yanliz burda baskan benim 😡 ms konusunda ona baskan de burda degil
Pardonn aferdesiniz başkan sizdiniz doğruu😳
yanliz burda baskan benim 😡 ms konusunda ona baskan de burda degil
bak işte seni kaale bile almıyorlar ben nereye gitsem başkanlık havamla gidiyorum buda sana dert olsun da erken yaşlanasın inşallah )yanliz burda baskan benim 😡 ms konusunda ona baskan de burda degil
boşver onu dikkate alma ben heryerde başkanım )Pardonn aferdesiniz başkan sizdiniz doğruu😳
banada yollayabilirsin canim. ben listeleri olusturuyorum. @Çiğdem- ve @Bully ve @mrt-06 bana yollayabilirsiniz oylari.@MayısKralı nerdesin ben oy gönderdimmi sana ya
banada yollayabilirsin canim. ben listeleri olusturuyorum. @Çiğdem- ve @Bully ve @mrt-06 bana yollayabilirsiniz oylari.
@xemrexxx eski mesajlarimiz daha duruyorsa o konuda sende yollayabilirsin. baska turlu yollanmiyor bana öm. aynisini @MayısKralı na yollamayi unutmayin.
erken yaslanmam imkansiz. benden hala kimlik istiyorlar 18 yas alti sanip burda sigara 18 yas alti verilmiyor. ben sigara kullanmam ama bir iki kere arkadasa almak zorunda kalmistim.bak işte seni kaale bile almıyorlar ben nereye gitsem başkanlık havamla gidiyorum buda sana dert olsun da erken yaşlanasın inşallah )
boşver onu dikkate alma ben heryerde başkanım )
erken yaslanmam imkansiz. benden hala kimlik istiyorlar 18 yas alti sanip burda sigara 18 yas alti verilmiyor. ben sigara kullanmam ama bir iki kere arkadasa almak zorunda kalmistim.
inandirmak zorunda degilimgörmemiz lazım resmini başka türlü inanmamız imkansız )
inandirmak zorunda degilim
tamam. ileriki tarihlerde ayarlarim 😉ama seni daha iyi anlayabilmemiz için delillerle konuşman lazım )
tamam. ileriki tarihlerde ayarlarim 😉
hahahah aa dua et kötü kötü konuşan birisi değilim vlla yoksa görürdün sen@Çiğdem- in resmiyle karşılaştırıcam hangisi daha güzelse onu alırım )
hahahah aa dua et kötü kötü konuşan birisi değilim vlla yoksa görürdün sen
ben secilmem secerim 😉 sana kac kere diyorum yaştan kaybettin diye.@Çiğdem- in resmiyle karşılaştırıcam hangisi daha güzelse onu alırım )
ben secilmem secerim 😉 sana kac kere diyorum yaştan kaybettin diye.
ben vadikizina yazdim sana degil. verdigin cevaba cevap verilmesini asilmak olarak yorumluyorsan hic yaznmayalim sana
hiç bana mesaj yazmasan bile manalı manalı baktın sanki laf atacak gibi aha @vadikızı da şahit işte ama allahtan ben hogathaya sadığımda kendimi kaptırmıyorum hemen )
ay beni karıştırmayın
iyi o zaman haftaya deniz sekiyi şutlayalımda gör gününü kırk yılda bir işimiz düştü şahit yazdık anında kazıkladın bizi
bakk yaa bakkk tmm tmm şahidim
kime inandiracan sahidinle kendini ?@dosimosi gel kaçma nere gittin? şahidimide buldum sen kendini nasıl aklayacaksın bakalım )
kime inandiracan sahidinle kendini ?
icin gidiyor demi sana yüz vermiyorum diye. sana cigdemden baska kimse yüz vermez
@vadikızı ee simdi bende songul guneye tekme atarsam ne olacak ?
sorun degil sen ona şahit ol ben sana kizmiyorum songulun guneyin hakettigi puani alir. zaten benden hep dusuk almaya basladin yarismalarda