Bitter'in yerine Hazalı koyaydın süper verirdim ama işteKeşke terkini kullanıp iğrenç bir sahne koysaydım konuya sap gibi kalsaydın. Geçen haftanın üstünde bir puan bekliyorum senden çünkü seveceğin bir sahne ile geliyorum.![]()
Bitter'in yerine Hazalı koyaydın süper verirdim ama işteKeşke terkini kullanıp iğrenç bir sahne koysaydım konuya sap gibi kalsaydın. Geçen haftanın üstünde bir puan bekliyorum senden çünkü seveceğin bir sahne ile geliyorum.![]()
@MayısKralı Carlos Yaren, Ayşegül poyraz süre sınırını aşmış. Recap belirlememis. Fazla süre ile hakkımıza girsinler istemem.Ayrıca @denizz19 'un sahne konuya eklenmemiş.
![]()
Sonunda ben de terk edicem yarışmayı az düzgün sun .ssHadi ya nasıl eklememişim hatta recapları ezberimde (20:27-23:30) sanırım @denizz19![]()
Hadi ya nasıl eklememişim hatta recapları ezberimde (20:27-23:30) sanırım @denizz19![]()
Bitter'in yerine Hazalı koyaydın süper verirdim ama işte![]()
Sonunda ben de terk edicem yarışmayı az düzgün sun .ss
Sahnemi 2 kere üst üste izlediğin için teşekkürler@turkuazz in sahnesini izleyemiyorum. ulkemde gösterilmedigi mesaji geliyor. sonra youtubeden bulmaya calisacagim .
iki tane sahne varki ust uste izledim, okadar hosuma gittiki. simdi ikisi arasinda en yuksegi kim almali diye secim yapmak zorundayim. bu hafta zirvedekiyle en dusuk arasinda yine ucurum puanlamam olacak. gecen hafta en dusuk verdiklerim bu hafta citayi yukseltmisler.
bir tanesi varki sahne "siradan" gelsede duygusunu gecirdi.
detayli yorum oylamada mevcut olacak. Yaman ve Mirayida izleyince bakalim dengeler nasil degisecek
cok emin olmaSahnemi 2 kere üst üste izlediğin için teşekkürler![]()
Başta geçen haftaya göre daha iyi dediğine göre ve geçen hafta da güzel puan verdiğine göre bu hafta daha iyidircok emin olma![]()
hemen gecen haftanin puanlarina bakayim. gecen haftadan duşuk olmaz ozaman ama yukselecegini sanmam. puana bakayim bi hemenBaşta geçen haftaya göre daha iyi dediğine göre ve geçen hafta da güzel puan verdiğine göre bu hafta daha iyidir![]()
Aman yarabbihemen gecen haftanin puanlarina bakayim. gecen haftadan duşuk olmaz ozaman ama yukselecegini sanmam. puana bakayim bi hemen
iyi puan gelir canim. o konuda sorun yok ama en iyisi olmazAman yarabbiHem sen nasıl BBScisin iyi puan ver ki namı yürüsün dizinin
![]()
Yahu en iyileri hemen harcanır mı ben de biliyorum daha da güzelleri olduğunuiyi puan gelir canim. o konuda sorun yok ama en iyisi olmaz
daha iyi sahnelerle gel artik. bir suru guzel sahneleri vardi onlarin. gerci bu haftaninki guzel
3 dakikanın üstü olmuyor kural olarak kısıtlama olduğundan yaptımayşener güzeldi bu hafta @DarkLeqenD ilk defa işe yarar birşeylerle yarışmaya katılmış
mira da sadece piano sahnesi güzeldi o sahneyide dışarda tutmuşsun @turkuazz
@Bully nin havuza düşen kızı aradı gözlerim o nereye kayboldu
@denizz19 in reyhan yine olmamıştı
@sokak sanati bereni hor kullanıyor çok ağlatıyor kızı ona rağmen çok asil ağlamış beroşum
@Çiğdem- in sahnesi gerilerde kaldı bu hafta nedense
@xemrexxx tosbağası vasat gelmiş
songül sempatikti @vadikızı
@dosimosi yine berbat bir başkanlık yapmış konunun reytingleri yerlerde
son olarak @MayısKralı na oylarımı yolladım onuda diyip çekileyim bu kötü sunuculu kötü jüri başkanına sahip konudan)
bölümün tamamını bulup sana öm den yollayayım bir bakayım bulabilirmiyim acaba@turkuazz in sahnesini izleyemiyorum. ulkemde gösterilmedigi mesaji geliyor. sonra youtubeden bulmaya calisacagim .
iki tane sahne varki ust uste izledim, okadar hosuma gittiki. simdi ikisi arasinda en yuksegi kim almali diye secim yapmak zorundayim. bu hafta zirvedekiyle en dusuk arasinda yine ucurum puanlamam olacak. gecen hafta en dusuk verdiklerim bu hafta citayi yukseltmisler.
bir tanesi varki sahne "siradan" gelsede duygusunu gecirdi.
detayli yorum oylamada mevcut olacak. Yaman ve Mirayida izleyince bakalim dengeler nasil degisecek
bana öm yollanilmiyor. ben halederim. bölum numarasi yaziyor zaten3 dakikanın üstü olmuyor kural olarak kısıtlama olduğundan yaptım
bölümün tamamını bulup sana öm den yollayayım bir bakayım bulabilirmiyim acaba![]()
bana öm yollanilmiyor. ben halederim. bölum numarasi yaziyor zaten
guzel, duyguyu gecirdilerbu part açılıyorsa burdan bakabilirsin..
56:30-59:41
beğendiğine sevindim sanırım burdan izleyebildinguzel, duyguyu gecirdiler![]()
benim baskanligim sadece oyumu kullanma ve oy aciklama icin gecerliayşener güzeldi bu hafta @DarkLeqenD ilk defa işe yarar birşeylerle yarışmaya katılmış
mira da sadece piano sahnesi güzeldi o sahneyide dışarda tutmuşsun @turkuazz
@Bully nin havuza düşen kızı aradı gözlerim o nereye kayboldu
@denizz19 in reyhan yine olmamıştı
@sokak sanati bereni hor kullanıyor çok ağlatıyor kızı ona rağmen çok asil ağlamış beroşum
@Çiğdem- in sahnesi gerilerde kaldı bu hafta nedense
@xemrexxx tosbağası vasat gelmiş
songül sempatikti @vadikızı
@dosimosi yine berbat bir başkanlık yapmış konunun reytingleri yerlerde
son olarak @MayısKralı na oylarımı yolladım onuda diyip çekileyim bu kötü sunuculu kötü jüri başkanına sahip konudan)