Çiftler Yarışıyor 2.Hafta Oylaması Başladı

Son düzenleme:
Diziyi sevmem ama seni seni severim abla bakalım yaparız belki bir şeyler :A

Ne oltaya gelecem la ben izlemediğini fark ettim ki zaten hemen yorum yapmandan ama sana diss atmak işime geldi diyelim :A

bende seni çokk seviyorum istediğin puanı verebilirsin bana :D:D

ben juri baskaniyim. juri olarak katil. seveceksin hem stratejileri ögrenirsin bir dahaki sefere iyi hazirlanmis gelirsin
Daha dünkü çaylak üyesin , gelmişsin burada 'strateji' kelimesini kullanıyorsun :A önce o kelimenin TDK da ki karşılığını öğren gel :A

BİHTER - BEHLÜL
"Aptal...Her şey çok farklı olabilirdi Aptal.."

@turkuazz @vadikızı @Çiğdem- @MayısKralı @dosimosi @DarkLeqenD @eskici @Aserat @Bully @mrt-06 @destere @sürgünüm @MEnes @masacre- @cookies @xemrexxx @gizem ak ve diğer herkes..

@Çiğdem- @mrt-06

@Çiğdem- @mrt-06

behlül fazla yer kaplamış o kısmı negatif etki yapıyor onun dışınd ne güzel ağlıyor bihterim bu kadar güzel ağlayacağını bilsem hep acı çeksin isterim :))

behlül fazla yer kaplamış o kısmı negatif etki yapıyor onun dışınd ne güzel ağlıyor bihterim bu kadar güzel ağlayacağını bilsem hep acı çeksin isterim :))

Çok hisli bir sahne.
Forumdakiler bir hafta yasa boğulacak bir hafta ihtiras ile kuduracak. Çok çılgın bir program var elimde.:Z

@batuhankaralar @denizz19 @Çiğdem- @mrt-06 sizlerde izletin az önce gitmedi bazılarınıda unuttum.:(

Daha dünkü çaylak üyesin , gelmişsin burada 'strateji' kelimesini kullanıyorsun :A önce o kelimenin TDK da ki karşılığını öğren gel :A
sen daha kisa askili pantolonla gezerken okuma yazma bilmiyorken ben takiliyordum foruma 😉 2 senedir uyeyiz ama senelerdir takip ettigim bir forum.