Haftaya ben de azıcık arttırırım ama geçen haftaya göre arttı sanki.Ben 6'dan yüksek verdim.![]()
Haftaya ben de azıcık arttırırım ama geçen haftaya göre arttı sanki.Ben 6'dan yüksek verdim.![]()
Muhtemelen aynı puanları vermişizdir![]()
Bana kac verdiniz kankaciklarimBen 6'dan yüksek verdim.![]()
Bu hafta da olmadı üzgünümBana kac verdiniz kankaciklarim![]()
Bana kac verdiniz kankaciklarim![]()
Haftaya ben de azıcık arttırırım ama geçen haftaya göre arttı sanki.![]()
Bu hafta mesela Adriana için de üzgünümSahneyi bile sen seçmemişsin ne puanı bekliyorsun
Biraz arttır bencede. Düşük puan görünce üzülüyorum ben bu çifte.![]()
Ben de sana düsük verdimBu hafta da olmadı üzgünümyani sevdiğim ikili aslında sahne de fena değildi ama bir tık daha iyi olanlar vardı
![]()
Sahne bulamadim nasil seceyimSahneyi bile sen seçmemişsin ne puanı bekliyorsun
Biraz arttır bencede. Düşük puan görünce üzülüyorum ben bu çifte.![]()
Oylarımı @MayısKralı'na gönderdim kaç saat önce.cok bekletme, listemi tamamlamaya calisiyorum
@Aserat
@DarkLeqenD
@eskici
@MasacRE-
sizler kaldiniz tek
Sağlık olsun kardeşim her zaman iyi olacak diye kaide yok tabi.Ben de sana düsük verdim
Sahne bulamadim nasil seceyim![]()
Bu hafta mesela Adriana için de üzgünüm![]()
Ben de sana düsük verdim
Sahne bulamadim nasil seceyim![]()
Napiyim olmadı aslında kötü değildi ama diğerleri daha iyiydi.O konuda bende Ziynet için üzgünüm ama ben yine fazla vermişimdir.
Trol niye katıldın o zaman.![]()
İstisnalar kaideyi bozmaz tabiSağlık olsun kardeşim her zaman iyi olacak diye kaide yok tabi.![]()
Napiyim olmadı aslında kötü değildi ama diğerleri daha iyiydi.![]()
Zorla aldilar beniO konuda bende Ziynet için üzgünüm ama ben yine fazla vermişimdir.
Trol niye katıldın o zaman.![]()
Aynen mesela Fettah da bu hafta kötü değildi ama diğerleri biraz daha iyi olunca düştü puanı ama ortalama bir puan aldı kötü değil.İstisnalar kaideyi bozmaz tabi![]()
Sana çekmişimSende hep aynı yerden aynı mazeretle düttürüyorsun.s.d
banada yolla cunku o bugun hic musait degil. puanlari toplamaya basladim ben. henuz konuyu acabilecekmi onuda bilmiyoruz ama sunumu ben yapacagim gibi görunuyorOylarımı @MayısKralı'na gönderdim kaç saat önce.![]()
kime inandiracan sahidinle kendini ?
icin gidiyor demi sana yüz vermiyorum diye. sana cigdemden baska kimse yüz vermez
@vadikızı ee simdi bende songul guneye tekme atarsam ne olacak ?
sorun degil sen ona şahit ol ben sana kizmiyorumsongulun guneyin hakettigi puani alir. zaten benden hep dusuk almaya basladin yarismalarda
![]()
Eee tabi sonucta biz bir markayizReytingin çok o yüzdendir.![]()
Ziynet bu hafta efsoyduAynen mesela Fettah da bu hafta kötü değildi ama diğerleri biraz daha iyi olunca düştü puanı ama ortalama bir puan aldı kötü değil.
Sana çekmişim![]()
Aynen o teşekkür özrünün borcunu bu hafta Yunustan çıkardım diyeyim ben deEee tabi sonucta biz bir markayiz
Ziynet bu hafta efsoydubu arada sen Fettah'a gecen hafta tam vermistin dimi o zaman teskkür edemedim simdi edeyim bari biraz gec oldu ama kusura bakma
![]()
![]()