Çiftler Yarışıyor 2.Hafta Oylaması Başladı

bak işte seni kaale bile almıyorlar ben nereye gitsem başkanlık havamla gidiyorum buda sana dert olsun da erken yaşlanasın inşallah :))

boşver onu dikkate alma ben heryerde başkanım :))
erken yaslanmam imkansiz. benden hala kimlik istiyorlar 18 yas alti sanip :A burda sigara 18 yas alti verilmiyor. ben sigara kullanmam ama bir iki kere arkadasa almak zorunda kalmistim.

ben secilmem secerim 😉 sana kac kere diyorum yaştan kaybettin diye.
ben vadikizina yazdim sana degil. verdigin cevaba cevap verilmesini asilmak olarak yorumluyorsan hic yaznmayalim sana :A

hiç bana mesaj yazmasan bile manalı manalı baktın sanki laf atacak gibi:) aha @vadikızı da şahit işte ama allahtan ben hogathaya sadığımda kendimi kaptırmıyorum hemen :))

@dosimosi gel kaçma nere gittin? şahidimide buldum sen kendini nasıl aklayacaksın bakalım :))
kime inandiracan sahidinle kendini ? :A
icin gidiyor demi sana yüz vermiyorum diye. sana cigdemden baska kimse yüz vermez :)
@vadikızı ee simdi bende songul guneye tekme atarsam ne olacak ? :F
sorun degil sen ona şahit ol ben sana kizmiyorum :) songulun guneyin hakettigi puani alir. zaten benden hep dusuk almaya basladin yarismalarda :)

kime inandiracan sahidinle kendini ? :A
icin gidiyor demi sana yüz vermiyorum diye. sana cigdemden baska kimse yüz vermez :)
@vadikızı ee simdi bende songul guneye tekme atarsam ne olacak ? :F
sorun degil sen ona şahit ol ben sana kizmiyorum :) songulun guneyin hakettigi puani alir. zaten benden hep dusuk almaya basladin yarismalarda :)

hahayyt ben sana yüz versem anında beni kapacaksın ama hiç boşuna uğraşma ihanet etmem hogathaya :))