Beğensen şaşardım .ssayşener güzeldi bu hafta @DarkLeqenD ilk defa işe yarar birşeylerle yarışmaya katılmış
mira da sadece piano sahnesi güzeldi o sahneyide dışarda tutmuşsun @turkuazz
@Bully nin havuza düşen kızı aradı gözlerim o nereye kayboldu
@denizz19 in reyhan yine olmamıştı
@sokak sanati bereni hor kullanıyor çok ağlatıyor kızı ona rağmen çok asil ağlamış beroşum
@Çiğdem- in sahnesi gerilerde kaldı bu hafta nedense
@xemrexxx tosbağası vasat gelmiş
songül sempatikti @vadikızı
@dosimosi yine berbat bir başkanlık yapmış konunun reytingleri yerlerde
son olarak @MayısKralı na oylarımı yolladım onuda diyip çekileyim bu kötü sunuculu kötü jüri başkanına sahip konudan)
Ben recap yerini söylemiştim eklenmediyse bilemem.@MayısKralı Carlos Yaren, Ayşegül poyraz süre sınırını aşmış. Recap belirlememis. Fazla süre ile hakkımıza girsinler istemem.Ayrıca @denizz19 'un sahne konuya eklenmemiş.
![]()
Keşke Poyraz-Ayşegül'den de bahsetseydin.ayşener güzeldi bu hafta @DarkLeqenD ilk defa işe yarar birşeylerle yarışmaya katılmış
@sokak sanati bereni hor kullanıyor çok ağlatıyor kızı ona rağmen çok asil ağlamış beroşum
son olarak @MayısKralı na oylarımı yolladım onuda diyip çekileyim bu kötü sunuculu kötü jüri başkanına sahip konudan)
Ben recap yerini söylemiştim eklenmediyse bilemem.
Keşke Poyraz-Ayşegül'den de bahsetseydin.![]()
Ben çekildim yarışmadan.ayşener güzeldi bu hafta @DarkLeqenD ilk defa işe yarar birşeylerle yarışmaya katılmış
ilk haftadan müthiş bir sahne paylaşımı olan dizi yarışmadan çekilmiş ya bu olmadıBen çekildim yarışmadan.![]()
Boşver zaten o müthiş sahneyle bile final puanı alamamışım.ilk haftadan müthiş bir sahne paylaşımı olan dizi yarışmadan çekilmiş ya bu olmadı![]()
o sahneyle tam puan oylamıştım ama forum anlamıyor işteBoşver zaten o müthiş sahneyle bile final puanı alamamışım.
Yaman - Mira'ya desteklerim tam gaz devam edecek ama merak etme.![]()
benim baskanligim sadece oyumu kullanma ve oy aciklama icin gecerliben konu disindaki islere el atacam egerki sunucumuz bana gerekli malzemeleri verirse
bir gün herkes sokak böcüğünden nefret edecekSonunda ben de terk edicem yarışmayı az düzgün sun .ss
malesef katiliyorumsunucunun kendisine faydası yokkki sana olsun)
bir gün herkes sokak böcüğünden nefret edecek![]()
bitter in yerine değil behlülün yerine hazal olsa diyecektin sanırım ama sen parlaklarıda seviyorsan orası ayrı tabiBitter'in yerine Hazalı koyaydın süper verirdim ama işte![]()
malesef katiliyorumsizde sunucu iyi baskan eh iste
bizdede tam tersi
![]()
Carlos Yaren ve Ayşegül Poyraz 3 dakikadan fazla 4 dakika 5 dakika koyabiliyormuyuz.
Beren ile idare edeceksin artık.![]()
@turkuazz in sahnesini izleyemiyorum. ulkemde gösterilmedigi mesaji geliyor. sonra youtubeden bulmaya calisacagim .
iki tane sahne varki ust uste izledim, okadar hosuma gittiki. simdi ikisi arasinda en yuksegi kim almali diye secim yapmak zorundayim. bu hafta zirvedekiyle en dusuk arasinda yine ucurum puanlamam olacak. gecen hafta en dusuk verdiklerim bu hafta citayi yukseltmisler.
bir tanesi varki sahne "siradan" gelsede duygusunu gecirdi.
detayli yorum oylamada mevcut olacak. Yaman ve Mirayida izleyince bakalim dengeler nasil degisecek
bitter in yerine değil behlülün yerine hazal olsa diyecektin sanırım ama sen parlaklarıda seviyorsan orası ayrı tabi
bizde komple mükemmel herşey sınucusuyla başkanıyla bir içim su gibiyiz sanki tencere kapak misali ben tencerenin açığını kapatıyorum zaten
beroşum her açığı kapatır o yüzden senin tüm ihanetine rağmen zaferle çıkacaktır yarışmadan![]()
Sahnemi 2 kere üst üste izlediğin için teşekkürler![]()
dur dha sırayla geliyoruzBen onu aserata söyledim sen niye üstüne alındın.Sana klip açtım. Britney abla ile Tinashe var. Şarkı ve klip çok güzel.
![]()
poyrazın gölgesi vurmuş ayşegüle net seçemedim kızı o yüzden buğulu geldi görüntüler tam bişey anlayamadımBen recap yerini söylemiştim eklenmediyse bilemem.
Keşke Poyraz-Ayşegül'den de bahsetseydin.![]()
on kez izlese nolur bende üç kez izledim çünkü tek seferde bir fok anlaşılmıyor sıfırı basıp çıktım
dur dha sırayla geliyoruzfergie için ne düşünüyorsun
)
bununlada gelebilirsin
Çiğdem her hafta aynı şarkı ile kabul ederse gelirim.
Süt duju alıyor galiba o kız iğrenç. Hiç sevmiyorum senin feriqiyi.Ama Era olur dediğim şekilde yarışırsak.
![]()
eranın şarkısıda harika kendiside
fergie çok iyi kızda feci küfürlü konuşuyor çok kaba bir kız![]()
İşte dediğim konuda Çiğdemi ikna et sen 15 hafta aynı pirinci yerim tam puan veririm sözünü ver ben gelirim.![]()
Çiftler Yarışıyor ama yarışmabitter in yerine değil behlülün yerine hazal olsa diyecektin sanırım ama sen parlaklarıda seviyorsan orası ayrı tabi
bizde komple mükemmel herşey sınucusuyla başkanıyla bir içim su gibiyiz sanki tencere kapak misali ben tencerenin açığını kapatıyorum zaten
beroşum her açığı kapatır o yüzden senin tüm ihanetine rağmen zaferle çıkacaktır yarışmadan
zanemate ekle chrome dan ordan romanyaya bağlan ordan tıkla oluyor)
çift iki şey demektir yani bunların frklı cinsiyetlerde olması şart değilÇiftler Yarışıyor ama yarışma![]()