaslar son oy kullanma süreleri bugun saat 21 dedir.
@Çiğdem- @mrt-06 @Bully ve @xemrexxx eski mesajlarimiz duruyorsa ordan bana oylarini yollayabilirain. @MayısKralı nada yollamayi unutmayin.@DarkLeqenD oyunu yollamayi unutma.@turkuazz @eskici @batuhankaralar ve digerleri oyunuzu henuz kullanmadiysaniz unutmayin kullanmayi @MEnes bu haftada yollamissindir yada yollayacaksin umarim.
@turkuazz @DarkLeqenD
Dün gece aradan çıkardım oy işlemini.Arkadaslar son oy kullanma süreleri bugun saat 21 dedir.
@Çiğdem- @mrt-06 @Bully ve @xemrexxx eski mesajlarimiz duruyorsa ordan bana oylarini yollayabilirain. @MayısKralı nada yollamayi unutmayin.@DarkLeqenD oyunu yollamayi unutma.@turkuazz @eskici @batuhankaralar ve digerleri oyunuzu henuz kullanmadiysaniz unutmayin kullanmayi @MEnes bu haftada yollamissindir yada yollayacaksin umarim.
@turkuazz @DarkLeqenD
oylarımı kullandım sanada öm den yollayayımmı?Arkadaslar son oy kullanma süreleri bugun saat 21 dedir.
@turkuazz @DarkLeqenD
evet ulasti. tesekurler 😉Dün gece aradan çıkardım oy işlemini.
mayiskrali yolladi bana. birazdan yollamayanlari etiketlerimoylarımı kullandım sanada öm den yollayayımmı?
Dün gece aradan çıkardım oy işlemini.
cok bekletme, listemi tamamlamaya calisiyorum
Birazdan yollarimcok bekletme, listemi tamamlamaya calisiyorum
@Aserat
@DarkLeqenD
@eskici
@MasacRE-
sizler kaldiniz tek
Üşeniyorum çünkü, zaten sonuçlar açıklanınca görülecek.Hiç değerlendirme yapmıyorsun yani biz heyecanla senim oylarını bekliyoruz.
Üşeniyorum çünkü, zaten sonuçlar açıklanınca görülecek.
Yok bee düşük almadın. Ben genel olarak üşeniyorum uzun değerlendirmelere seninle ilgili değil.Çok fena bir geçiştirmeye çalışma duygusu hissettim. Harcadın mi o muhteşem sahneye..
Yok bee düşük almadın. Ben genel olarak üşeniyorum uzun değerlendirmelere seninle ilgili değil.
Aynen bu hafta da kötü aldınZaten Bihtere Behlüle düşük verecek bir isim yok dünyada. @denizz19 gibiler anca verir yani onun gibi şöyle böyleler.
Aynen bu hafta da kötü aldın
Muhtemelen aynı puanları vermişizdirRezil ben sana iyi verdim o kadar pis domuşuk kıskanç.s.s
Muhtemelen aynı puanları vermişizdir