Çiftler Yarışıyor 2.Hafta Oylaması Başladı

ayşener güzeldi bu hafta @DarkLeqenD ilk defa işe yarar birşeylerle yarışmaya katılmış :)
mira da sadece piano sahnesi güzeldi o sahneyide dışarda tutmuşsun @turkuazz :)
@Bully nin havuza düşen kızı aradı gözlerim o nereye kayboldu :)
@denizz19 in reyhan yine olmamıştı
@sokak sanati bereni hor kullanıyor çok ağlatıyor kızı ona rağmen çok asil ağlamış beroşum :)
@Çiğdem- in sahnesi gerilerde kaldı bu hafta nedense :)
@xemrexxx tosbağası vasat gelmiş
songül sempatikti @vadikızı :)

@dosimosi yine berbat bir başkanlık yapmış konunun reytingleri yerlerde :)

son olarak @MayısKralı na oylarımı yolladım onuda diyip çekileyim bu kötü sunuculu kötü jüri başkanına sahip konudan :))
Beğensen şaşardım .ss

@MayısKralı Carlos Yaren, Ayşegül poyraz süre sınırını aşmış. Recap belirlememis. Fazla süre ile hakkımıza girsinler istemem.:A Ayrıca @denizz19 'un sahne konuya eklenmemiş.:D
Ben recap yerini söylemiştim eklenmediyse bilemem. :A

ayşener güzeldi bu hafta @DarkLeqenD ilk defa işe yarar birşeylerle yarışmaya katılmış :)
@sokak sanati bereni hor kullanıyor çok ağlatıyor kızı ona rağmen çok asil ağlamış beroşum :)

son olarak @MayısKralı na oylarımı yolladım onuda diyip çekileyim bu kötü sunuculu kötü jüri başkanına sahip konudan :))
Keşke Poyraz-Ayşegül'den de bahsetseydin. :A

Ben çekildim yarışmadan. :A

ilk haftadan müthiş bir sahne paylaşımı olan dizi yarışmadan çekilmiş ya bu olmadı:(
Boşver zaten o müthiş sahneyle bile final puanı alamamışım. :F

Yaman - Mira'ya desteklerim tam gaz devam edecek ama merak etme. :A

Bitter'in yerine Hazalı koyaydın süper verirdim ama işte :A
bitter in yerine değil behlülün yerine hazal olsa diyecektin sanırım ama sen parlaklarıda seviyorsan orası ayrı tabi :)

malesef katiliyorum :) sizde sunucu iyi baskan eh iste :A bizdede tam tersi :F

bizde komple mükemmel herşey sınucusuyla başkanıyla bir içim su gibiyiz sanki tencere kapak misali ben tencerenin açığını kapatıyorum zaten :)

Carlos Yaren ve Ayşegül Poyraz 3 dakikadan fazla 4 dakika 5 dakika koyabiliyormuyuz.:X

Beren ile idare edeceksin artık.:F

beroşum her açığı kapatır o yüzden senin tüm ihanetine rağmen zaferle çıkacaktır yarışmadan :)

@turkuazz in sahnesini izleyemiyorum. ulkemde gösterilmedigi mesaji geliyor. sonra youtubeden bulmaya calisacagim .

iki tane sahne varki ust uste izledim, okadar hosuma gittiki. simdi ikisi arasinda en yuksegi kim almali diye secim yapmak zorundayim. bu hafta zirvedekiyle en dusuk arasinda yine ucurum puanlamam olacak. gecen hafta en dusuk verdiklerim bu hafta citayi yukseltmisler.
bir tanesi varki sahne "siradan" gelsede duygusunu gecirdi.
detayli yorum oylamada mevcut olacak. Yaman ve Mirayida izleyince bakalim dengeler nasil degisecek

zanemate ekle chrome dan ordan romanyaya bağlan ordan tıkla oluyor :))

bitter in yerine değil behlülün yerine hazal olsa diyecektin sanırım ama sen parlaklarıda seviyorsan orası ayrı tabi :)

bizde komple mükemmel herşey sınucusuyla başkanıyla bir içim su gibiyiz sanki tencere kapak misali ben tencerenin açığını kapatıyorum zaten :)

beroşum her açığı kapatır o yüzden senin tüm ihanetine rağmen zaferle çıkacaktır yarışmadan :)

Ben onu aserata söyledim sen niye üstüne alındın.:F Sana klip açtım. Britney abla ile Tinashe var. Şarkı ve klip çok güzel.:A

Sahnemi 2 kere üst üste izlediğin için teşekkürler :A

on kez izlese nolur bende üç kez izledim çünkü tek seferde bir fok anlaşılmıyor sıfırı basıp çıktım :)

Ben onu aserata söyledim sen niye üstüne alındın.:F Sana klip açtım. Britney abla ile Tinashe var. Şarkı ve klip çok güzel.:A
dur dha sırayla geliyoruz :) fergie için ne düşünüyorsun :))

bununlada gelebilirsin :)

Ben recap yerini söylemiştim eklenmediyse bilemem. :A

Keşke Poyraz-Ayşegül'den de bahsetseydin. :A
poyrazın gölgesi vurmuş ayşegüle net seçemedim kızı o yüzden buğulu geldi görüntüler tam bişey anlayamadım :)

on kez izlese nolur bende üç kez izledim çünkü tek seferde bir fok anlaşılmıyor sıfırı basıp çıktım :)

dur dha sırayla geliyoruz :) fergie için ne düşünüyorsun :))

bununlada gelebilirsin :)

Çiğdem her hafta aynı şarkı ile kabul ederse gelirim.:A
Süt duju alıyor galiba o kız iğrenç. Hiç sevmiyorum senin feriqiyi.:( Ama Era olur dediğim şekilde yarışırsak.:A

Çiğdem her hafta aynı şarkı ile kabul ederse gelirim.:A
Süt duju alıyor galiba o kız iğrenç. Hiç sevmiyorum senin feriqiyi.:( Ama Era olur dediğim şekilde yarışırsak.:A

eranın şarkısıda harika kendiside :)

fergie çok iyi kızda feci küfürlü konuşuyor çok kaba bir kız :)

zanemate ekle chrome dan ordan romanyaya bağlan ordan tıkla oluyor :))
Çiftler Yarışıyor ama yarışma :A

Oylarını verdim.

Haftanın en iyisi Serenay Sarıkayaydı bence. Döktürmüş resmen. Çağatayda sırıtmamış iyi öpmüş.:F Çok etkilendim süperdi @turkuazz

Ayşegül bu hafta iyiydi sevdim. Poyraz az olunca oluyor. Biraz daha Burçin'in Aktif olduğu sahneler ile daha iyi puanlar alırsın @Aserat

Zeyno ile Alabora'nın sahnesi hoştu. Geçen hata ki kadar soğuk değildi. Hoşuna gidecek bu puan @Çiğdem- :D

IŞener yine formundaydı. Çok sevdim sahnelerini. Yine Mazhar ile Reyhan çok tatlı bir çiftti. Ama sahnede anlamsız olan yüzüklerdi pek olayı anlamadım.:D @denizz19 @DarkLeqenD

Songül iyide o Güney nedir yaa. Poyrazdan bile daha kötü.:(