Çiftler Yarışıyor 2.Hafta Oylaması Başladı

Oylarını verdim.

Haftanın en iyisi Serenay Sarıkayaydı bence. Döktürmüş resmen. Çağatayda sırıtmamış iyi öpmüş.:F Çok etkilendim süperdi @turkuazz

Ayşegül bu hafta iyiydi sevdim. Poyraz az olunca oluyor. Biraz daha Burçin'in Aktif olduğu sahneler ile daha iyi puanlar alırsın @Aserat

Zeyno ile Alabora'nın sahnesi hoştu. Geçen hata ki kadar soğuk değildi. Hoşuna gidecek bu puan @Çiğdem- :D

IŞener yine formundaydı. Çok sevdim sahnelerini. Yine Mazhar ile Reyhan çok tatlı bir çiftti. Ama sahnede anlamsız olan yüzüklerdi pek olayı anlamadım.:D @denizz19 @DarkLeqenD

Songül iyide o Güney nedir yaa. Poyrazdan bile daha kötü.:(
ilk hafta sahnesi sonucta ama ilk haftayıda o sahneyle final puanı alarak kapattık zaten :A

Zeyno memoli genelde birbirleriyle atışmalı komik sahneleri var ama bu haftakı sahne tutarsa böyle duygusal ağırlıklı sahnelerden devam ederim :A :A :A

Oylarını verdim.

Haftanın en iyisi Serenay Sarıkayaydı bence. Döktürmüş resmen. Çağatayda sırıtmamış iyi öpmüş.:F Çok etkilendim süperdi @turkuazz

Ayşegül bu hafta iyiydi sevdim. Poyraz az olunca oluyor. Biraz daha Burçin'in Aktif olduğu sahneler ile daha iyi puanlar alırsın @Aserat

Zeyno ile Alabora'nın sahnesi hoştu. Geçen hata ki kadar soğuk değildi. Hoşuna gidecek bu puan @Çiğdem- :D

IŞener yine formundaydı. Çok sevdim sahnelerini. Yine Mazhar ile Reyhan çok tatlı bir çiftti. Ama sahnede anlamsız olan yüzüklerdi pek olayı anlamadım.:D @denizz19 @DarkLeqenD

Sahneyi beğendiğine sevindim:)

ayşener güzeldi bu hafta @DarkLeqenD ilk defa işe yarar birşeylerle yarışmaya katılmış :)
mira da sadece piano sahnesi güzeldi o sahneyide dışarda tutmuşsun @turkuazz :)
@Bully nin havuza düşen kızı aradı gözlerim o nereye kayboldu :)
@denizz19 in reyhan yine olmamıştı
@sokak sanati bereni hor kullanıyor çok ağlatıyor kızı ona rağmen çok asil ağlamış beroşum :)
@Çiğdem- in sahnesi gerilerde kaldı bu hafta nedense :)
@xemrexxx tosbağası vasat gelmiş
songül sempatikti @vadikızı :)

@dosimosi yine berbat bir başkanlık yapmış konunun reytingleri yerlerde :)

son olarak @MayısKralı na oylarımı yolladım onuda diyip çekileyim bu kötü sunuculu kötü jüri başkanına sahip konudan :))

Puana nasıl yansıdı bu sempatiklik başkanım😎

Oylarını verdim.

Yüzüklerin anlamı şu. Reyhan bir dönem Mazhar'ı bırakıp yurt dışına gitti. 5 yıl gelmemiş gibi gösterildi çünkü daha önce Reyhan'ın sevdiği adam yani Nezih trafik kazasında ölmüştü. Yine bunun korkusunu yaşayan Reyhan, aynı şeyin Mazhar'a da olabileceğini düşündü doğal olarak bir kaygıydı ve yurt dışına kaçmıştı. Buraları anlattım ama önemli daha iyi anlaman içindi. İşte o 5 yıllık süreçte Mazhar aslında Reyhan'ın onu bırakıp kaçtığını düşündüğü zamanlarda Sevinç diye biriyle çıkmaya başlamıştı. Ama sonra uzun bir aradan sonra Reyhan geri döndü ve büyük aşıklar yeniden kavuştu. Yüzük meselesi de Sevinç'in Yeni sevgilisinin ona büyük taşlı bir yüzük alması ve Reyhan'ın bunu kıskanmasından ibaretti. Mazharda bu sebeple böyle şey almış gibi gösterdi. :D Farkındayım bayağı uzun oldu :A

Yüzüklerin anlamı şu. Reyhan bir dönem Mazhar'ı bırakıp yurt dışına gitti. 5 yıl gelmemiş gibi gösterildi çünkü daha önce Reyhan'ın sevdiği adam yani Nezih trafik kazasında ölmüştü. Yine bunun korkusunu yaşayan Reyhan, aynı şeyin Mazhar'a da olabileceğini düşündü doğal olarak bir kaygıydı ve yurt dışına kaçmıştı. Buraları anlattım ama önemli daha iyi anlaman içindi. İşte o 5 yıllık süreçte Mazhar aslında Reyhan'ın onu bırakıp kaçtığını düşündüğü zamanlarda Sevinç diye biriyle çıkmaya başlamıştı. Ama sonra uzun bir aradan sonra Reyhan geri döndü ve büyük aşıklar yeniden kavuştu. Yüzük meselesi de Sevinç'in Yeni sevgilisinin ona büyük taşlı bir yüzük alması ve Reyhan'ın bunu kıskanmasından ibaretti. Mazharda bu sebeple böyle şey almış gibi gösterdi. :D Farkındayım bayağı uzun oldu :A

@Aserat 'in boş uzun mesajları geldi aklıma.:A

Oylarını verdim.

güneye bakarak oy vermedimki ben songüle bakıyordum :)

Puana nasıl yansıdı bu sempatiklik başkanım😎
ilk sekizde değil ama sondada değil :))

Oylarını verdim.

:bağır:seni döverim bakk Güney tatlı çocuktur bir keree

Oylarımı kullandım..İlk 4 sıralamasız memoli-Zeyno,Behlül-Bihter,Reyhan-Mazhar,Polat-Elif @sokak sanati @Çiğdem- @batuhankaralar @denizz19
Bu hafta sahneler biraz daha iyiydi çok iyi olupta sıralamada düşük alan yarışmacılarda oldu oldukça zor bir oylamaydı tüm yarışmacılara başarılar:)