Çiftler Yarışıyor 2.Hafta Oylaması Başladı

Programla ilgili dusunceleri olan diger adaylarda sunucumuza önerisini bildirsin. bu geri dönus bir yarismacinin cekilmesi sonucu olmustur.
Bir cok yarismada oldugu gibi bir kisinin cekilmesi durumunda en son elenen dahil olur kuralini devreye sokmus olduk. haksizmiyim @MayısKralı ?

Dediğini tam anlamadım vadikızı geri dönmedi ki sadece elenen o olmadı :D

öyle diyorsan öyledir :A

bu gidisle istemeye istemeye finalide görursun sen :D
cok belli etmede severek dusuk vermesinler sana
Yok gercekten sahne bulamiyorum dizinin kisa sahneleri cok az o sahnelerde de Pembe ve Yunus yok hep karisik sahneler :A sadece Pembe ve Yunus'un oldugu sahneleri bulmak icin tüm bölümleri izleyemem yani :A

Yok gercekten sahne bulamiyorum dizinin kisa sahneleri cok az o sahnelerde de Pembe ve Yunus yok hep karisik sahneler :A sadece Pembe ve Yunus'un oldugu sahneleri bulmak icin tüm bölümleri izleyemem yani :A
show maxta tekrar var. denk gelirsem yardimci olurum :)

Nasıl yok ben şimdi elensem en iyi 3 sahnem ile son 3 hafta yarışa geri dönsem her ne kadar final puanım olmasa bile her türlü kazanırım. Geri dönüş olayı uzatır ve soğutur insanı yarıştan. @Çiğdem- gibi bir çok üye böyle düşünüyor. Başkan ilede istişare et gerçekten çok yanlış bir kural.:)
Yıldızlar yarışıyordadageri dönüş kuralına karşı olduğumu söylüyordum burdada umutun dediği dikkate alınmasına sevindim oyüzden umarım sonuc alınır elenen juri olarak kahvesini yudumlasın maşşta alıcak @MayısKralı daha ne ayoll :A :A :A

Yıldızlar yarışıyordadageri dönüş kuralına karşı olduğumu söylüyordum burdada umutun dediği dikkate alınmasına sevindim oyüzden umarım sonuc alınır elenen juri olarak kahvesini yudumlasın maşşta alıcak @MayısKralı daha ne ayoll :A :A :A

Sen ilk sezon elenip geri dönmüştün şimdi niye karşı çıkıyorsun :A

İlk sezon hakkımızı yedi pişman oldu artık yemek istemiyor.:A
Haksızlık olduğunun frkındayım artık evet muscisvuvir all stara baslamadan önce kendimde olsam dönmek istemiyorum dedim gülşenin dönmesine izin vermedik sonra yıldızlar yarısıyorda dahil her yarışmada tepkimizi koyuyoruz bu seferde aynı tavırdayız @MayısKralı :A :A :A

Haksızlık olduğunun frkındayım artık evet muscisvuvir all stara baslamadan önce kendimde olsam dönmek istemiyorum dedim gülşenin dönmesine izin vermedik sonra yıldızlar yarısıyorda dahil her yarışmada tepkimizi koyuyoruz bu seferde aynı tavırdayız @MayısKralı :A :A :A

Bence yanlış düşünüyosunuz geri dönme olmalı:D

Son düzenleme: